Şimdi Ara

Tiriniti.com 'dan battlefield alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az önce birşey duydum, adını verdiğim sitede battlefield 1 orijinal oyun 30 lira olduğunu yazıyor, premium ise 40 lira. Bu siteye güvenilip oyun alınır mı ? Ben bf1 oyununu sahibim ancak bu fiyata arkadaşlarımın kaçırmasını istemiyorum ve ben de premium almayı düşünüyorum. Eğer arkadaşlarım burdan oyunu alsa online oyuna girebilirler mi benimle?



  • bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • tiriniti.com'u tenzih ederim ama benim karşılaştığım bi durumu aktarmak isterim. bunlar genelde hacklenmiş ya da artniyetli kişilerin accountları oluyo. account'un açıldığı mail ve şifreyi değiştiriyorlar. size sattıktan sonra da account'un çalındı diye ilk mail ile account'u sıfırlayabiliyorlar. yani anlık girdiğiniz ve şifrenizi kullanıcı adını vs değiştirdiğiniz ekranı bir daha göremiyorsunuz haliyle oynayamıyorsunuz da.
  • plati.ru dan 5 liraya çalıntı hesapları alıp satıyolar.almayın aldırmayın
  • Siteden Titanfall 2 aldim 25tl ye (normal fiyatı 90 civarı) 2 hafta falan oynadiktan sonra hesabın şifresi değişti canlı destekten hemen yeni hesap verdiler yeni hesapta 1 aydır sorunsuz oynuyorum. Tabi eski hesapta yaptiklarim gitmis oldu ama benim icin cok da sorun olmadi çünkü eski hesapta 30 lvl olmustum yeni hesap verdiklerinde 25 lvl di. Anlayacağınız hesabınızın değişme riski olması sizi rahatsız etmeyecekse güvenle alışveriş yapabilirsiniz mağdur etmeyeceklerdir. Gün içerisinde hemen her saat canlı destek olması da çok önemli bi artı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınıyor ama arkadaşın da dediği gibi hesaplar başkalarına ait, zaten oyun değil oyunun bağlı olduğu hesabı veriyorlar ha bir sorun olursa yeni hesap veriyorlar o ayrı ama çerezlik parayla oyunu deneyimleyeyim iyice tadını alayım, varsın patlatsınlar derseniz alabilirsiniz. Ben öyle yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.