Şimdi Ara

Trendyol Ekspress kargolarınızı kaybedebilir çaldırabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Trendyoldaki mağazalardan olan dfs bilgisayar üzerinden Ryzen 5600G sipariş ettim ve siparişim elime ulaştı. Fakat bilmediğim bir sebepten bilgisayar kendini kapatmaya başladı ben de işlemciyi firmaya iade ettim ve değişim onaylandı.
    İletişime geçip ekstra ücret vererek 5800X alıp alamayacağımı sordum ve onayladılar. Parayı yolladım ve işlemci trendyol ekspress kargo firmasına verildi. Peki ne oldu 23.11 tarihinden itibaren transfer merkezinde kaldı.
    Yoğunluktan dolayı böyle olabileceğini düşündüm ve aramadım. 28.11 tarihinde aradığımda kaybolabileceğini 3 iş gününde bana dönüş sağlanacağı belirtiler. Peki ne oldu ücret iadesinde karar kılınmış.

    Ben remote çalışıyorum ve bu işlemci haricinde bilgisayarım yok. İşlemci olmadığı zamanlarda çok fazla mağdur oldum ve hala dalga geçer gibi 13 iş günü içerisinde paranızı iade edeceğiz diyorlar.

    Gerçekten ne diyeceğimi üzüntümün nasıl geçeceğini bilmiyorum.
    Umarım başınıza gelmez.







  • Hocam bu durum trendyol'a özel bir şey değil, hepsiburada'da benim ayakkabıyı kaybetmişti kargoda, ekran kartı almıştım o da kayboldu. Bir ürünüm de İzmir'e geleceğine Van'a gitmişti :).

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.