Şimdi Ara

The Wyrmrest Accord (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mculfgar

    Çok sağolun hepiniz.Ama sanırım benim sorum havada kalıcak :D

    Tritone sen yapmışsındır coldarradaki questleri dimi?



    olayı çözmüşün
    ben friendly olana kdr yaptım
    tabardı aldım
    ordan da direk dancın
    bi kaç ejderha daha görom etrafta ama kırmızı dışında
    dün yeni bi ejder mavi gördüm
    bakalım onları bnerden alıcaz
  • 2 yol var;

    1) Bütün questleri bitirebilirsin. Bunlar seni revered yapmaya yetecektir. Üstünü de daily ve heroiclerden gelecek rep ile tamamlarsın.

    2) Questlerle hızlıca friendly olup tabard alınır, honored olana kadar quest kasılır. (Çünkü quest ile honored olmak, dungeondan daha hızlı oluyor) Üstü de yine tabardla heroic farmlanarak tamamlanır.

    Daily quest 1 tane var, 350 rep veriyor.

    Daily dungeon yaparsanız da alacağınız token ile 250 rep alıyorsunuz.
  • wyrmrest'in 2 tane dailysi var.. birinde nexus semalarındaki ejderleri harpuunluyorsunuz diğerindende meşhur kulenin etrafında ucan ejderlerle kapışıyorsunuz..
  • Aslında Nexusta 2, Dragonblightte 1 tane daily var. Nexustaki 2. görevde diğeri gibi bir ejderhaya binip etrafta uçan diğerlerini avlıyorsun. Sanırım lv 80 veya o civarda açılıyor.
  • s.a arkadaşlar...ben horde expeditionu exalted yapmak istiyorum...wyrmest accordun tabardını aldım ve utgarde keep ulduar gibi değişik heroic dglere girdim eliteyi kestiğimde bana repu fln vermedi tabardı cıkarttım bide öyle deneyim dedim yine repu vermedi...acaba yanlıs tabardı mı aldım horde expeditionu exalted yapmam için baska bi tabard mı almalıyım...yardımcı olursanız çok sevinicem çok teşekkürler.
  • Sadece Coldarra'daki questleri yaparak büyük rep artışları olmaz zaten.. Dragonblight'a gideceksin orda da quest yapacaksan bitirince Dragondakileri honored olursun. Sonra bu Wyrmrest Temple'ın en üst katında drakeden indiğin zaman hemen yanında bir femla npc olacak. Wyrmrest Acord Quartermaster adından. Ondan tabard'ı alacaksın ve instancelara bu tabard ile gireceksin. Sonrasında zaten Exalted olursun merak etme
  • ben zaten friendly olduktan sonra tabardı aldım.hatta dediğin tabard wrymest accord...senin anlatmak istediğin şu mu? honored olduktan sonramı dglere gircem benim su an friendly ve girdiğim dgler repu vermio.dglere wyrmest accord tabardını giyip giriyorum yinede repu gelmiyor...
  • Horde expadition için tabard yok. Heroiclerde üzerinde herhangi bir tabard yok ise hordeye rep alırsın yanlış hatırlamıyorsam.
  • hocam tabardı cıkardım heroice girdim bide böyle deniyim dedim yine rep fln vermedi oyunun versiyonu 3.1.3 bundan olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.