Şimdi Ara

ttnet cayma hakkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
23.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • geçen hafta tt netin 24 aylık tarifesine başvuru yaptım.sabit hat+ 8 mbit net=49.90
    ctesi günüde mesaj geldi telefonuma netiniz aktif hale getirilmiştir diye ama bağlantıyı sağladığımda sinyal gelmediğini gördüm tlfda da çevir sesi hiç yoktu.sabit hat için aradım sistemde bulunamadı dediler.
    az önce aradığımda 8 nisan da sabit hattım açılmış 9 nisanda da netim.ama hiç kullanmadım.
    ben cayma hakkımı kullanıp vazgeçersem ne kadar ceza öderim.96 tl lik bağlantı ücreti vs.filan vardı.modem almadım.ve hiç kullanım sağlamadım.



  • yani kısaca başka bir net kullanmak istersem
    1-Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus alınan 16TL (vergiler dahil) TTNET ALO Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
    2-Yeni aboneliklerde 96 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti kampanya kapsamına ücretsizdir.
    1 ve 2 yi öder miyim?
  • 14 gün içinde cayma hakkınız var, Hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor

    Link
  • 1 aylık kullanım bedeli + aktivasyon ücreti odersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EO2527

    1 aylık kullanım bedeli + aktivasyon ücreti odersin

    2 günde kullansam 1 aylık net ücreti mi öderim?bu arada bağlantı ücreti 96 tl.onu öderim değil mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix41

    14 gün içinde cayma hakkınız var, Hiçbir ücret ödemeniz gerekmiyor

    Link

    hocam sabi hat yoktu yeni kablo çektiler 16 tl lik yeni hat açılım ücreti var.
    net içinde 96 tl bağlantı ücreti bedeli var.
    müşreti hizmetlerini aradığımda bağlantı ücretini ve kullandığınız gün kadarını ödersiniz dedi.sözleşmede de cayma hakkı ile ilgili bir şey göremedim.emin olamadım işin açıkçası




  • nm27 N kullanıcısına yanıt
    bağlantı sağlanılan süreden itibaren 14 gün içinde iptal ederseniz hiçbir ücret ödemek zorunda değilsiniz, 14 günlük süre geçmiş ise ödemeniz gerekir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix41 -- 11 Nisan 2016; 20:51:12 >
  • nm27 N kullanıcısına yanıt
    ''kagıda gore'' kullandıgın kadarını oduyorsun ama oyle yapmıyorlar,
    96tl kesin odeyeceksiniz ve ek olarak paketinizin indirimsiz fiyatının en az 2 haftalık kullanım bedelinide ekleyecekler,
    her türlü öpüyorlar
    yalnız dikkat et iptal etmek için 14 günü geçirme yoksa bu hakkın yanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 11 Nisan 2016; 20:53:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atrix41

    bağlantı sağlanılan süreden itibaren 14 gün içinde iptal ederseniz hiçbir ücret ödemek zorunda değilsiniz, 14 günlük süre geçmiş ise ödemeniz gerekir..

