Şimdi Ara

Titanfall 2 Nintendo Switch'e Gelir mi? 'Fuck No' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Pro candır diyip duruyorlar daha exc oyunlari bile ozurlu sadece grafik olan yurume ziplama sumilasyonu gelmis nintendo gibi oyunculara yenilikler farkli seyler sunmak istiyen firmayi kotuluyorlar babasinin aldigi kiytirik makinaya tapiyorlar resmen sanki dunyada tek onlarda var belli bir zumreye satiliyor artik yeni oyun gormez olduk nerdeyse ama benim makinam soyle seninki cop sende su var bende bu var eee oyun oyun nerde hani oyun o siz devam.edin makinaniza tapmaya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Pro candır diyip duruyorlar daha exc oyunlari bile ozurlu sadece grafik olan yurume ziplama sumilasyonu gelmis nintendo gibi oyunculara yenilikler farkli seyler sunmak istiyen firmayi kotuluyorlar babasinin aldigi kiytirik makinaya tapiyorlar resmen sanki dunyada tek onlarda var belli bir zumreye satiliyor artik yeni oyun gormez olduk nerdeyse ama benim makinam soyle seninki cop sende su var bende bu var eee oyun oyun nerde hani oyun o siz devam.edin makinaniza tapmaya

    Noktalama işaretlerini kullanmak ücretli değil, keşke kullansaydın. Eğitim sistemimize lanet olsun, böyle ergen mesajları okuyup gözleri bozuyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 22 Ocak 2017; 1:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konsolu alacak olanlarin bu oyunun, Switch e gelip gelmeyeceğini kafaya takacagini sanmiyorum. Buna ragmen Switch in cikis oyunlari cidden cok az, muhakkak satis rakamlarini olumsuz etkileyecektir, insallah yanilan biz oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Bu konsolu alacak olanlarin bu oyunun, Switch e gelip gelmeyeceğini kafaya takacagini sanmiyorum. Buna ragmen Switch in cikis oyunlari cidden cok az, muhakkak satis rakamlarini olumsuz etkileyecektir, insallah yanilan biz oluruz.

    Nintendo amerika başkanı aylar önce Mart çıkışına 2 milyon Switch'i hazırlamayı düşündüklerini söylemiş ve duruma göre stokları değiştirmeye gayret edeceklerini söylemişti. abd'den Gamestop önsipariş için Nintendo'dan 500 bin konsol ayırtmış iken 12 Ocak'ta açılan önsiparişler sonucu 2 günde 500 bin'i sattığı gibi 250 bin civarı da istekte bulunan olduğundan Nintendo ile tedarik konusunda tekrar iletişime geçeceğini basın bülteniyle duyurmuştu. Walmart 20 Ocak'ta sona erecek önsipariş süresini yüksek talepten dolayı 23 Ocak'a kadar uzattığını duyurmuştu. Diğer parekendeciler Amazon, Bestbuy, Target ve EBgames'te tamamiyle stok dışı durumda. Dün Japonya'da önsipariş için sabahın 5'inde mağazaların önünde kuyruklar oluşmasına gerçekten şaşırmıştım fakat sonradan bazılarının 300 dolar ödediği Switch'i karaborsaya düşeceğini bildiklerinden 400 dolara internetten satışa çıkardıkları haberini gördüm. Japonya ve Kuzey Amerika pazarları konsol ve oyun satışlarının en azından %70'inin gerçekleştiği yerler. abd'de vasıfsız bir işçinin saat ücreti 10 dolardan başlamakta ve yukarıda isimlerini yazdığım büyük parekendecilerde işçilerin saat ücreti 13-14 dolar civarında. Yani demem o ki oyunlardan zevk alan biri bir gün çalışarak rahatlıkla 60 dolardan oyun alabiliyor, onun dışında her türlü konsolu veya oyunlarını deneyebilecekleri ve hatta oyunları haftalık veya aylık olarak kiralayabilecekleri imkanlara sahipler. Yabancı forumları takip edenler 2-3 konsol ve oyun bilgisayarına sahip insanların çoğunlukta olduğunu görmüşlerdir. Deneyim ve bilgi sahibi olan insanın yapacağı değerlendirme ile cahil insanın yapacağı bir olmuyor, bunun örneklerini özellikle ülkemizdeki forumlardan görmek mümkün. Titanfall 2'de 53 milyon satılmış PS4'te 1 milyon civarında satmış bir oyun, Switch'in çıkış oyunlarının sayı olarak oldukça yetersiz olduğuna hemfikirim. 250 dolardan satışa çıkan ve şimdi 200 dolara satılan 3DS Japonya'da 21,5 milyon abd'de ise 20 milyon satışa ulaşmışsa Switch'in satışları da televizyon, masaüstü ve el konsolu modunda oynanabildiği için oldukça yüksek olacaktır.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.