Şimdi Ara

Toshiba Pil sorunu+ garanti kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Toshiba kullanan arkadaşlar. garantimin bitmesine 10 gün kaldı ve benim laptobumun pili 'pil değiştirin ' diye uyarı veriyor kullanım süresi de eskisi gibi uzun durmuyor. Makineyi garantiye göndersem pili değiştirirler mi ? bazı yerlerde pil garantisinin 1 yıl için geçerli olduğunu duydum bunun aslı varmı sizce göndermeli miyim? toshiba ya mail atıım ama geri dönmediler.



  • buyuk bi olasilikla garantisi 1 yil...

    burdan emin olma ihtimalin yuksek...


    http://www.toshibamarket.com.tr/category/32/bataryalar.html
  • ama ben sonradan pil almadım ki laptobumla gelen garantinin süresini merak ediyorum sonuçta pil makinenin bir parçası değil mi? pilin de 2 yıl garantiye sahip olması gerekmiyor mu?
  • mantiken haklisin

    hatta kimi ram ler omur boyu garantili, kimi hdd ler 3 yil garantili... ama bi marka altinda hepsi sabit 2 yil garanti oluyor... batarya 6 ay veya 1 yil normalde.. ama laptopla bu iki yila cikar mi , emin degilim...

    teknik servise bi alo diyip 2 dk icinde emin olabilirsiniz...

    ( bu is ayni zamanda seye benzer... tonerli yazici mesela 3 yil garantili.. eee toner peki? ( zaten para edende toner ! )
  • sarf malzemeleri garanti kapsamına girmiyor, bazı yerlerde pile sarf muamelesi yapıldıgını duyuyorum en iyisi dediğin gibi Alo yapmak, sonucu bildiririm.
  • Toshiba bilgisayar servisi 1 yılı dolan süre içerisinde garanti sorunu çıkarıyor. Bilgisayar 2 yıol garantili aldıysanız onu değiştirmek zorunda. Önce müşteriye telefon açıyorlar. Bilmem ne kanunu gereği garantisi 1 yıldır. pil parasını istiyorlar. Burada yapacağınız en güzel şey tüketici hakem heyetine gitmek. Ben böyle yaptım ve pili değiştirdim. Çünkü garanti belgesinde ürünün tüm parçaları 2 yıl garantilidir yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.