Şimdi Ara

ton kontrol devresi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var elimde birkaç tane ton kontrol devresi var profesyonel olanlardan sanırım mixerden çıkma bu devrenin besleme girişini ve out ses çıkışını belirlerseniz çok memnun olurum yoksa çöpe gidecek hepsi.

     ton kontrol devresi yardım

     ton kontrol devresi yardım







  • kardeş bu resimlerden bir şey tarif edemeyiz.
  • Resim uzaktan çıkmış, tam çözemedim.. devrenin üstünde entegreler var, onların ismini verirseniz, beslemesi belli olur.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    cevabınız için tşkler. bencede biraz mantıksız oldu. biraz daha yakın çekilmiş resmi ile entegre nosunu yazıyorum ama bir seçenek daha var sizlere zahmet olur ama dileyen olursa kargo ilede birini gönderebilirim bire bir daha çözüm bulur umuyorum direkt adres değilde en yakın ptt şubesini yazan olursa oraya yollarım benim için çok önemli çöpe gitmesin istiyorum. tel nosu vermemin sakıncası varmı bilmiyorum ama varsada yayıncı arkadaşlar siler umarım bana burdan ulaşır yada çağrı atarsanız sevinirim. 0543 862 63 65 yada byolalan@hotmail.com  ton kontrol devresi yardım ton kontrol devresi yardım  ton kontrol devresi yardım




  • ENTEGRE NOSU: KIA 4558T917
  • stelyo S kullanıcısına yanıt
    Entegrenin 4 ve 8 nolu bacaklarını takip eder misiniz.. 8 +V. 4 --V. olacaktır.
    Bu devreler genelde simetrik voltaj ile çalışır. Hinede belli olmaz, belki 4numarali çıkış, Gnd (ortak eksi) ye bağlı ise, düz 12v ile çalışır.
    Eğer 4 nolu uçlar, bağımsız pin uçlarına geliyorsa, buraya --12v vermek gerekiyor. Diğer 8 nolu bacağa giden yola ise +12v,, entegrenin 1 veya 7 nolu ucu ses sinyal çıkışıdır, bu çıkış main volume potuna gelebilir, bu potun çıkış ucu ise, sizin anfi sinyal ucunuzdur.
    Kolay Gelsin, Hayırlı Günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 2 Aralık 2016; 19:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkür ederim yardımların için hemen kontrol edicem ve umarım başarabilirim sonrasında gelişmelyi yazarım.
  • Arkadaşlar işimizi kolaylaştıracak şöyle bir parça buldum söktüğüm ton kontrol devrelerinin arasında lakin - + yazan yerlere 12 volt adaptörle elektrik veriyorum sonrada m ye şase L veya R yede sinyal ucunu bağlıyorum ses alamıyorum taki ses açık kapayan sürgünün bir bacağında ses çıkıyor ama bu seferde potlar çalışmıyor nerde yanlış yapıyorum?
     ton kontrol devresi yardım ton kontrol devresi yardım ton kontrol devresi yardım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.