Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Önerilen Gereksinimleri Oyunu 30 FPS'de Oynatıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 veya Xbox one da hangi ayarlarda çalışacak bu oyun O_o
    http://cdn2.wccftech.com/wp-content/uploads/2013/02/PS4-GPU-Performance1.gif

    bildiğim kadarı ile ps4 ün gpu su hd7870 e yakın bir gpu.
    bu durum göz önüne alınırsa o cihazlar bu oyunu yarı yarıya bir grafik kalitesi ile oynayacaklar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mementopolis

    Benim gibi sistemi yetmeyenler ( temsili) <br><br><table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=102053607&url=http://redsarmy.com/wp-content/uploads/2013/01/nicholas.gif" target="_blank" data-href="http://redsarmy.com/wp-content/uploads/2013/01/nicholas.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://redsarmy.com/wp-content/uploads/2013/01/nicholas.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>


    Ya alemsiniz böyle gifleri nerden buluyonuz koleksiyonunu mu yapıyonuz ya :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=980126 Dying Light'ın Unity'den daha beter performansa sahip olduğunu söylüyor deneyenler.

    Ayrıca Witcher 3 de Nvidia desteğiyle çıkacak, aynı saçmalıklar yaşanmaz umarım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sistem çok olayına giriyorsunuz da beyler bu sistem artık orta sistem haline geldi. Piyasa artık fx 8120'lerle HD 7850'ler le yürümüyor, vasat artık onlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Abi bırakın bu işi adam kandırıyorlar sizde kanıyorsunuz bu oyunda unityden daha iyi grafik mi var daha kalabalık bir harita mı var tamam unity çok sorunlu çıktı fakat oyun full ayarda gtx 770 te çatır çatır oynanıyor adamlara bak oyun gtx 770 te 30 fps de çalışıypr yoğun sahnelerde 30 altınada iner yani oyun gtx770 te bile zaman zaman kasacak birde iyi bir şey yapılmış gibi insanları kandırmaknistemedik diyorlar kusura bakmayın ama insanlari oyuncu dostu ayağına çok iyi kandırdınız helal olsun ubisoftan beter çıktınız pc tabanlı bir oyunun sistem gereksinimlerini 30 fps ye göre vermek nedir.Yazın o kadar dürüstseniz gtx970 tabi onda bile 60 fps görürse cd project bizi iyi sattın nvidia ya ben bu saatten sonra cd projectin optimizasyon falan yapacağını da sanmıyorum hiç güvenim kalmadı
  • pc mi sattım ps4 aldım rahatım pc işkence ps4 rahatlık
  • ya zaten izlediğiniz diziler, filmler 23-24 FPS oluyor (sinemada izlerseniz 25). Hani 30 FPS'de oyun oynanır, aklınıza lag girmiş online oyunlar gelmesin görsellik olarak.
  • konsollçda 7870 ekran kartı var dıyorsunuzda hata yapıyorsunuz konsol tek gpu ya gore yapılıyor ondanda maxımumunda faydalanılmya calısılıyor.pc de bır kısının sıstemı otekını tutmuyor neye gore yapıcaksın boylece cok sıstem ısteyen optımızasyonu kotu oyunlar cıkıyor.o yuzdne pc yle konsolu karsılastırmayın.dunde yazdı pc hıgh ayarlara esıt oynatıyormus ps4 30 fps de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-

    Ps4 surumu en kralı harbi. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" alt="" align="middle" border="0"><br>Gpu ya konsol parası ver sonra 30fps de oyna.


    Yapımcılar PS4 versiyonu low-medium arası demişti PC surumu en kralı harbi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    o sistem en yüksek ayarlarda 30 fps çalıştırırsa optimizasyonu olmuş demektir. burada önemli nokta hangi grafik ayarlarından bahsettikleri. crysis3 ünde o sistemle en yüksek ayarlarda en fazla 30fps de oynarsın. ama crysis3 ün optimizasyonu çok iyiydi. benim eski sitemim (gtx670) ile oyunu 30-50 fps arasında oynardım ama fps düşüşünü hiç hissettirmiyor, akıyordu oyun. çünkü önemli olan fps nin stabil olması. witcher3 de öyle olur umarım.

    crysis3 ün optimizasyonu çok mu iyiydi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Mactavish-<br><br>Ps4 surumu en kralı harbi. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" alt="" align="middle" border="0"><br>Gpu ya konsol parası ver sonra 30fps de oyna.</blockquote><br><br>Yapımcılar PS4 versiyonu low-medium arası demişti PC surumu en kralı harbi.


    2-3 haber altta var, hatta sağ tarafta bile var ciri'nin resminin bulunduğu haberde ... Bu kadar mı atan tutan bir topluluk olur. 1080p 30fps High detaylarda olacağı söylendi PS4'ün.

    O değil 30 fps için önerilenler :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Ne desek batacak şimdi millete, bazıları uzuuun uzuuun kabul etmeyecek :) Witcher 2'ye optimizasyon özürlü diyenler ölsün 10 kat beteri geliyor :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Gtx 770 ile herşey açık 30 fps veriyorsa ben sanıldığı kadar kötü bir optimizasyon olduğunu düşünmüyorum. AA düşürmek bile en azından10-15 fps artışı sağlıyacaktır. Bence ayarlamaları Nvidia odaklı yaptıkları için R9 290 biraz abartı bir ekran kartı olarak kaldı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reul

    o sistemle bile 30 alıyorsak büyük ihtimalle videoları ile yetinicem

    8x msaa açmazsan 60+ oynarsın o sistemle tüm mevzu bu hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    ya zaten izlediğiniz diziler, filmler 23-24 FPS oluyor (sinemada izlerseniz 25). Hani 30 FPS'de oyun oynanır, aklınıza lag girmiş online oyunlar gelmesin görsellik olarak.

