Şimdi Ara

❤️ 💙 Trabzonspor 2022/23 Sezonu [Ana Konu] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.761
Cevap
8
Favori
28.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • trabzonspor a bir fatih terim yakışır  

  • Sergen Yalçın en uygun aday bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Trabzonspor'a önce adam yemeyen yönetim zihniyeti lazım. Yoksa Fatih Terim'i bile yer yönetimdeki bazı kişiler. Bunlar başkan falan değil, bildiğin kıyıda köşede duran, yıllardır yerinden kıpırdamayan ama yeri geldiğinde köstebek, yeri geldiğinde köstek olan; hiç ama hiç destek olmayan şeref yoksunu haysiyetsiz insanlar.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Fatih terim sey degil mi hani fatih sultan tekke zenitle avrupa kupasini super kupayı kaldirirken hatta macin adami secilirken en formda oldugu donemde Türk milll takimina cagirmayan fatih terim degil miydi gokdenizleri trabzonsporlu futbolculari kolay kolay turk mille takimina cagirmayan cagirsa da oynatmayan fatih terim

    Unutmadik o kadar da degil ne fatih ne senol uzak dursunlar istemez ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

    Dediğim gibi bir şeyler oldu :) Futbol çok ilginç evet normalde sezon sonuna kadar kredisi kesinlikle var diyorduk ki bana kalırsa tarihin en dramatik maçı Basel maçında penaltı kaçtı verildi iptal oldu ofsayt dendi falan derken imkansız oldu nerdeyse. Sonra aylar sonra evinde mağlup ol ki yine ilk yarı 2-3 tane net pozisyon direğe çarpan şutlar falan. Yani tamam bahane değil zaten çünkü çoğu maçımız böyle geçti. Ama mesela şu iki maçı almamız çok normal olurdu ve alsaydık sezon sonuna kadar hoca kalırdı.


    Bu 2 maç özellikle şu an bırakmasında etken oldu. Teşekkürler davranışı ve yaptıkları için. Daha ötesi yok resmen şampiyon olduk herkesin özlemi bitti. Ama sonraki kötü plan ve program süreci buraya getirdi.


    Bana kalırsa bu takımı böyle sert hırslı biri ayağa kaldırabilir. Sonuçta çok değişken bir takımız yeri geldi Monacoyu yendik yeri geldi en alttaki takımlara yenildik. İstanbul'a karşı tarihimizin en başarılı dönemiydi belki de. Ama taraftar oyunu sevmedi bir türlü. Ben böyle ayağa kalkacak sürekli yönlendirecek oyunu diri tutacak hocadan yanayım. Hocaların eline tablet alması bana göre değil...





  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Hocam geçen sezon sonu yazmıştım. Ben başkanın yerinde olsam şampiy8n olduktan sonra şampiyonluk pirimi uefa gelirleri uğurcan bakesetas ahmet canve para eden futbolcuları satar borcun çoğunu öderdim bunu da taraftara,açıkca açıklardım. Elimde kalan futbolcular erce türkmen gibi devam ederdim. Takım maliyetini daha da düşürürdüm.

    Şu borcun yarısı ödenebilrdi bu sayede. Zaten 100.110 milyon euro civarı borcun vardı. 3 fıubolcu satsan 35.40 gelirdi. Yapılan anıt parası uefa dan gelen 10 milyon falan borcun yarısını rahat ödüyordu.

    Dediğim olsa şu an borcun 50 milyon euro lig sıralaman yaklaşık aynı avrupa başarısı da çok farklı olmazdı. Yani borcun yarısı ödeyip aynı durumda olurduk. Malesef beceremedik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 8 Mart 2023; 8:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Sırf bu yüzden macera aramaması fazla para harcamaması ve ekonomik olsrak düzlüğe çıkmak için ertuğrul doğan değil çok parası olmayan ekonomik olarak dikkatli davranan ve bunu 1.sıraya koyan Ahmet Ağaoğlunu tercih ederim. Yine 4.5 yıllık planlama ile başarı gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Fatih Terimi alıp ne yapacaksın hocam zaten, Trabzonspor için en uyumsuz TD'lerden biri.


    Fatih Terim yüksek bütçe sever, kafasına göre deneme yanılma transferleri ister. Galatasaray taraftarı ile bütünleştiğinden, takımın efsanesi olduğundan öyle büyük bir taraftar desteği ile gazla mazla birşeyler yapabiliyor GS'de ama başka hiç bir takımda iş yapmaz.


