Şimdi Ara

The Witcher 3'ün PS4 Sürümünden Oynanış Videosu Geldi! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tek merak ettiğim dövüş sistemi bir hack&slash oyunu gibi seri ise oyunu almayı düşünüyorum hazır ön sipariş fiyatı uygunken ilk oyunu denemiştim geçenlerde adam kılıcı kafasında tutuyordu bir türlü savuraadım kılıcı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki nesilde devam eden kavga hala devam ediyo. Arkadaşım PC herzaman konsoldan güçlüdür, çünkü pc sürekli gelişime açık bir platformdur. Konsollar ise belli bir zaman dilimi için üretilir. Ve donanımsal olarak geliştirmeye açık değildir. Elbette W3 Pc de daha iyi gözükücek ama kalkıpta bunu minimum 2500-3000 e dizdiğiniz pc de oynayıp 1000 tl lik ps4 le kıyaslamayın. Madem bu kadar eminsiniz PC nin Konsoldan daha güçlü olfuğuna, gidin 1000 tlye bir PC dizin öyle kıyaslayın PS4 le XO la. Bırakın kıyaslamayı 1000 tl lik bir PC böyle bir oyunun giriş ekranında error verir :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 7 Mayıs 2015; 12:05:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uncharted ertelendiğine göre Bloodborne'e GOTY rakibi geliyor
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Bloodborne çok güzel bir oyun olsa da bu sene Game of the year için kapışacak 3 oyun var. Birinden emin değilim ama :)
    1) METAL GEAR SOLİD 5 PHANTOM PAİN (Kesinlikle bu oyuna rakip şuan tek Witcher 3)
    2) WİTCHER 3
    3) BATMAN ARKHAM KNİGHT (emin olmadığım oyun bu :), Origins gibi olmaz inş :))

    Neden Bloodborne o listeye yazmadığımıda söyliyim. VGX yılın oyunu ödülünü Exclusive oyunlara vermez.(bildiğim kadarıyla zamanında sadece Uncharted 2'ye verildi bu ödül)
    2013 senesinde de şahit olduk böyle bir duruma .Last of Us kesinlikle GTA 5 den daha iyi bir oyundu. Ama VGX tek bir platforma çıkan bir oyuna ödül vermektense multiplatform bir oyuna verdi. Yani o yüzden bloodborne biraz zor yani aday olur ama GOTY olamaz.
    Ha şunuda söyliyim GTA 5 kötü demiyorum. Onun yeride bende çok farklıdır ama TLOU daha iyi bir oyundu :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 7 Mayıs 2015; 12:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence gayet başarılı olmuş ps4 e göre pc kullanıcıları neden yorum yazıyor anlamış değilim 400 dolarlık cihazın performansını bile alamayacakları için sanırım
    kimiside demiş 1080p 60fps high ayarlarda oynamak için 1.500 TL lik bir pc yeterli diye bilgisizsin bari burada kendini rezil etme
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşma boşuna bunlara laf anlatanazsın :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANÇOİZM

    Bir önceki nesilde devam eden kavga hala devam ediyo. Arkadaşım PC herzaman konsoldan güçlüdür, çünkü pc sürekli gelişime açık bir platformdur. Konsollar ise belli bir zaman dilimi için üretilir. Ve donanımsal olarak geliştirmeye açık değildir. Elbette W3 Pc de daha iyi gözükücek ama kalkıpta bunu minimum 2500-3000 e dizdiğiniz pc de oynayıp 1000 tl lik ps4 le kıyaslamayın. Madem bu kadar eminsiniz PC nin Konsoldan daha güçlü olfuğuna, gidin 1000 tlye bir PC dizin öyle kıyaslayın PS4 le XO la. Bırakın kıyaslamayı 1000 tl lik bir PC böyle bir oyunun giriş ekranında error verir :))

    ben 1250 ye topladım suana kadar sadece nba2k15te kasıyor bazen onuda ayarları düşürerek hallediyorum gta 5 inmedi daha o insin bakalım onda nasıl performans gorecem witcher 3ü de bugün sipariş ediyorum umarım onuda oynarım sıkıntısız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sistem özelliklerini yazarsanız daha iyi olurdu. Yalnız dediklerinize bakarsak NBA de kasan bir PC, Gta 5 ve witcher3 de çok daha fazla kasıcağını düşünüyorum. Çünkü her iki oyunda detay seviyesi inanılmaz özellikle GTA 5 de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 7 Mayıs 2015; 13:08:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grafikler güzel daha ne olsun
  • The Witcher 3: Wild Hunt NVIDIA GameWorks Efektleri

    The Witcher 3: Wild Hunt, muazzam dünyada, güvenli şehirlerin dışında ve nispeten güvenli kasabalarda kuruldu. Burada kahraman Geralt of Rivia vahşi hayvanlardan oluşan bir hayvanat bahçesiyle karşı karşıya kalacak ve hepsi onun canavar katili gümüş kılıcının sivri ucundan kaçmaya yer arayacak.

