Şimdi Ara

TP-Link tl-wn722n anten hakkında önerileriniz lazım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu linkteki : TP-WN722N ürünü msi wind u100 netbook'ta kullanıyorum. Ancak çekim gücü beraberinde gelen anten ile (galiba 4 dbi) isteklerimi karşılamamakta. 8dbi olan aynı marka şu anteni almayı düşündüm : 8dbi tplink anten Ancak onun da yorumları pek yararlı olmadığı yönünde ve bu yüzden tereddütte kaldım. Yüksek çekim güçlü bir anten olarak ne önerirsiniz? Rastgele alıp pişman olmak istemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redoano -- 6 Kasım 2010; 13:26:26 >







  • hiç kimse denemedi mi kullanmadı mı bu antenlerden :(
  • ürünü aynı yerden bende aldım üzerindeki anten 5db diğer omni anteni kullanıp sonuç alanlarda var aşağıdaki sitede binaların olduğu yerde 2 km çekim sağlamış 8db için antenin fiyatı yüksek fazla masraf yapmadan açık alanda 400 mt çektirmem lazım modem zyxel p-660w-t1 v3 şu an birbirini görmedi yanına getirdiğimde full çekiyor arada bina yok ağaç türü şeyler var laptopla ne kadar mesafeye kadar çekiyorsa ona göre anten bulacam yada kendim yapmaya çalışacağım senin uzaklık nedir..

    http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=3737



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi completely -- 9 Kasım 2010; 10:47:31 >
  • Hocam ben erzurumda üniversitede okuyorum ve yurtta internet yok yurt okula yakın ve gece kimse de kullanmadığından internet çok hızlı. Yani ttnet vesaire değil kesinlikle çok daha hızlı bu yüzden yurttan okulun internetine bağlanmak için istiyorum. Mesafeye gelince 500 metre falan mesafe en fazla. Ancak arada 3 bina falan var. Alıp pişman olmak istemiyorum bu yüzden sordum. Bu verdiğiniz linkte eleman binaların arasından 7db anten ile 2km mesafeden almış hem de yüzde 90 sinyalle ama verici anteni de güçlüymüş hani =) Okuldaki verici anteninin o kadar etkili olduğunu hiç sanmıyorum.. Bana bu yüzden güçlü bir alıcı anten lazım..
  • boşuna para vermeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız. 125x60 mm teneke kesip bunu ayna gibi antenin arkasına izolasyon köpüğü gibi bir şeyle 20-25 mm mesafe kalacak gibi yerleştirirseniz çok daha iyi sonuç alırsınız.
  • Hadi yaa öyle mi dersiniz :( omni antenleri yüksek ve açık alanlarda öneriyorlar zaten. diğerlerini ise büyük olduklarından falan alamıyorum ama onlar özellikle el yapımı olanlar 16-17 dbi antenler iyi iş görüyorlarmış ancak onda da yön sıkıntısı var illa da wireless alacağın yöne çevirmen gerekiyor.. NE yapsam bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.