    Trabzonspor için en uygun adaylar İlhan Palut ile Sergen'dir bence. Özellikle Sergen ile tekrar çok iyi bir hava yakalayacağını düşünüyorum takımın ama biraz kaprisi maprisi çok, ikna edilebilir mi bilemedim.

  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde sorun teknik direktör değil. Sorun içerdeki adamlar. Kulüp için değil kendi mevkii uğruna her haltı yiyecek insanlar var. Yıllardır böyle. Adrian Mierzejewski transferinde oyuncunun menajerine fazla gider göstertip fazlalığın bir kısmını ceplemeye çalışmıştı hatta biri. Böyle kanı bozuklar olduğu sürece 1-2 sene başarısız olur sonraki 4-5 sene toparlanmaya çalışırsın. Hep böyle oluyor yani bu işe kökten çözüm şart.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adana yener bizi bugün

    edit: trezeguet olmayınca takıp aktı.

    kaliteli oyuncularla maçı kazandık.

    doğucan, bardhi falan bunlar kaliteli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 12 Mart 2023; 19:48:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    H8cam bu maç şunu gösterdi giden ve sakatlanan oyuncular gelenlerden fersah fersah üstün. 1 visca oda sakatlıkranbyeni çıkmış visca bu kadar mı fsrkeder. 3 dakika içinde 1 gol 1 asist ne demek.

    Bu sene büyük şansızlık yaşadık en kilit 3.4 oyuncu sakatlandı visca dorukhan hamsik perez sonra bakesetas tskımon yarısından fazlası demek.

    Visca girmese bizim diğer salaklar onlarca uzaya şut çeker 5 tsne direği bulur. 5000 isabetsiz orta yapar sonra ani bir kontratak golüyle yenilirdik.

    Ahh şu visca keşke basel maçında olsaydı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Bir de şu var Vişça maçı kazandırdı ama o bile eski performasına göre az olmasına rağmen yendik. Belli ki kendini koruma moduna almış. Çoğu pozisyonda çok sakin sadece sonuca odaklıydı. Ama normal uzun süre ayrılıktan sonra normal.


    Peres bence de baya iyiydi. Adam diğerlerine göre güven veriyor en azından. Ama larsen bardi bartra falan çok kötü uğurcan bile bence orta seviye bayadır.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    imparator zu trabzonspor

  • Terim ve Sergen isimleri ön plana çıkmaya başladı.


    Maliyetli kadrolarla başarılar elde etmek dışında başarısı olmayan FT bizim şu durumumuzda ne yapabilir ?


    Kadromuz maliyetli ve kaliteli bir kadro fakat sene sonu bir çoğunun aramızdan ayrılacağı da neredeyse kesin gibi. Sağlıklı bir planlama için muhakkak daha farklı bir hocaya yönelmek gerekiyor.

  • nk061 kullanıcısına yanıt

    Ne terim nede sergen olmaz. Düşük maliyet le iş yapmamız lazım. O yüzden bize olabilecek hoca çsğdaş hoca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bidarxx kullanıcısına yanıt

    Amaai sene sonuna kadar orhan ak devam edecekmiş seneye yine avcı hocam olmasın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız çok deli maç oluyor.

    trabzon'un artık ligin kalan maçları hep bol gollü olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt

    Markoviçin direkler girse biraz daha farklı olacak da..

  • Geçen sene bu takımın seneye ilk 5'e bile giremeyeceğini; gidişatın tamamen balon olduğunu.. Abdullah Avcı'nın Edirne sınır kapısında öteye geçtiğinde ülkeyi rezil etmekten başka bir işe yaramayacağını söyleyince bu başlıktaki arkadaşların sözlü saldırısına uğramıştım..


    Bu sene bir rekora imza atarak; aynı sene içerisinde Şampiyonlar ligi, uefa ve konferans liginden elendik.. Türkiye kupasında da elenecek, zira yoldan toplayacağınız herhangi 11 kişiyi bu takımın karşısına çıkarsanız, onlar da trabzonu yenmekte zorlanmayacaktır.


    Bu senbe ligde bize 5 atmayan anadolu takımı kalmadı.. takımın şerefi iki paralık oldu.. adeta averaj takımına döndü..


    Halen Avcıyı öven paralı askerler ve onların gözüne perde inmiş parasız troll ordusu dolanıyor ortalıklarda.. Seneye de takımın başına gelirse şaşırmam..

  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.