Şimdi Ara

Tilgin HG 1311 C (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
1
Favori
132.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • neyse sağol modem bozukmuş, belki de o yüzden olmuyordu, gelip değiştirdiler, yerine son model huawei verdiler ...
  • Konuyu hortlacam ancak yardıma ihtiyacım var.
    Tilgin'in bu modemi artık ihtiyaçlarımı karşılayamz oldu. Asus'un n serisi routerlarından almayı planlıyorum.

    Tilgin'in devre dışı bırakmak istiyorum. Ancak SOL müşteri temsilcileri wan ayarlarını paylaşmıyor.

    [müşterino]@fiber olan kullanıcını no'nun şifresinin nasıl temin edebilirim. asteriks revealer veya password recovry ile çözemedim.
  • ben de yeni gelen huawei 256s fiber modeme tplink 8968 adls modem taktım, sadece router olarak çalışıyor, tplink müşteri hizmetlerine bir kere ulaşmayı başarıp ayarlarını yaptırdım, ama şimdi ulaşamıyorum, kamera hard disk vs için ulaşmam gerekiyor, ayrıca şu an zırt pırt (30 dk da bir gibi) internet limited oluyor, eminim bir ayarında hata var ama bu aralar tplink müşteri hizmetleri sorunlu ne hikmetse ....
  • kısaca beymiş... Allah belanı versin ttnet.
    10-15 gün önce internet bağlandı ancak gün içinde en az 5-6 kere şişip tıkanıyor bağlantı. kendi haline bıraksam belki 10 dakikada ancak geliyor kendine, mecbur fişi çekip tekrar takıyorum. yazık... sadece yazık diyorum bu şirkete. eğer aynı rezilkki süperonline'da varsa ona da yazık.
  • Türkcell süper online ye yeni abone oldum
    bu modemi taktılar

    Tilgin HG 1311 C
  • http://www.superonline.net/yardim/modemler

    bu modelin superonline modem listesinde ismi bile yok

    içime sinmedi ne yapsam acaba
  • Bu modemler eskidi. Wireless hızı 54 mbit. Artık huawei hg253s veriyorlar 150 mbit wireless n. Bence kablosuz hızım yavaş diyerek modem değişimi talep edin.
  • merhabalar,

    tilgin modemden xxx@fiber seklindeki sifreyi çıkarabilen oldu mu?


    iyi akşamlar
  • TIlgın modemin sinyal seviyesi berbatlığından şikayetçi olduğum için airties 5453 modeilini aldım. Fakat şu an internet bağlantısını bir türlü oluşturamıyorum. Fiber internet bağlantısı var Dsmartı arayıp kullanıcı adı ve şifre bilgilerimi aldım fakat nafile. İnternet ve adsl ışığı yanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • yardımcı olabilen olur mu bilmiyorum. modem wireless'ın şifresini ve kullanıcı adını her gün reset'liyor.

    atıyorum ben "x123" yapıyorum kullanıcı adını. bi bakıyorum hop tekrar superonline_6267 olmuş. şifreyi örneğin 12341234 yapıyorum. hop fabrika ayarlarında superonline_6267 adıyla gelen şifreyi atıyor.

    neden dolayı yapabilir bunu ve nasıl düzeltebilirim?
  • Ttnet Tilgin ile sıkıntısı olup başka modem kullanamayanlar bir çözüm yolu buldum. Öncelikle yeni modem alıyorsunuz, onu tilginin arkasındaki d çıkışında cat5-6 kablosuyla wan girişine bağlıyorsunuz, müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adını- şifrenizi (@ttnet,@ttnet1 ile biten) alıp modeminizi bridge moduna almak istediğinizi söylüyorsunuz, sonra yeni modeminizi kullanıyorsunuz. Not: bende tilgini sevmiyordum, BTK,BİMER e felan yazdım adamlar istanbuldan beni aradı böyle bir çözüm sundu bende burda paylaşayım dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktay811

    Ttnet Tilgin ile sıkıntısı olup başka modem kullanamayanlar bir çözüm yolu buldum. Öncelikle yeni modem alıyorsunuz, onu tilginin arkasındaki d çıkışında cat5-6 kablosuyla wan girişine bağlıyorsunuz, müşteri hizmetlerini arayıp kullanıcı adını- şifrenizi (@ttnet,@ttnet1 ile biten) alıp modeminizi bridge moduna almak istediğinizi söylüyorsunuz, sonra yeni modeminizi kullanıyorsunuz. Not: bende tilgini sevmiyordum, BTK,BİMER e felan yazdım adamlar istanbuldan beni aradı böyle bir çözüm sundu bende burda paylaşayım dedim

    Detaylı açıklarsan iyi olur.
  • hal33 H kullanıcısına yanıt
    Abi sen şimdi 4440375 i arayacan, ordan teknik servisi seçecen ordan kullanıcı adı ve şifreni alacan (@ttnet ile biten), sonra telefondakilere diyeceksin ki ben tilgini kullanmak istemiyorum, başka bir modemi buna bağlayıp onunla internete girmek istiyorum diyeceksin. Teknik servis sistem üzerinden senin modemi "bridge" moduna alıyor sonra senin tilginin d portundan yeni modemin wan girişine taktığın hattı aktif ediyor, tilgin modem sadece fiber interneti çevirici gibi birşey oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay811 -- 21 Şubat 2015; 22:07:48 >
  • TTNET aboneliğim yokki nasıl olacak kullanıcı adı,şifre
  • hal33 H kullanıcısına yanıt
    Fiberi eğer ttnetten aldıysan 4440375 arayı adsl adı ve şifremi öğrenebilirmiyim de onlar veriyor, @ttnet ile bitityor....
  • merhaba. port açma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    bu kısımlara neler yazılacak bulamadım...

    Kaynak IP adresi:
    Kaynak ağ maskesi:
    Hedef IP adresi:

    tcp ve udp kısımlarını ayarladım ancak yukarıdaki kısımları ayarlayamadığımdan port'u açık gösteremiyorum bir türlü torrent için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kiwi21

    merhaba. port açma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    bu kısımlara neler yazılacak bulamadım...

    Kaynak IP adresi:
    Kaynak ağ maskesi:
    Hedef IP adresi:

    tcp ve udp kısımlarını ayarladım ancak yukarıdaki kısımları ayarlayamadığımdan port'u açık gösteremiyorum bir türlü torrent için.

    yok mu yardımcı olabilecek 1 kişi.
  • Yeni evimde superonline olmadığı için turk telekom fibernet bağlattım. Bana Tılgın HG2331 diye bir modem bağladılar. Modem elektrik gidince wifi kullanıcı adı ve şifresini fabrika ayarlarına döndürüyor benim eklediğim SSID uçuyor ne yapmam lazım?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.