Şimdi Ara

The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] (1279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.576
Cevap
197
Favori
926.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    2 kez konsolda en zorda bitirdim. 3. kez pcde bitireceğim inşallah.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Drogon’s dogma 2 sandım. Nasıl çıktının üzerine😂
    Not:Mod’muş:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 8 Mayıs 2024; 12:27:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Tabiki gönüllü yama ile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt
    Ben bir kez bitirdim ve bu bitirme 250 saat sürdü, tekrar başlayayım dedim ama acaba farklı bir sona denk gelir miyim bilemiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Witcher 3'ü modlarla ve eklentilerle baştan bir daha bitirdim. Bu efsaneyi 3.bitirişim oldu hala tadına doyamadım. Neredeyse 9 yıl geçti üzerinden ama hala daha bunun kalitesinde bir oyun yok bence. Enfesler ötesi. Kullandığım modlar ise aşağıda. Bu modları Nexus dan indirdim. Çokça fazla da olduklarından çakışıyorlar bu sebeple Script Merger programını da kullanın derim. Grafikleri ve renkleri hala dahi çok iyi olduğundan ve performansa etki etmemesi açısından grafik modları da kullanmadım.


    -All Quest Objectives On Map - Ana oyundaki tüm görevlerin yerlerini gösteriyor.

    -Over 9000 - Weight limit mod - Envanter kapasitesini 9000'e çıkarıyor.

    -Auto Apply Oils (Next Gen Compatible) NO LONGER REQUIRED - Hangi düşmanla karşılaşırsanız ona göre envanterinizde varsa ona ait olan yağı kılıca sürüyor.

    -Slots Slots SLOTS (Next-Gen compatible) - Skill slotlarını arttırıyor.

    -Indestructible Items - No More Weapon Degradation (Next-Gen Update Compatible) - Silahların ve zırhların kırılmasını kaldırıyor.

    -No Fall Damage - Fall damage artık yok.

    -More Money For Traders (Next-Gen) - Artık tüccarlar daha fazla paraya sahip ve her bittiğinde sekme değiştirerek yenileniyor.

    -No time for Gwent - Artık Gwent maçlarını direk skipleyebiliyoruz.

    -E3 Dodge System - E3 de tanıtılıp sonra değiştirilen dodge animasyonlarını geri getiriyor.

    -Brothers in Arms - TW3 Bug Fix and Restored Content Collection - Next-Gen - Oyundan kesilen pek çok diyaloğu getiriyor, hataları da düzeltiyor.

    -Infinite Roach Stamina - Roach artık sınırsız koşuyor.

    -DLC - Fast Travel Pack - Next-Gen - Oyuna 46 tane daha Fast Travel tabelası ekliyor.

    -DLC - Events - Next-Gen - Görev günlüğüne kaydedilmeyen görevleri günlüğe kaydediyor.

    -Progress on the Path - TW3 Progress Tracker (Next Gen) - Oyunda ki görevlerin, eşyaların, haritanın ve gwent kartlarının dinamik olarak görev kaydını tutuyor.

    -New Quest - A Night to Remember - Blood & Wine DLC'sinin fragmanında ki olayı görev olarak oynuyoruz. TR çeviride yapılmış durumda.

    -DLC - Party at Chameleon - Next-Gen - Tüm karakterler Dandelion'ın mekanı bukalemunda bulunuyor. Onlarla konuşabiliyoruz ve kendi günlük rutinleri de var. Ayrıca hikayede ki durumunuza göre karakterler de ortadan kayboluyor. Misal Ciri sizde öldüyse burada yer almıyor.

    -Corvo Bianco Guests Extended - Blood & Wine sonrası Corvo Bianco'ya diğer karakterlerinde gelmesini sağlıyor.


    Bunların haricinde Steam de şöyle bir rehber buldum ki yapan arkadaş ıncığına kadar açıklamış. Bu oyunu modsuz oynamayın derim. Daha da güzelleşiyor modlarla.



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]




  • İyi yapmışsınız. mod listesi fena değil ama bir ekleme bir de değişiklik önereceğim.


    Grafiği en çok belirleyen olay ışıklandırma. orijinal tarzı bozmadan, bulut tiplerini güzelleştiren, hava olayları gölgeler yansımalar karakter aydınlatması gibi konulardaki dengesizlikleri ve hataları düzelterek birçok geliştirme sağlayan,Türk arkadaşımızın yaptığı modu önereceğim.



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    Better Vanilla lighting Changes
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/7821

    değişiklik ise animasyon kısmında olacak. e3dodge çok eskidi ve aslına bakarsanız e3teki animasyonlarla hiç uzaktan alakası bile yok. o dönemin kısıtlı imkanlarıyla basit birkaç değişiklik yapmış modcu gameplay dosyasında. zamanında ayılıp basılsak da esas problem Geralt ın kütük gibi olan gezinti ve parkur animasyonlarıydı. pirouette hareketi dışında e3dodge modunun e3 demolarıyla hiç alakası yoktur.


    benim aylarca kapalı test sürecine katılıp geri bildirimler verdiğim, Ryan isimli animator arkadaşımın geliştirdiği E3 animations revival project E3ARP yi önereceğim. tanıtımlarda demolarda gördüğünüz animasyonların neredeyse tamamını geri getiren şahane bir mod. oynanışa katacağı derinliğe, animasyonların kalitesine hayran kalacak deneyenler. oynanışta animasyon çeşitliliği bakımından da tam anlamıyla yeni nesil hissettiriyor kanımca. buna benzer bir radikal değişimi cdpr ın kendisi yapmalıydı ama olsun. ücretsiz bir güncelleme diye fazla özenilmemiş.