    Ben filmle oyunu karşılaştırmak kadar saçma bi olay görmedim film 23.99 frame olsa nolacak hocam ? senin filimle hiç şekilde etkileşimin var mı ? geri bildirim alıyormusun yapacağım her hangi bi hareket sonrası ? sen aç pc ni 30-60-120 frame lerde mouse oynat bakayım oyunda nasıl fark varmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HIGHER

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: pcrex<br><br>o sistem en yüksek ayarlarda 30 fps çalıştırırsa optimizasyonu olmuş demektir. burada önemli nokta hangi grafik ayarlarından bahsettikleri. crysis3 ünde o sistemle en yüksek ayarlarda en fazla 30fps de oynarsın. ama crysis3 ün optimizasyonu çok iyiydi. benim eski sitemim (gtx670) ile oyunu 30-50 fps arasında oynardım ama fps düşüşünü hiç hissettirmiyor, akıyordu oyun. çünkü önemli olan fps nin stabil olması. witcher3 de öyle olur umarım.</blockquote><br>crysis3 ün optimizasyonu çok mu iyiydi <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_smile_screwy.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    optimizasyonun tanımını öğren de gel kamil

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • beyler witcher 2 yi oynayan bilir ubersampling denen bir bela vardır. Ubersampling seçeneğini aktif ettiğimizde oyunda, 4x Supersample Anti-aliasing grafik iyileştirmesi uygular.Ama performansı da tam anlamıyla öldürür.Eğer bu açıklama bu ubersampling açık hali ise ve gerçekten dedikleri gibi 5 ay daha üstün de çalışılacaksa oyun da bir sıkıntı olacağı düşüncesin de değilim fakat en yüksek ayar da aa dan bahsedilmiyorsa işte o zaman çok kişi bu oyunu oynayamaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaş iyi firmasın bende ön sipariş verip aldım şu oyunu biraz daha güzel optimize etsen olmaz mı oyun 60 lira doğru ama o oyunu gerçekten oynadım demek için 3 milyara yakın parayı gözden çıkartacaksın.Sadece cdprojekt değil tüm firmalarda var bu sorun birazda optimizasyona önem verin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcrex

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HIGHER<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: pcrex<br><br>o sistem en yüksek ayarlarda 30 fps çalıştırırsa optimizasyonu olmuş demektir. burada önemli nokta hangi grafik ayarlarından bahsettikleri. crysis3 ünde o sistemle en yüksek ayarlarda en fazla 30fps de oynarsın. ama crysis3 ün optimizasyonu çok iyiydi. benim eski sitemim (gtx670) ile oyunu 30-50 fps arasında oynardım ama fps düşüşünü hiç hissettirmiyor, akıyordu oyun. çünkü önemli olan fps nin stabil olması. witcher3 de öyle olur umarım.</blockquote><br>crysis3 ün optimizasyonu çok mu iyiydi <img align="middle" alt="" src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_smile_screwy.gif" border="0"> <img align="middle" alt="" src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/lol.gif" border="0"></blockquote><br><br>optimizasyonun tanımını öğren de gel kamil


    hocam hemen sinirlenme arkadaşa gözünü sevem ilk kez cryengine ile yapılan bir oyunun optimizasyonu iyi diyen biri çıkınca çocukta haklı olarak şaşırdı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    4700mq işlemci , 16 gb ram , gtx765m 2gb ekran kartıyla bu oyunu döverim ozman tabi açıklamalar doğruysa :) ben 1080p high ayarlara razıyım ultra sizin olsun


    o sistemle bu oyunu mediumda oynarsın :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: pcrex<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: HIGHER<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: pcrex<br><br>o sistem en yüksek ayarlarda 30 fps çalıştırırsa optimizasyonu olmuş demektir. burada önemli nokta hangi grafik ayarlarından bahsettikleri. crysis3 ünde o sistemle en yüksek ayarlarda en fazla 30fps de oynarsın. ama crysis3 ün optimizasyonu çok iyiydi. benim eski sitemim (gtx670) ile oyunu 30-50 fps arasında oynardım ama fps düşüşünü hiç hissettirmiyor, akıyordu oyun. çünkü önemli olan fps nin stabil olması. witcher3 de öyle olur umarım.</blockquote><br>crysis3 ün optimizasyonu çok mu iyiydi <img align="middle" alt="" src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/icon_smile_screwy.gif" border="0"> <img align="middle" alt="" src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/lol.gif" border="0"></blockquote><br><br>optimizasyonun tanımını öğren de gel kamil</blockquote><br><br>hocam hemen sinirlenme arkadaşa gözünü sevem ilk kez cryengine ile yapılan bir oyunun optimizasyonu iyi diyen biri çıkınca çocukta haklı olarak şaşırdı.


    yazdıklarımda neden cryengine nın optimizasyonuna iyi dediğimi açıklıyorum, okumayı da mı bilmiyor. ergenler 7850 ile oyun highda akıcı çalışmayınca optimizayon özürlü olduğunu sanıyor. büyüyün be artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.