Şimdi Ara

Titanfall 2 Güncellemesi Yeni Modlar ve Silahlar Getiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          Önümüzdeki hafta Salı günü Titanfall 2 için gelecek güncellemeyle yeni Premium Skin'ler, beş oyun modu ve çeşitli oyun içi içerikler eklenecek.
     
         Operation Endeavor ismindeki güncelleme Double Take, Cold War, DMR, R-201 ve G2 gibi silahlara 5$'lık yeni skin'ler ekliyor. Ayrıca  Turbo LTS, Spicy Attrition, The Otherside, Rocket Arena, Turbo Titan Brawl gibi herkesin katılabileceği yeni oyun modları sunulacak.
     
         Bu içerikler dışında kanca atma mekaniği eskiden olduğu gibi çift Charge'lı hale getiriliyor. 19 Aralık'ta gelecek güncellemeyle ilgili daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
     








  • Dün gece uzun bir aradan sonra PC'de oynamak istedim ancak "Attrition" modu haricinde oynamak istediğinizde 10 dakika oyun bulmasını bekliyorsunuz. Maalesef oynayacak adam PC'de.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xtreme55

    Dün gece uzun bir aradan sonra PC'de oynamak istedim ancak "Attrition" modu haricinde oynamak istediğinizde 10 dakika oyun bulmasını bekliyorsunuz. Maalesef oynayacak adam PC'de.


    server browser olsa olur aslında

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Server ları boş oyun bile bulmuyor tarihin tozlu sayfalarına karıştı şimdiden...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server'ları boş fakat EA bu oyunu bitirmek için elinden geleni yaptı. Zaten sonunda amacına ulaşıp isim haklarını ve geliştirici ekibi de satın aldı. Ben de oynamayı bıraktım ama gerçekten harika bir oyundu. Hele günümüzde çoğu FPS'in olduğu gibi yavaş ve haritanın bir köşesine pusup oynadığı oyun yapısına sahip değildi. Quake gibi hızlı bir oynanışa sahipti. Aynı zamanda ücretli DLC ve Season Pass yoktu ve Battlefront 2 gibi güçleri para karşılığı almıyordunuz. Sadece skinler satılıyordu.
  • Hadi ya!Team Deatcmach'ta bile oyuncu bulamıyor? İndirime girmiş bende bu haftasonu almayı düşünüyordum.
  • Sadece The Last Stand modunda maça girebiliyorum. Diğerleri bomboş, oyun bulmuyor. EA resmen güzelim oyunu bitirdi.
  • Oo anlaşılan PS4 kullanıcıları toplanmışınız. Xbox Serverları gayet kalabalık.
  • Server Browser niye koyulmuyor anlayamıyorum zaten. Hem bunda hem de SW:BF ve SW:BF2'de eksikliğini hissediyorum. Neyse EA'nın skill based olayına yönelik ama tutmuyor pek de.

    PC kısmında ben özellikle Attrition seviyorum. Daha önceden hepsi ekliyken buluyordu ve kapattım. Belki son zamanlarda azalmıştır diğer modların oyuncuları ama normal zira her 2 özelliği de güzelce kullandığımız mod Attrition. Hem Titan için hem de pilot için ideal bir mod.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Server'ları boş fakat EA bu oyunu bitirmek için elinden geleni yaptı. Zaten sonunda amacına ulaşıp isim haklarını ve geliştirici ekibi de satın aldı. Ben de oynamayı bıraktım ama gerçekten harika bir oyundu. Hele günümüzde çoğu FPS'in olduğu gibi yavaş ve haritanın bir köşesine pusup oynadığı oyun yapısına sahip değildi. Quake gibi hızlı bir oynanışa sahipti. Aynı zamanda ücretli DLC ve Season Pass yoktu ve Battlefront 2 gibi güçleri para karşılığı almıyordunuz. Sadece skinler satılıyordu.

    Geliştirici ekibi satınmı aldı EA Üzüldüm valla. Çok iyi işler çıkartacak potansiyelleri vardı. İlk 2 oyunda çok iyiydi halbuki. TF3 çıkmaz, ekipte EA çatısında eşit şekilde paylaştırılır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.