Şimdi Ara

TOD TV Sıcak Fırsatt Süper Lig 4 Ekran Aylık Sadece 129 TL (Kısa Süreli Kaçırma!!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
29
Favori
40.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sms şimdi geldi.altında da gecikmeye dair özür belirten bir mesaj.kodu da aktifleştirdim sorun gözükmüyor.

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    derbileri kim izleyecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Galatasaraylıyım bir Bjk bir Fb ile ortak almak istiyorum varsa isteyenler ayarlayalım bi paket


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

    ben sizin gibi biraz pimpirikliyim. fırsatı sunan kişi olarak sizin ve bir kaç kişinin yorumuna istinaden , uyumadım araştırmaya giriştim.

    pimpirikli insan bir şeyler yazarken , paylaşırken , yorum yaparken de aynı özeni göstermeli bence.


    1. digitürk airtv 'ye zaten tod.com.tr 'den ulaşıyorsunuz ve oda digiturk kendi sayfası.
    2. digitürk air tv 'de digitürk ürünü
    3. digitürk air tv nin tanıtımları 'da yapılmış.
    4. https://shiftdelete.net/digiturk-airtv-ile-her-yerden-mac-izleyin
    5. https://www.youtube.com/watch?v=Nwa4uMymsBE
    6. digiturk air tv satıcısı digiturk olan satış ilanlarında 'da var.
    7. https://www.amazon.com.tr/Digiturk-AirTV-Premium-Android-Bluetooth/dp/B07W6VBRCW
    8. https://www.trendyol.com/airtv/xiaomi-mi-box-s-4k-digiturk-premium-android-tv-bluetooth-sesli-asistan-numerik-klavye-p-124815382
    9. air tv digiturk 'ün daha pratik kullanıma yönelik kumandası. açıkçası babama almayı geçtim , kendim için bile tam istediğim cihaz. çünkü menülere girerek tv de birşey izlemek , insana gerçek den ek uğraş gibi geliyor. air tv 'de tek tuşla açma var.
    10. air tv için yazılım 'da varmış . uygulama marketlerinde var. ben sadece mi box gibi düşünmüştüm ki değilmiş , ayrıca kumanda ve yazılım ile geliyormuş.


    madde olarak yazmak istemediğim bir şey daha var. bu biraz garip değil mi ?

    yani digiturk eglence paketi diyor . siz eglence paketi güvenilir gelmedi diyorsunuz.

    aynı örnek digiturk air tv diyor . siz air tv güvenilir değil diyorsunuz.

    siz air tv ye güvenmiyorsunuz , digiturk güveniyor , yukarıda maddelere yazdığım firmalar güveniyor. satışları yapılıyor , yorumlar alıyor.

    ben her zaman sanal kart kullanmaya özen gösteririm. bence de öyle her yere kart bilgilerinizi vermeyin. sanal kart 'da bir icat çıktı. hatta para yüklenip kullanılan kartlar 'da var. yani konu eğer digiturk ' e kart bilgilerini vermemek ise ben dediğim gibi pimpirikliyim vermek istemem ama verdim. hatta biri çekime dahi detaylar 'da vermiş ki , ordan gördüğüm 'de kart bilgilerini vermek 'de sakınca yok , çünkü kart bilgilerini saklamadıkları çeken aracı kuruluş 'dan belli oluyor. lütfen birde aracı kuruluş hakkında yorum yapmayın , google dan detaylı bakılabilir. ben öyle yapıyorum.





  • %15 ilave indirimle güzel fırsat olmuş, 5 dk içinde kupun kodu sms olarak geliyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brooklyn666 kullanıcısına yanıt

    bu site bayi sitesi. digiturk 6 ağustosta fiyatları güncellerken bu bayi güncellemeyi unutmuş. yarına fark edilince onlar da zam yapar muhtemelen

  • Ben bunu aldım. Lg webos ta tod tv ile açıyorum. Telefondan açabiliyorum. Mi boxa kurdum başka odada. İçerik oynatılırken hata oluştu diyor. Uygulamayı kaldırdım yeniden kurdum vs. Açmıyor orda. Acaba lg tv ye kurdum diye mi izin vermiyor? Aynı anda açmıyorum bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neye yorum yapıp yapmayacağımı sana soracak değilim ister digitürkü eleştiririm ister aracı kurumu ki herhangi bir eleştiride de bulunmadım zaten fakat eleştirsem bile buda seni zerre-i miktar alakadar etmez. şayet yorum yapılmasından rahatsızsan açmazsın bir daha konu olur biter , bu şeklide firma elamanı gibi savunma moduna geçeceğine sitenin güvenilir olduğunu yazıp kaynak koysaydın "eyvallah kardeşim" der geçerdim ama takındığın "firma elemanı" tavrı ve çirkin üslubun yüzünden bu şekilde cevap yazmak zorunda kaldım maalesef, maalesef diyorum çünkü genel olarak forumda ikili diyaloglara girmemeye özen gösteririm çünkü istisnasız her konu altında bir tane 'çiğlik" yapan birisi çıkar mutlaka.


