Şimdi Ara

Tp Link Vr2100 DSL Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi forumlar
    TT modeminde sıkıntı yaşadığım için TP-Link Archer VR2100 Modem satın aldım fakat onca video onca telefon görüşmesi Tp Link ve TT ile bi türlü beceremedim kurulum yapıyoruz Dsl kırmızı yanıyor bi türlü internet gelmiyor kafayı yemek üzereyim bu konuda bilgi sahibi arkadaşlarımız yardım ederse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanrınınkırbacii -- 11 Mart 2023; 8:50:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Modeme taktığınız kablo ucundaki jakta temassızlık olabilir, jakı yenileyin.

  • Dsl ışığı kırmızı yanıyorsa muhtemelen altyapıdan kaynaklı ISS den internet yok veya kablonuzda sorun vardır. ISS ile görüşüp öncelikle internetiniz alt yapısında sorun olup olmadığını öğrenmeniz gerek. ISS den kaynaklı değilse, kablolarınızda sorun var ( modeme gelen ) , kablolarınızı hallettikten sonra kurulum yapmanız gerek. Kurulum için paylaştığım youtube videosuna bakıp fikir sahibi olabilirsiniz.



    https://www.youtube.com/watch?v=jusvhMB6VAk

  • Merhabalar arkadaşlar nereye yazacağım biledim. Ben şu an kktc deyim. Ailemin evinde “wdsl” internet bağlantısı var “vdsl” değil. Wdsl farklı bir internet. Çatıya çanak kuruluyor aşagı prizede bir wdsl adaptör takılıyor adaptörün 2 internet bağlantı çıkışı var bildigimiz cat-5 tarzı kablo kullanılıyor. Çanaktan gelen kablo adaptöre takılıyor. Adaptörden kısa bit kabloda routera gidip internet dağıtıyor eve. Benim sorum ise evdeki router çok eski ben türkiyefen zte 298a nın modemini getirdim ISS kurlumunu felan yaptım herşey normal fakat internet ışığı sarı kırmızı sarı kırmızı şeklinde yanıp yanıp sönüyor modem veri alıp veriyor. Hatta saçma bir şeklide ps4 te online oyun oynanıyor ama başka giçbir pc telefon da internet yok kesinlikle bunun nedeni ne olabilir bir yardımcı olan olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.