Şimdi Ara

Tıp mı Mühendislik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, geçen sene sınava girip çok da iyi bir puan alamadım. Dolayısıyla bu sene tekrar sınava girdim. YGS sonucum gayet iyi geldi, LYS'nin de açıklanmasına 2 gün kaldı. Ben de tercih konusunda kafayı yemek üzreyim. Yardımınıza muhtacım.

    Ailem beni tıpa yönlendiriyor. Tıp yazarsan iş bulman garanti, hayatın kurtulur, lüks içinde yaşarsın diyorlar. Ama tıp okumak zor iş. En az 6 yıl okuyup üzerine TUS, uzmanlık, o, bu... Şahsen gözümü korkutuyor.

    Mühendislik olarak da Bilgisayar ya da EE düşünüyorum. Ama mezuniyet sonrası iş bulamama ihtimali beni korkutuyor. Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ dışında bir üniversitede okumamayı düşünüyorum. Bunlar tutmazsa tıpa yönelirim.

    Asıl sorun şu ki istediğim bir meslek yok. Ne mühendisliği istiyorum ne tıpı. Başka önerileriniz varsa da alabilirim. Şimdiden teşekkürler...



  • Mühendislik 4 yılda bitmiyor.Hazırlığı,askerliği,iş bulması derken kafadan 6 sene geçiyor zaten.Hangisi dersen o konu hakkında bilgi veremem kendini analiz edip kendin karar vermelisin.Ben yıldız teknik mezunuyum.Memnun musun dersen evet memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zor karar, ama ailenizi dinlemeyin. Baskı ile diş hekimi ve doktor olan arkadaşlarım çok pişmanlar, hergün hastaneye gitmekten son derece rahatsızlar..

    sağlık bilimlerinin iş problemimin olmaması ülke için doğru, fakat işini bilen iyi yapan biri olursanız heryerde iş bulursunuz. kendinizi ileride ne yaparken hayal ederken buluyorsunuz soru bu
  • odtü, bilkent, boğaziçi bilgisayar veya ee tutuyorsa mühendislik oku ama itü için değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.