    lütfen yanlış bilgi vermeyin !!
    ttnet babasının hayrınamı mazot yakıp evine kablo dosedi ve merkezden aktivasyon ayarlarını ücretsiz yaptı ???
    arkadaş 96tl+ en az 2 haftalık kullanım bedeli odeyecektir aboneliği kapatınca gelsin ss eklesin yüzleşelim dostum yalanmıyım dogrumuyum!
  • Gençler ben TTNet internet için online başvuruda bulundum dün. Kargoyla adrese sözleşme gönderecekler. Yani henüz daha imza atmadim. Caymak istiyorum. Mantıken imza atmadim için bi bedel çıkmaması gerekir. Sıkıntı olmaz değil mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banzar B kullanıcısına yanıt
    Evet sıkıntı olmaz için rahat olsun, kurye ya da ttnet ekipleri geldiğinde vazgeçtim dersin geri giderler. İmza atmadığın için abone değilsin şu an ve cayma hakkından söz edilemez.
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Doğru.cayma dediğimiz olay aslında sözleşme başladıktan sonraki süreçteki vazgeçme durumdur. Ama insan yine de tedirgin oluyor. Çok teşekkür ederim açıklamaniz için.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vodafoneda 24 ay taahhüt yaptım 1 hafta interneti kullandım daha sonra bir nedenle iptal etmek zorunda kaldım aktivasyon ücreti ödemedim sadece 1 haftalık kullanım bedeli ödedim 16 tl falan.
  • Arkadaslar ilk 14 gun icinde ttnet den cayma hakki kullanirsak tam olarak nasil bir fatura ile karşılaşırız. Aktivasyon ucreti alma haklari var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, gerçekten cezasız 14 gün içinde cayma hakkı var mı? Dün müşteri hizmetlerine sordum, yok öyle birşey ceza ödersiniz dediler, hemde 192 tl + 48 tl + indirim bedeli gibi bir fatura çıkti sorunca, kafadan en az 300 tl !? Bu nasıl bir utanmazlık, nasıl bir soygunculuktur ya? Şu anki ISS den memnun değilim, belki bunda da problem yaşayacağım, bu durumda 300 tl birde üstüne ceza mı vercem!? Tamam belki yinede bir ceza olabilir ama makul bir rakam olsun, özellikle insanları korkutmak için faiş fiyata bağlantı ücreti, yetmedi kampanya katılım ücreti (adı üstünde kampanya değil mi, niye kampanyaya katılmak için ayrı bir kalem uyduruyorsunuz, ayrıca kampanya indirimini de alıyorsunuz zaten). Tüketici kanununda gerçekten cayma hakkı varsa bilgi verebilir misiniz? Bu herkesi ilgilendiren önemli bir detay, ilgilendiren herkes haklarını bilsin, bu soygunculara fırsat vermeyelim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ibanez@Forum -- 29 Ağustos 2017; 11:32:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ibanez@Forum I kullanıcısına yanıt
    Sozlesmeyi nasil kurdunuz. Telefonla size ulasarak sozlesme yaptilarsa mesafeli satisa girer diye dusunuyorum. Mesafeli satislarda 14 gun cayma hakkindan faydalanilabilir. Herhangi bir cezai sart odemeden 14 gun icinde cayilabilir diyor mesafeli satis yonetmeligi. Abonelik sozlesmeleri yonetmeliginde cayma hakki goremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hakkında kesin bilgi sahibi olan yok mu acaba? 14 günlük cayma hakkımız var mı varsa hangi şartlarda var? Şimdi Türk Telekom Hepsi Dahil Kampanyası şartlarına baktığımda şunu söylüyor.

    Müşterinin dahil olduğu kampanyayı ve/veya aboneliğini iptal etmesi halinde; taahhütname'nin abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, varsa kurulum ücretinin ve taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.

    Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile de yararlanılabilmektedir. Yalın internet tercihinde, Yalın internet erişim ücreti (aylık 18 TL) kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 10TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 10 TL (vergiler dahil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.

    Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 8 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.

    Kampanya Katılım Ücreti; Kampanya katılımlarında alınan 48TL (KDV dahil) Alo Paket veya Yalın İnternet kampanya katılım ücreti, 24 ay boyunca aylık 2TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.

    Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.

    Burdan anladığım; diyelim ki  ttnet cayma hakkı tarifesini seçtim ve ayın 1 inde imzaladım, 3. de kullanmaya başladım. 10 unda ise iptal etmek istedim diyelim.

    Yalın indirimi (8₺), Devre Hazırlama Ücreti (10₺), Bağlantı ücreti (192₺/24=8₺), Kampanya Katılım Ücreti (48₺/24=2₺), evde kurulum hizmeti (90-150₺),
    10 günlük indirim bedeli((57,10₺/30)*10=19,03₺) toplamda 137,03₺-197,03₺ gibi bir ücret mi ödeyeceğim??? Yuuuh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhantemiz -- 20 Eylül 2017; 22:4:17 >




  • oguzhantemiz kullanıcısına yanıt
    -192 tl. bağlantı ücretini ve

    -48 tl. kampanya katılım ücretini



    iptal olduğu takdirde fatura ediyorlar kesin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattımı 6 ay dondurmuştum, dün yeniden açtım.ama bağlantı hızı 16mbps olması gerekirken 5 ila 6 alıyorum.iptal etsem fatura çıkarmı?telefon ile bağlantıyı açtırdım.



    Arıza kaydı cevabi ,sorun görünmüyor modem düşük verebilir dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ttnet aboneleri dikkat edin. taahhütlü 75 tl olan bir kampanya taahhütsüz 275 yani aylık 200 tl bir fark koymuşlar. 10 ay sonra caysan 2000 liradan fazla ceza keserler. İnanılmaz bir dolandırıcılık sistemi var. abone olurken hiç konuşulmuyor bunlar. Devlet destekli dolandırıcılık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.