Şimdi Ara

Togg T10X için 0 faizli kredi kampanyası uzatıldı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
7.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Fiyatta bir değişim yok kredi faiz oranında değişim var. Şaka mı bu tipler? Martta 2.99 faiz oranı, Nisan da 3.89 faiz oranı, mayısta 1.99 faiz oranı. Dalga mı geçiliyor. Neye göre kime göre ay ay faiz oranı değişiyor. Şuan ben olsam bu durumda araç almam. Belki haziran da 0.99 faiz oranı olacak belki 3.99 faiz oranı olacak. Kumar mı oynuyoruz? Bir haltı da biliyormuş gibi yapmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    Sonuçta 2 kişi çalışıyoruz birimizin maaşının tamamına yakınını ödeyerek bu krediyi ödeyecez. Enflasyon ortamın da bu borçlara girmeden mal sahibi olunmuyor. Piyasa altında olsa da ciddi anlamda yüksek faiz ödeyerek (3 yılda neredeyse 2 kat) aracı aldım. Bu durumda kimsenin hakkına girdiğimi falan düşünmüyorum açıkçası. Sonuçta devlet bankası bana finasman sağlayarak faiz kazancı elde ediyor. Hatta anlaşılan fazla almış ki yeni alanlara çok daha düşük faizle bu krediyi veriyor. Ben kimseye bana mevduattan daha düşük kredi ver demedim. Yerli araç için cazibe olması için bu kampanyalar yapılıyor. Yapılmasa yeni araba almaz 2013 model cruze aracımla devam ederdim.umarım herkesin en iyi şartlarda en iyi evi aracı alabildiği bir ülke haline geliriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %2 faiz iyiymiş ama pilli otomobiller ikinci ele düşünce fiyatı çakılıyor. togg un sıfır fiyatı da düşer ileride.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi kişisel algılamayın :) üslubunuzdan azda içerlendiğinizi düşündüm bende. Hakka girmek konusunda katılamıyorum size, ülkede ki Banka faiz işlerinin yapısı gereği herkesin parası herkesin sırtında ve hakkından kazanılıyor. 0 faiz fırsatında dahi arabanın asıl değerine enflasyon şartları gözetmeksizin nasıl 12 taksit yapılıyor? Tezimi tekrar sunuyorum, buralarda ki firmanın kayıpları ve zararları bizlerden çıkacak :) katılmayabilirsiniz ancak maalesef böyle.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    ortada zarar ve kayıp olmadığı için sorun da yok demektir.


    kamu bankaları zamanında 0.59 ile konut kredisi vermişti. banka buna evet buradan kar etmiyoruz hatta bir kısım proje zararı söz konusu ancak totalde bankamız zarar etmiyor kar ediyor demişti. yani bir projeden zarar edilebilir ama sene sonunda kamu bankaları zarar etmediği için sizden çıkacak bir zarar da söz konusu değil.

  • MertKayaTR M kullanıcısına yanıt

    çakılmış bir örnek var mı hocam ?


    ikinci elde full togg 1700 lira civarında. sıfırı 1900 lira. bu çakılmış demek mi oluyor ?

  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    arabanında değeri düştü üstüne, 1.700.000 liraya teslalar gelince daha çok düşecek. daha yeni 3008 gelecek %10 ötv ile. olurda bmw ix1 %10 girerse size kendinizi asmak için ip gönderirim.

  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    O da olacak, arz fazlası gözle görülür duruma geldiğinde TOKİ usülü satışa başlayacaklar. Ben zaten bu işin zamanla TOKİ usülüne gideceğini daha fabrika yapılırken dile getiriyordum. Eminim ki yapılacak. Hele T10F, T8X filan çıksınlar, üretim yılda 100.000'i geçsin, ne kampanyalar göreceğiz. O zamana kadar eleştirilen tüm tarafları da yok olur, yazılım tamamen oturur, menziller daha da iyileşir, donanım zaten iyi, işçiliği daha iyi hale gelir, rafine bir araç olur. Temennim o ki tüm dünyada başarı göstersin ve Türkiye'ye döviz akıtsın ama bunun için gerçekten çok sıkı çalışmaları gerekecek.

  • fiyat değişimi olmaması ama faizde değişim olması ödenecek tutarı değiştirmiyor mu?

    bunu zaten togg kendisi yapıyor. fiyatı indirip indirim yapmış gibi görünmek istemiyor. dolaylı yoldan indirim yapmış oluyor. fiyatı değiştirmiş faiz oranını değiştirmiş ne fark eder.

