Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (410. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
339.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joof

    Divide et Imperia moduyla oyun çok daha gerçekçi oluyor deniyor ama oyunum orjinal olmadığı için mod kurmayı da beceremedim
    Çok sağolun yapay zeka daha zeki ve normal olacaksa hemen indireceğim, bazı modlarda da gereksiz zorluk var o da hoşuma gitmiyor.
  • senato ayrılıkçılarının allah belasını versin
  • Siyasi parti olayını kaldıran mod yok mu? Gittiler yamayla eklediler şu saçma sapan özelliği. Eskiden zevkle oynadığım oyundan soğudum.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    joof kullanıcısına yanıt
    he yaw yavşaklar hiç bir şeyden de memnun olmuyor. ben memnun edemedim bir türlü.. sürekli iç savaş çıkarıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 5 Mart 2020; 15:15:27 >
  • Ben de merak ediyorum şöyle yapay zekayı düzelten bir mod var mı?
  • Ben de merak ediyorum şöyle yapay zekayı düzelten bir mod var mı?
  • merhaba arkadaşlar, oyun hala alınır mı ne dersiniz, multide ve nasıl bir oyun?
  • Oyuna sadece asker ve ülke ekleyen değil de oyunu değiştiren, oynanışa etki eden dlcler var mı? Bakındım biraz ama tam anlamadım. Var mı dlc tavsiyesi? Sadece kan var bende.
  • Oyunun yapay zekada gelişme varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 24 Haziran 2020; 23:2:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Hala düzelmedi sanarım, inşallah rome total war 3 de düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patren

    Hala düzelmedi sanarım, inşallah rome total war 3 de düzelir.
    Paradox'a geçerim ben, Total War'ın gelişmesi tatmin etmiyor.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Total War 1 dan sonra zor, total War 1 ilk çıktığı zaman çok zevk veriyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patren

    Total War 1 dan sonra zor, total War 1 ilk çıktığı zaman çok zevk veriyordu.
    Adamlar 2-3 şey ekleyip her sene oyun çıkartıyor. Paradox ile tanışınca istediğimin fazlasını buldum açıkçası büyük ihtimalle biraz daha Total War oynayıp geçiş yapaağım. Troy'u belki denerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir kayıt olmuş.


