Şimdi Ara

Tomb Raider Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
4.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arapça dil desteğine bile sahip olan ama Türkçe dil desteği sunmayan, Uncharted kopyası ya da benzeri, sözüm ona bir hayatta kalma hikayesi anlatan ama bunu azıcık olsun hissettirmeyen, var olan hikayeyi oynamayı şart koşan ama ufak tefek basit bulmacalarla doldurulan, tamamen tuşlara zamanında basma saçmalığı ile donanmış, berbat bir kan efektine sahip olan, parçalanan nesnelerin ortadan sihirli bir şekilde kaybolduğu ve iyi bir bilgisayarım olmasına rağmen oyunda yaşanan fani rame düşmeleri ile bezenmiş harika oyun...
    Sizi bilmem ama bence bu oyunun adı Tomb Raider değilde başka birşey olsaydı başarılı olabilirdi...Ama yapmayın bu oyunun adı Tomb Raider bu oyuna GOTY diyenler bile varsa oyunculuk yerlerde sürünüyor demektir....Anlamayanlar için daha basit bir kıyaslama yapacak olursak geçtiğimiz yıl çıkan NFS Most Wanted ile 2005'te çıkan Most Wanted arasında nasıl dağlar kadar fark varsa bu Tomb Raider ile geçmişteki Tomb Raider oyunları arasında da o kadar fark vardır...!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • ps1 de oynanabilecek en güzel oyunlardı tomb raider serisi ahhh ahhh. 1 bölümü 1 hafta geçemeyip canınız sıkılırdı. o kadar sıkılırdı ki en yüksek yere çıkıp balıklama toprağa atladığım çok olmuştur. keşke 25 yaş üstü oyuncularıda azcık anlasalardı. oyunu oynamadım ama uncharted tadında olmuş anladığım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim Uncharted daha kaliteli Tomb Raider'ın son oyununa göre ama Tomb Raider'da yabana atılacak bir oyun olmamış. Yapımcıların alnından öpesim geldi oyunu oynarken. Bir solukta bitirdim ama Uncharted daha çok sarmıştı beni. Farklı birşeyler var Uncharted'da. Tomb Raider'da birşeyler eksik ama yinede kendine bağlıyor oyuncuyu demek ki var birşeyler. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thugs_life

    wesker7
    speedymaster
    frost06

    beyler biz eski oyunculara gitmez bu oyun, oyunda aralara gizli yerlere bulmaca serpmişler ama ne bulmaca, çözmek 30 sn alıyor :)... yahu bu kadar mı mal sanıyorlar yeni oyuncuları.. yada bi dakka! yok canım.. aaa..

    Oyunun youtube bir kaç bölümüne baktım
    Bunun neresi Tomb raider olmuşda insanlar buna Tomb raider diyebiliyor diye şaşkın şaşkın oyuna bakındım
    Lara bile gerçek lara değil yüzü değiştirilmiş ama ismi lara ama yersen
    Sonrada eleştirince grafik ve aksiyon delileri hemen eksiliyor
    İlk duyurulduğunda umutluydum taki enerji barının ve yüzmenin kaldırılışına kadar bulmacalarında kaldırıldığını çocukca şeylerin konulduğunu görünce resmen hayal kırıklığına uğradım
    Oynadığım ps1deki Tomb raider serisini özlüyorum
    Neyse almıyorum bu oyunu
    Gow çıktı onu alırım daha iyi
    Gowda bile Tomb raider oyunundan daha fazla ve zorlayıcı bulmacaları varmış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wesker7

    quote:

    Orijinalden alıntı: speedymaster

    yılın en iyi oyunu yorumlarını gülerek okuyorum bırakın yılın en iyi oyuunu olaylarını seride vasat oyunlara denk bir yerde . tomb raider denilince sizin aklınza ne geliyor bilmiyorm aama benim aklıma bulmaca geliyor bu oyunda aptal aptal bulmacalarla dolu .. eskiden hatırlıyorumda ne ugrasırdık arkadaslarla ugrasır cozmeye calısırdık .. keske bulmaca ogelerini daha cok kullansalardı..


    milletin beynini yıkadılar sanki eskilerin ne olduğunu unuttu insanlar
    Bu yorum gördüğüm en iyi yorumdu
    Demek yanlız değilmişim diyorum
    Bu oyun tam olarak çalıntı bir oyundan başkada birşey değil ayrıca

    Ah su CoD serisi oykmu, tüm oyun sektörünü bozdular.
    Adamlar her sene oyun cikarip yapimcilari satis rakamlari ile etkilediler.
    Nerde o eski birbirinden farkli oyunlar, nerde simdiki birbirinin kopyasi oyunlar.