  • cihanair kullanıcısına yanıt

    1700 Tesla almak isteyen peşin parası olan gider Tesla alır. Bu dediklerin bu fiyatlara gelince benzinli araç kim alacak. Togg sahiplerine değil 1500 verip mokka benzinli alanlara, geçen sene aldığı fiyatın üstünde sıfırıyla kıyaslayıp 2. El satmaya çalışan ne bileyim 308 sahiplerine astra sahiplerine golf sahiplerine gönder o ipi. Ucuza elektrikli togg piyasasını öldürmez benzinli dizel piyasasını öldürür. Acı gerçekle yüzleşirsin seneye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt

    e3008 %10 ötv ile gelecek. ben togg için ilerleyen dönemlerde daha farklı kampanyalar da bekliyorum.

  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Krediyi ziraat bankasından çekiyorum. Togg’a yaptığım ödeme 1508000 tam olarak. Togg yapıyor derken? Satın alma sürecinde toggun finansman sağlamadığını açık açık beyan ettiler bana. Benim togga ödediğim miktar sabit. Devlet bankaları yerli sanayiyi ve elektrikli otomobili destek için avantajlı kredi verecekse en baştan en uygun koşullarda vermeliydi. Bu yapılan güvensizlik uyandırır. Bu ay kredi çekecek kişi belki gelecek ay daha da düşer diye çekmez, araç satamaz, yüksek faizle sattığı kişilerde markaya karşı memnuniyetsizlik oluşur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt

    %10 ÖTV ile gelince her şey çözülüyor mu? 3008 de kredi kullandırma oranı %20 ve 12 vade sınırı var. İki araç aynı fiyat bile olsa togg avantajlı olacak. Tıpkı 1800 satılan teslaya karşı avantajlı olduğu gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Türk vatandaşlarına ege akdeniz de otel rezervasyonu başı ekstra atıyorum 10 bin TL ücret çıkarırsın

    ama yurt dışından gelecek Türk vatandaşı olmayanlara da daha da ucuza rezervasyon imkanı verirsin

    Döviz akmış olur ülkeye

    Örnek absürt mü geldi ? benzeri oldu da o yüzden yazıyorum


    Rekabet olacak , ekonomi iyi olacak , halkın alım gücü olacak yoksa bana manasız geliyor çoğu şey

    o öyle olsun bu böyle olsun ile son düzlükte vatandaşa fayda hep en minimum da kalıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 2 Mayıs 2024; 18:20:33 >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    Türkiye de ücretler hiç olmadığı kadar yüksek , ele geçen paranın bölündüğü döviz birimi yerlerde

    Türkiye de gayrimenkulden son 2-4 yılda edilen karı üstelik döviz cinsinden , alman / fransız vs hayatında göremez hayal edemez

    Zaten içerisinde 1 adet isviçre bulunan 90 milyon + iranlı ıraklı bile arabasına atlasa pegasusa thy ye binse canı istediğinde gelebilir

    Yani çatır çatır satılır arabalar da , yeme içme mekanları da fiyatlar parisi zürichi geçse de dolup taşar

    Şaşıranlara tüm samimiyetimle şaşırıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 2 Mayıs 2024; 18:33:6 >
  • SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

    Hiç öyle bir durum yok. Sonuçta yerli üretim ve elektrikli bir araba aldım. Fabrikasında çalışan işçiler kazandı, araç satışında çalışanlar kazandı, elektrikli şarj istasyonu kuran firmalar kazanıyor, ötv mtv ödedim devlet kazandı, kredi veren banka faiz kazanıyor. Kaybeden kim? Bana verdiği krediden kazandığı aynı miktarda mevduata yatırana ödediği faizden düşük mü ? Evet düşük? Yıllık enflasyon baz alınırsa faizler yine de negatif durumda. Banka bu iki oran arasında ki farkı her şekilde kazanır merak etmeyin. Zaten mesela Vakıfbank hissesine baktığımda bilançosunun gayet karda olduğunu görüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • froce1903 kullanıcısına yanıt
    Sizin durumunuzu görünce acaba daha da düşer mi diye bekler oldum insan kararsız kalıyor gerçekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Onun garantisi yok artış beklediğiniz gibi olmayabilir tahtası kapanabilir herşey mümkün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada bugun yüksek yarın düşer mi diye o seviyelerde alım yapan insan düşünmez. paran yoksa zaten krediyle o arabaya binmezsin. nakiti olan insan için düşün bankadan 0 faizli togg kredisini kullandın kalan paranı da faize yatırdın aradaki farklada taksidini ödersin. gizli indirim yapılmış olyor böylece. bu şartlarda kim almak istemez sence?

  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

    Bir çok kişi öyle düşünecektir. Bu durum firmaya güveni sarsar. Satışlara da ters etkisi olacak. Ne de olsa togg üretim kapasitesinin altında sattıkça insanlar düşük faizle kampanya yapılacağı beklentisine girecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.