    -----


    ROME vs CARTHAGE - Total War ROME 2


    SergiuHellDragoonHQyoutube
    More Total War: ROME 2 Massive Battles here: https://bit.ly/ROME2-MASSIVE-BATTLES #TotalWar #TotalWarBATTLES #SergiuHellDragoonHQ ★Buy Total War: ROME 2 https://www.g2a.com/r/buy-rome-2 (* This is an affiliate link, I get a little commission for every purchase you make ) About Total War: ROME II - Emperor Edition: Emperor Edition is the definitive edition of ROME II, featuring an improved politics system, overhauled building chains, rebalanced battles and improved visuals in both campaign and battle. In addition, Emperor Edition includes all content and feature updates made available for ROME II since its launch in September 2013. These include Twitch.TV integration, touchscreen controls, new playable factions and units, and Mac compatibility. The Imperator Augustus Campaign Pack and all Emperor Edition content and features are free, via automatic update, to all existing ROME II owners. ★TOTAL WAR Massive Battles playlists you may like: Total War THREE KINGDOMS Massive Battles: http://bit.ly/TW-3Kingoms-Massive-Battle ►NAPOLEON Total War Massive Battles http://bit.ly/NAPOLEON-Massive-Battles ►EMPIRE: Total War MASSIVE Battles http://bit.ly/EMPIRE-Massive-Battles ►Total War WARHAMMER - MASSIVE BATTLES http://bit.ly/tw-warhammer-massive-battles ►Total War: ROME Massive Battles http://bit.ly/ROME-Massive-Battles ► ROME 2: Total War MASSIVE Battles https://bit.ly/ROME2-MASSIVE-BATTLES ► Total War: Attila MASSIVE Battles http://bit.ly/attila-massive-battles ► SHOGUN: Total War MASSIVE Battles http://bit.ly/SHOGUN-Massive-Battles ► SHOGUN 2: Total War MASSIVE Battles http://bit.ly/SHOGUN-2-Massive-Battles ► MEDIEVAL: Total War MASSIVE Battles http://bit.ly/MEDIEVAL-Massive-Battles ► MEDIEVAL 2: Total War MASSIVE Battles http://bit.ly/MEDIEVAL-2-Massive-Battles ► MEDIEVAL KINGDOMS - Total War MASSIVE Battles http://bit.ly/Medival-Kingdoms-Massive ★Total War WARHAMMER playlists you may like: ►Total War WARHAMMER Multiplayer Gameplay http://bit.ly/tw-warhammer-multiplayer ►Total War WARHAMMER Gameplay http://bit.ly/tw-warhammer-gameplay ►Total War WARHAMMER MASSIVE BATTLES http://bit.ly/tw-warhammer-massive-battles 🍻DISCORD: https://discord.gg/BpTBZm4 ⚓SUBSCRIBE: http://bit.ly/SUBSCRIBE-YouTube 👕MERCH: https://teespring.com/stores/sergiuhelldragoonhq 👑YT MEMBERSHIPS: http://bit.ly/YT-Memberships Please note this is an unofficial video and is not endorsed by SEGA or the Creative Assembly in any way. For more information on Total War, please visit www.totalwar.com.
    https://www.youtube.com/watch?v=z0ma8HYFOok
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Bu eleman da güzel işler yapıyor 


    Nedim Can Incebayyoutube
    King Mulu, the lord of the Bana Cave of Nanzhong, destroys the Shu forces. This is a battle from the Romance of the Three Kingdoms chapter 90, I hope you enjoy! :) Musics; United Must Divide The Emperor's Will Battle Theme Total War Warhammer Soundtrack Cao Cao Trailer Music Blood & Glory Do Not Pursue Lu Bu Tyrant 3K Ost Mods Zhao Yun Reskin Historic Units Model Reskin Guv's Fewer Standart Bearers My Own Custom Map "Please note this is an unofficial video and is not endorsed by SEGA or the Creative Assembly in any way. For more information on Total War, please visit www.totalwar.com."
    https://www.youtube.com/watch?v=shIQlSFeEMk&list=PL81n8IHbvEmM4zultIloTBJp0gvb8cyg3
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Bu da müthiş olmuş.

  • Patren kullanıcısına yanıt

    oyunun ilk çıktığı zamanlarla kıyaslarsak baya gelişme var. legendary zorluk seviyesinde yapay zeka yaptığı hareketlerle insanı zorlayabiliyor. şehir savunmalarında süvarilerini genelde iyi kullanamasa da o kadar da olur diyorum artık.

  • Bu oyunda kan sorununu çözmeyi bilen var mı? Yere düşen kan kaplamaları bir süre sonra yok oluyor, ayarlar aşırıda modları kapatıp açtım yok fayda etmedi. Ne gıcık bir şey ya. Oyunu açasım gelmiyor sırf bu nedenle.

    Yıllar önce oynadığımda da bu sorunla kafayı ağrıtmıştım, şimdi bir daha Rome 2 oynayınca hatırladım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 29 Kasım 2021; 21:3:58 >
  • noir06 kullanıcısına yanıt

    önce ne demek istediğini tam anlayamamıştım hocam ama sonunda rome:2'yi legendary zorlukta bitirdikten sonra dün atilla'ya geçtim ve hakikaten yerde kan göllerinin oluşması çok hoş görünüyor. game of thrones tadında olmuş.  

  •   Rome 2'nin içine bir kaç dosya atarak çözülüyormuş olay, neyse ki takıntılık seviyesine çıkmasına az kala kurtuldum bende derdimden.

  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.