Şimdi Ara

Ttnet Kopma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet 1,5 aydır internet kopuyor. Her gün başıma 10 kere felan geliyor bıktım artık. Eskiden hızım 8 mbs idi kopma yoktu. Şimdi 16 yapmışlar kopmalar başladı. Değerler böyle;
    noise margin upstream: 7 db
    output power downstream: 11 db
    attenuation upstream: 0 db
    ----------------------------------------
    noise margin downstream: 11 db
    output power upstream: 12 db
    attenuation downstream: 0 db

    Ttneti aradım. Gelip baktılar anlamadılar. Dedim hızımı geri 8 yapın. Yok tarife değişeceksiniz bu tarifeyi iptal edeceksiniz , bilmem kaç küsür para dedi. Ben de haliyle istemedim.Yok mu bir çözümü? Yardım eden herkese teşekkürler.



  • hız kaç gözüküyor modemde? 16380 kbps filan mı?

    Santrale çok yakınsın. Kopma sorunun için 14 e düşür derim.
  • Valla o hız nerde gözüküyor bilmiyorum. Bu internet işinden modem arayüzlerinden hiç anlamıyorum. O paylaştığım değeri de herkes paylaştığı için paylaştım.
  • Eski yıllarda evet kopmalar söz konusu oluyordu fakat bundan sonraki kopmalar artık ttnet taraflı değildir sanmıyorum alt yapılar güçlendikçe bu kopma sorunlarının azamiye hatta kendileri resetlemedikleri sürece kopma sorunu yaşanmıyor. İnternet ve telefon hattını tek line üzerinden kullanıyorsanız bu kopma sorununuzu arttırabilir telefon geldikçe, Sprinter dediğimiz tek giriş adsl ve telefon hattı çıkışlı aparatı kullanarak bu sorunu aşabilirsin.

    Eğer sistemin böyleyse

    Modemini güncellemen gerekebilir bunun için 444 0375 nolu telefonu arayarak modeminizin güncellenme olup olmadığını kontrol ettiriniz.

    (Sinir bozucu, umarım kısa sürede çözümlersiniz.)
  • Modemim güncel. Hatta bu kopma olayından sonra yeni modem alıp tüm kabloları da değiştirdim nafile. Bu hafta içi ttnet bayisine gideceğim bakalım orda da başından atabilecekler mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.