  • Kötü ve gereksiz yorumları fazla kaale almayın derim. Sonuçta bu tip insanlara bazı şeyleri beğendirmek her zaman zordur. TR bu senenin en içerikli ve doyurucu oyunlarından birisi olmuş. Crystal Dinamics ile serinin devamında daha da güzel işler yapacaklarına eminim. Tebrikler ve teşekkürler....
  • Oyunu bitirdikten sonra Malikane de de gezemiyoruz değil mi ? Bu oyunun ismi yanlış Tomb raider değil bu .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bi an aniversay aynayacagim sandim ama nerdeee acip pop 1 oynasam bunsan 100 kere daha iyi sirf laraya ayip olmasin diye ve bian once bitsin diye oynuyorum bitsede batman arkham citye devam etsem yaaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun aşırı kolay. survivor falan kalmıyor. kes kes git. heyecan sıfır. bir ok ve yay ile 50 tane tüfekli adamı zorlanmadan alabiliyorsam sıkıntı var ortada. 10 üzerinden 3 veriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincourt

    [html]Oyun dünyasının en güzel kaşifi, sahalara geri döndü. Başından kalkamayacağınız bir maceraya hazır mısınız?<p>[bscvp=5338]</p><br/><br/>[Kunye=476-4][/html]

    kardeş o bitane şişko büyük adam var gemidemi ne . O adam ölmüyo. Kafasına sıkıyorum herşeyi yapıyorum ölmüyo. Ne yapmam lazım o bölümde? %48Completed'teyim.




  • Tomb Raider Tam Çözüm Part 7 : Fırtına İle Gelen yayındadır.Göz atmanızı rica ediyorum.

    http://www.youtube.com/watch?v=Oc7_FN6Z5ZU linkinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler...
  • Bu neslin son iyi oyunlarından biri.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ana konusunu bulamıyorum? Bu arada 10 numara oyun olmuş.Tamam bur uncharted degil ama cok guzel.Bu tarz oyunları sevenlerin (benim gibi!) kaçırmamasi gereken bir oyun..GOTY olur mu bilmem ama benim gönlümden gecen bu sene oynadığım (türünde) en guzel oyun..Gerek grafik gerek oynanis..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandan beri oynadigim en iyi oyundu. Tomb raider deyince eski buyusunu yitirmis ve angelina jolie ile ozdeslesmis bir oyun gelirdi aklima. Ama bu incelemeyi izledikten sonra oyunu almaya karar verdim. Kesinlikle harika olmus. Yanliz bulmaca bolumleri biraz daha ugrastirsaydida hemen bitmeseydi. Gerci hikaye olarak oyun bitti ama yan gorevleri tamamlayana ve %100 olana kadar oynamaya devam edecegim.

    Lara croft en sevdigim oyun karakterleri arasina bu oyunla dahil olmus oldu. Ozellikle ok yay ikilisini kullanmak muthis. Boss niteligi tasiyan karakerlerle mucadele etmeside guzeldi.

    Bu kalitede devam oyunlarinim cikmasini umuyorum. Para verdikten sonra gonul rahatligiyla oynanacak bir oyun. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu beğenmeyen bulmaca yok vb diye burun kıvıranların oyun bilgisinden şüphe etmek lazım, oyunun her yerinden kalite akıyor ille bulmaca mı olması lazım. Farcry3 ile birlikte son 1 yılda oynadığım en iyi oyundur bana göre.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark dragon

    Şu oyunu beğenmeyen bulmaca yok vb diye burun kıvıranların oyun bilgisinden şüphe etmek lazım, oyunun her yerinden kalite akıyor ille bulmaca mı olması lazım. Farcry3 ile birlikte son 1 yılda oynadığım en iyi oyundur bana göre.

    Yani katılıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock İnfinite ile birlikte bu senenin en iyi oyunlarından biri bence

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun mükemmel ok kulanımı da iyi düşünmüşler videoda çok iyi ersin abi geçen gün trt4 de altın jetonda gördüm seni ya yakışır. :D
  • Oyun biraz kısa olmış sanki.
  • arlkadaşlar oyun playstorede 48 tl 12 taksitle almaya değer mi..? ayrıca yeni lara hiç güzel değil.. eski laramız hem güzel hem ateşliydi.. 90lar ayrıydı yahhuuu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.