    kendi adıma sıcak fırsatlar konusunda kullanıcı arkadaşları uyarmak ve farklı bir açıdan bakıp bütçe dışı harcamaya yönelen insanlara "pazarlama teknikleri" örneklerinden yıllık paketi aylık fiyat aldatmacası ile nasıl sattıklarını ve buna dikkat etmelerini söyledim sadece , yine açarsan konu orada da aynı şeyleri yazar söylerim, şimdi git başka ne araştırmak istiyorsan onu araştır paylaş ama benden alıntı yapma lütfen muhatap olabileceğim seviye ve donanımda değilsin maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    ama herkes sigara içmiyor😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

    yazdığım mesajı bir daha okursanız söylediğiniz şeyle yazdığım mesajın bir alakasının olmadığını görebilirsiz, ben fiyata ucuz yada pahalı diye bir şey söylemedim değip değmeyeceğine belirttiğim aylık fiyat üzerinden karar verin dedim, kimin ne kadar ödediğiyle yada bir maçın ederi ile ilgilenmiyorum sadece aylık paket fiyatının aslında aylık paket olmadığını anlatmaya çalışıyorum satın almayı düşünen arkadaşlara.


    firma yada ligle alakalı kişisel yorum yapsaydım bende "değil 40 lira 4 lira bile olsa bu tiyatroya çok buna para vermek yerine senelik paket ücretini bir öğrenciye verip sevindirmek daha evladır" derdim ama demiyorum çünkü alana da almayana da ahkam kesmek hesap sormak kimsenin üstüne vazife değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi hocam bugün kara kara düşünüyordum, kuzen 129 liradan aldı 2 hafta önce ben yeni tod a baktım 169 gözüküyordu. Taraftar paketi alacaktım sadece ama bu fırsatı görünce yapayım dedi ve yaptım. Şuan sms/mail bekliyorum gelsin hemen kuponu gireceğim inşallah bir aksilik çıkmaz.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

    Bu arada bende bu kampanya ile aldım ayrıca bende kişiye özel bir kapmanyada yapmış uzun zamandır kullanmadığım için. Toplam 1186.09 liraya geldi. Yani aylığa bölünce 99 lira civarına geldi. Cidden süper fiyat.


    ekstra bana yaptığı kampanya ; ilk harcamaya özel 50 tl ve mevcut kampanyalara ek 200 liraya 10 tl ek indirim yani anlayacağınız toplam 160 lira bir kazancım oldu.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt

    Hocam size sms/mail ne kadar süre sonra geldi bana da hala gelen giden yok. Nereye aramalıyım ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt

    ya ortak izlerler yada maç kimin sahasındaysa o takımı tutanın hakkı olabilir.

  • Fenerbahçeliyim, boş yer olan arkadaşlar varsa dahil olabilirim

  • Garagulli35 kullanıcısına yanıt

    Fenerliyim hocam aldıysan paketi dahil olabilirim

  • yussko kullanıcısına yanıt

    Bana da SMS veya e-mail gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradım ve sorunu bildirdim. 10 dakika sonra geri arayıp aktivasyon kodunu telefonda söylediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

    öncelikle asabiyetinizin sebebini anlayamadım.

    ben paylaşmış olduğum fırsat 'da sizin söylediklerinizi 'de dikkat 'e alarak tekrar araştırdım , hem kendim için hem 'de faydalananlar için titiz davranmak istedim.

    ben size yorum yapmayın demedim .

    Sizin yazdıklarınız ile ben yanlış bir şey mi yaptım diye düşündüm.

    öncelikle yazılanlara üstün körü bakıp saldırıya geçmek yerine , madem insanlara faydalı olacak yorum lar yazmak istiyorsunuz , birazcık 'da araştırarak yazsanız iyi olmaz mı demek istedim.

    yazdıklarınızın üç yerinde hakaret düzeyinde hitap görüyorum ve bu beni üzüyor.

    ben size yorum yapmayın gibi bir şey söylemedim.

    sanki öyleymiş gibi yazmışsınız fakat yine aynı şekilde kendinize gelince benden alıntı yapma diyerek , hatta hakaret 'de ederek, kendi sözlerinizle 'de tezat oluşturmuşsunuz.

    sizin için üzüldüm. varsa bu fırsat 'da görmüş olduğunuz eksikler , ben sizin yerinize araştırır doğrumu değil mi bakarım. insanları yanıltmak istemem.

    benim zaten formun en çok beğendiğim kısmı insanların farklı yönlerini 'de açığa çıkarıp olumlu yada olumsuz bilgilerle çok daha faydalı hale gelmesi dir.

    sizin için söylemiyorum tabi , fakat arada maalesef sadece bir şeyler yazayım birilerine sataşayım mantığı ile de mesajlar yazılıyor.

    tekrar hakaret düzeyine geçecek iseniz cevap yazmayacağım.





  • konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler öncelikle. süper lig paketini her halükarda alacağım fakat kanal listesini merak ettim. tam olarak hangi kanallar mevcut bilgisi olan var mıdır?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.