    Uygun güçteki bir GPU ve NVIDIA’nın GameWorks efektleri sayesinde bu hayvanların birçoğu, gerçek saç ve tüy hissi yaratmak adına NVIDIA HairWorks ile yüzlerce, binlerce dinamik DirectX 11 mozaik desenli saç telleri eklenerek geliştirildi. Aşağıda, ölümcül, aynı zamanda sevimli ayıda olduğu gibi. The Witcher 3: Wild Hunt’ın açık dünyasındaki birçok hayvanı geliştirmeye ilave olarak HairWorks, Geralt’ın uçuşan saçlarındaki, ayrıca, A noktasından B noktasına uçarcasına giden sadık atının yelesindeki denkliği ve gerçekliği arttırıyor.

    The Witcher 3: Wild Hunt’ ın topraklarında at üstünde veya yaya olarak dolaştığınızda, NVIDIA GameWorks’ ün HBAO+’sı her bir karakterde, objede, zeminde, parçada ve yeşil alanların bir bölümünde Ambient Occlusion (AO) gölge kalitesini arttıracaktır. Diğer AO teknikleriyle kıyaslandığında HBAO+ daha kesin ve daha gerçekçi olup günümüzde lider geliştiriciler için tercih edilen çözüm AO’dur.

    HairWorks ve HBAO+’a ilave olarak, The Witcher 3: Wild Hunt’ın dünyası; kıyafetlerin, kumaşın, yelkenlinin, at kuyruğunun umduğunuz gibi hareket etmesini ve objelerin gerçekçi bir şekilde parçalanmasını mümkün kılan platform agnostik NVIDIA PhysX efektleri ile geliştirildi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar pc de gtx670 dcıı var bu oyunu sizce bilgisayaramı yoksa ps4'emi alsam ? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Not : İşlemci i5 3570k Ram 8 gb 1866mhz 250gb Ssd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaToZaR -- 7 Mayıs 2015; 15:00:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANÇOİZM

    Sistem özelliklerini yazarsanız daha iyi olurdu. Yalnız dediklerinize bakarsak NBA de kasan bir PC, Gta 5 ve witcher3 de çok daha fazla kasıcağını düşünüyorum. Çünkü her iki oyunda detay seviyesi inanılmaz özellikle GTA 5 de.

    gtx 750 ekran kartı 1 gb idi galiba fx4300 işlemci 4 gb ram çoğu oyunu 1440x900 de oynuyorum monitör o kadar destekliyor
  • Bu sistem Nba demi kasıyor ? :)) İşlemcin güzel Ram idare eder ekran kartı düşük ama Gta 5 de bildiğim kadarıyla İşlemci ve ram la öne çıkıyo :)) benim abimin laptopda 2Gb ekran kartı 8Gb ram i5 @2.8 işlemci vardı. İşlemci yüzünden oyun baya kasıyodu. Ama senin pc kaldırır ama ne performans vericek bilemem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende ekran kartıma güveniyordum ilerde işlemci ve ram değişimi yapacağım zaten şu gta insinde komşunun neti sömürdüm bu ay kapıya dayanmasalar iyidir
  • Valla kesin bu ay kapınızdalar :)dile kolay 65GB :) cinnet sebebi :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam Allahtan pek kullanmıyorlar
  • :) size tavsiyem kutulu alın. Hem arşiv yapmış olursunuz. Bende geçen abime aldım GTA 5i. Kutusu filan çok güzel yapmışlar sanki Collectors edition gibi bir şey olmuş. Bir konsol kullanıcısı olarak kıskanmıştım açıkçası. Aynı şekilde Witcher 3 ünde kutulu versiyonu güzel olucaktır diye düşünüyorum :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher 3ü almayı düşünüyorum ama dediğim gibi tek merak ettiğim dövüş sistemi ama alıcam yinede beğenmesen satarım hiç olmazsa
  • Gayet tatmin edici bir dövüş sistemi var görüşümce. En kötü beğenmezsen dediğin gibi satarsın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANÇOİZM

    :) size tavsiyem kutulu alın. Hem arşiv yapmış olursunuz. Bende geçen abime aldım GTA 5i. Kutusu filan çok güzel yapmışlar sanki Collectors edition gibi bir şey olmuş. Bir konsol kullanıcısı olarak kıskanmıştım açıkçası. Aynı şekilde Witcher 3 ünde kutulu versiyonu güzel olucaktır diye düşünüyorum :))


    Hocam yalnız ben ilk Steam'den aldım.

    Sonra baktım D&R'da daha ucuz, hem de kutulu dedim aldım Steam'i iptal edip. Ancak sonra fark ettim ki kutulu sürüm Gog keyi veriyor. Onu da iptal edip tekrar Steam'den aldım Season Pass ile beraber.

    Aklında bulunsun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.