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    E3ARP (E3 ANIMATIONS REVIVAL PROJECT)
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/6775

    Bonus bir önerim olacak herkese. oyunda 2013-14 dönemlerindeki tanıtımlarda hep kadrajda çoklu renli sis efekti olmuştur. günbatımı ve gündoğumunda gerçekçi bir olayı simule etmişler ama 2015 sürümünde kaldırılan bir özellikti.

    next-gen sürümde geri getirdiler, ancak default olarak kısıtlı bir şekilde çalışıyor. tek sis rengi oluyor, oysa ki ufak bir ayar yaparak bunu gerçekteki gibi güneşin vurduğu yerin sıcak tonda, gölgeli alanlarda soğuk tonda sis rengi elde etmek mümkün. multicolor fog özelliği.

    oyunun kurulu olduğu dizinde

    bin\config\platform\pc\ içerisine custom veya kafanıza göre isim verdiğiniz bir metin belgesi açın.

    içine şu kodu yapıştırın:


    [PostProcess]

    FogUseDistInColorLerp=2


    dosyayı farklı kaydet e tıklayıp, dosya adının sonuna .ini ekleyin. örneğin custom.ini

    dosya türü : tüm dosyalar.


    bu kadar. nexusta bulabileceğiniz bazı RT ile ilgili modlarda da bu custom ini dosyaları mevcut. cyberpunkta da mesela bu tarz modlar kurduysanız oradan aşina olabilirsiniz. w3 için de gayet güzel RT modları var. mesela:



    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]
    The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU]nexus mods :: the witcher 3
    Improved RT Reflections and Shadows
    https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/8865



    slots slots, auto apply oil, over 9000 gibi modları da önermem aslında. envanter yönetimi zor değil. yağlar gerekli bile değil. baw ek paketinde gelen ek slotlar bence gayet yeterli, onları doldurmadan bile güçlü olabiliyorken modla ek slotlara erişmek biraz abartı oluyor bunlar da fazlalık olarak gördüklerim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 15 Mayıs 2024; 13:24:19 >




  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Grafik harici diğer modlar slot vb olanlar bence oyunun yapısını doğallığını bozuyor.Tavsiyem grafik harici hiçbir moda girişilmemesi.Bu arada bu dediğim nerdeyse tüm oyunlar için geçerli.

  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

    İlk defa oynayanlar zaten bunları kurmasın derim hocam. Oyun ilk oynama da modsuz pek ala oldukça güzel ama ben bir kere modsuz oynadım bitirdim. Bu modlar oyunun zevkini daha çok arttırıyor hem de daha akıcı bir oynanış sunuyor. 2. veya 3.oynanışta modsuz önermiyorum.

  • arman09 kullanıcısına yanıt

    21 mayıs sanırım oyuna resmi bir modlama aracı gelecek. Oyunun zaten mod desteği vardı ama resmi mod aracı yoktu. Yeni gelecek mod aracı sayesinde oyunun fanları oyuna görevler ve çok daha iyi modlar ekleyebilecek. Araç olmadan bile enfes görevler yapmıştı modcular. Bununla uçururlar. Olası bir Witcher 1 remake modu bile görebiliriz 3 için.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Bende witcher 3 ü 2-3 kez bitirmiştim.Şimdilerde witcher 1 den başlayıp tekrar seriyi sırasıyla oynayacağım.save leride aktararak 3 e yolculuk tekrar yapmayı düşünüyorum.hepsi steam de olduğundan rahat olacak.

  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

    Keyifli oyunlar hocam. The Witcher 3: Wild Hunt (2015) [ANA KONU] 

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Evet redkit isimli toolkit. aslında nisan 12'de playtest süreci başlamıştı, o günden beri bazı önemli gelişmeler olmaya başladı. 21 mayıs'ta tam sürüm çıkışını yapacak. bu süreçte bile 2-3 update aldı redkit.

    sıradan bir resmi mod aracının çok ötesinde bir şey, baya developer oyunu tasarlarken kullandığı gelişmiş araçların birleşimi. böyle skyrim tarzı derinlemesine modding, oyunun herşeyini değiştirebilme geliştirme imkanı sunuyor.

    kısıtlı imkanlarla bile acayip işler çıkardı modderlar ve bu daha başlangıç.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 17 Mayıs 2024; 18:28:52 >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır ara vermiştim dün tekrar girdim oyuna yolda bir papaz yardımcısı gibi birine denk geldim, bana bir görev verdi, 250 saat oynadım tüm soru işaretlerini bitirdim ama bu göreve ilk defa denk geldim acaba benim görmediğim daha neler var bu oyunda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Hocam RDR 2 ile Witcher 3'ü tek geçerim. İki oyununda cidden açık dünyası var. Laf olsun diye yapılmamış, açık dünyayı hissettiriyor size.

  • Herkese merhabalar. Xbox'ta DLC'siz olarak oyuna başladım, şu an Geralt 14. seviye ve ana hikayeden çok yan görevleri yapıyorum Kırmızı mutajen bir türlü düşüremiyorım, sıfır yani, hiç düşmedi İnternette 1-2 kaynakta nerede, hangi canavarlarda düşer diye baktım ama onlar da fayda olmadı, önerisi olan var mı? Karakterde çoğu şeyi kırmızıya verdim, ama meğer mutajen olmadan bir işe yaramıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.