Şimdi Ara

TikTok, Avrupa Birliği’nde yasaklanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TikTok, Avrupa Birliği’nde yasaklanabilir
    Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, kısa bir süre önce düzenlenen ve partilerin 2024 seçimleri için baş adaylarının katıldığı bir oturum sırasında TikTok'un Avrupa Birliği'nde yasaklanmasının bir seçenek olduğunu ima etti. Bununla birlikte TikTok’un AB genelinde iki ayrı soruşturma altında olduğunu belirtelim. Hatırlanacağı üzere ABD Başkanı Biden, bir Amerikan şirketine satılmadığı takdirde TikTok’un yasaklanmasını öngören bir yasa tasarını geçen hafta imzalamıştı.



    TikTok, AB’de yasaklanabilir



    ABD’de onaylanan yasa tasarısına göre TikTok, önümüzdeki 9 ay içerisinde Çinli ByteDance tarafından ABD’li bir şirkete satılmazsa ülke genelinde yasaklanabilir. Bu durum hakkında Ursula von der Leyen, uygulamanın AB yasağının göz ardı edilmediğini aktardı ve sözlerine şöyle devam etti: “TikTok kurumsal telefonlarımızda yasaklayan dünya çapındaki ilk şirket. TikTok'un tehlikesini tam olarak biliyoruz.



    Ayrıca Bkz.Meta, lobicilik faaliyetlerine rekor harcama yaptı



    Von der Leyen’in bu ifadeleri Komisyon başkanı sıfatıyla değil, Avrupa Halk Partisi'nin baş adayı sıfatıyla söylediğini belirtelim. Öte yandan TikTok, geçtiğimiz hafta AB’nin Dijital Hizmetler Yasası (DSA) kapsamında kullanıcıları etkileşime girdikleri için ödüllendiren TikTok Lite uygulamasını incelemeye başlamasının ardından ilgili özelliği askıya almaya karar vermişti. TikTok, reşit olmayanları korumada başarısız olduğu iddiasıyla yine DSA kapsamında ayrı bir soruşturmayla karşı karşıya.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2024/04/30/tiktok-could-be-banned-in-europe/
    Kaynak:https://sg.news.yahoo.com/eu-commission-president-doesnt-rule-120502762.html







  • Ab Avrupa bu batılılar birbirlerini nasıl tutuyor huawei konusunda amerika başlattı Avrupa devam etti tiktok konusu yine aynı israile verilen destek yine aynı amerika başladı hemen ingiltitere Fransa gemileri gönderdi. Adamlar işte böyle yönetiyor dünyayı bizim islam dünyası her biri ayrı kafa bölünmüş bölüştütürülmüşüz.
  • Abd'nin kölesi oldukları için tıpış tıpış yasaklayacaklar yoksa abd ne silah verir ne askeri koruma sağlar. Bir defa kontrolü kaybetmişler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yasak yayılabilir sadece bu uygulama için değil .Başka ülkelerde güvenlik sebebiyle bu benzeri uygulamaları yasaklarsa süpriz olmaz.

  • ABD ne dediyse, nasıl emrettiyse hemen yaparlar.

  • Yine Amerikan ajanı Avrupa sorumlusu Ursula Von der Leyen.
    AppleTV, APPstore,Twitter, Youtube, Netflix, Amazon, Spotify, Facebook. Amerikan sömürgesi olmayan bütün ülkelerde yasaklanmalı.

    Ya hepsi olacak, ya hiçbiri olmayacak. Yok öyle yağma! Bakalım dünyayı sömüremeyince Batı dünyası finansal bütünlüğünü ne kadar sürdürebilecek, parçalanmadan ne kadar hayatta kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 1 Mayıs 2024; 02:38:59 >
  • Ab Avrupa bu batılılar birbirlerini nasıl tutuyor huawei konusunda amerika başlattı Avrupa devam etti tiktok konusu yine aynı israile verilen destek yine aynı amerika başladı hemen ingiltitere Fransa gemileri gönderdi. Adamlar işte böyle yönetiyor dünyayı bizim islam dünyası her biri ayrı kafa bölünmüş bölüştütürülmüşüz.

  • Bunlar ceng congları kendilerine rakip gördükleri icin onların sosyal medya uygulamasını yasaklıyorlar. Kendi beyin programlama silahlarına ( sosyal medya ) cin conların da sahip olmasını istemiyorlar. Fakat Türkiye'de ahlakı bozdugu icin yasaklanmalıdır..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Mayıs 2024; 10:37:24 >
  • Kararı verdi zaten direksiyondaki diğerlerinede aynısı yaptırabilir.

  • TikTok, Avrupa Birliği’nde yasaklanabilirTOKyoutube
    TikTok Verilerimizi Mi Çalıyor? - Çin Hükümeti ile Bağlantı İddiaları
    https://www.youtube.com/watch?v=Fvoh5gHXtAA&feature=youtu.be

    ByteDance





    TikTok, Avrupa Birliği’nde yasaklanabilirCan Degeryoutube
    -------------- ABONE OLMAK ICIN : http://tiny.cc/AboneOlunOGLUM İşbirlikleri: candeger@creatorstation.com -------------- Her hafta PAZAR günü saat 20.00'de twitch.tv/lunizz adresinde canlı yayındayız. Bekleriz efenim... ======= https://twitch.tv/lunizz https://instagram.com/candeger https://twitter.com/candeger ------------------------------------------------------------------- ⚠️ This video is made for educational purposes only, we only test devices and systems that we own or have permission to test, you should not test the security of devices that you do not own or do not have permission to test. ⚠️
    https://www.youtube.com/watch?v=aI162Xcm3yU&feature=youtu.be
  • Avrupa kadar olamıyoruz

  • hehehe resmen tiktokla kapısamayıp banladılar. tiktok tek basına google facebook, youtube hepsini donunda salladı. hayatında google a girmeyip tüm gün tiktok izleyenler var artık. öyle bi platform. haberleri bile tiktokdan takip ediyor millet. all in one internet oldu tiktok baktılar durduramıyorlar banlıyacaklar

  • Yıllarca Avrupa nın medeniyeti, adaleti bla bla anlatıldı bu ülkede. Hepsi Amerika ne derse onu yapıyor. Çin in büyümesini maalesef engelleyemeyecekler. İlk baş karşı gelecekler sonra seve seve çin istediğini yaptıracak. Şu an bile Çin e yaptırım yapmalari bunun en büyük kanıtı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

    Cing conglar daha büyük Türk düsmanıdır Türk sevmezler.. O tarafta sadece japonlar sağlam gerisi zararlıdır..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mayıs 2024; 11:9:48 >
  • tiktok izleyen insan bomboş insandır. bizde de yasaklanması lazım. toplumu bozuyor !

  • Yasakçı zihniyet.

  • Yasaklasan ne olacak, alternatif çıkacak. Çünkü bunu isteyen ve o hale getiren koca bir kullanıcı kitlesi var. Onu bunu engellemekten ziyade neden birileri bunu tercih ediyor, bundan nasıl vazgeçiriliri araştırmak lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.