Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Downgrade Haberlerine Açıklama Geldi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar bu haberlere itibar etmeyin bile. Oyunu denedim de baştan belirteyim. Öyle bir görsel problem görmedim. Kesinlikle yanlış bilgiler dolaşıyor ortada.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • böyle birşeymi olur arkadaş hemen siliyorum oyunu. Allahtan burda çıkmamış oyunu eleştiren arkadaşların yorumuna denk geldim de erken haberim oldu bu rezaletten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC, erkenden bir incele şu oyunu da downgrade var mı yok mu aydınlat şu milleti. resmen oyun üzerinden pirim yapmaya çalışıyor bazı fanatik kişiler. sanki millet hayatında ilk defa downgrade görmüş gibi nedir bu tatava, bu oyunu sadece grafikleri için oynayan konsolcular zaten hiç oynamasın gitsin killzone oynasın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dostlar size sadece şunu söylüyorum gamespot piyasada rüşvet gibi ahlaksız davranışlara itimat etmeyen sayılı firmalardandır ve bir ağırlığı vardır. öyle herkese tam puan vermez.

    eğer bu adamlar tam puan verdiyse emin olun oyun boş değildir,sağlamdır.internette paylaşılan ne idüğü belirsiz 2-3 resme itimat etmeyin.ps4 sürümü bile bu denli güzelse pc ultra ayarlar gerçekten çok güzel olacaktır ve xbone videoları da izlediğim kadarıyla gayet güzeldi (son çıkandan bahsediyorum). dolayısıyla içiniz rahat olsun. sağlıcakla kalın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu an 4 5 kişi twichde oynuyor

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun şuanki hali yüksek not almış olabilir. Çünkü şuanki hali hikayesi ve içerikleri yüksek not alıcak kalitede.Burda sorun olan sen en yüksek halini gösterip beklentiyi arttırıyorsun sonra düşürüyorsun. En baştan bu halini göstersydi bu kadar tartışılmazdı.
  • Az okuyun.
    Downgrade yapılmış yapılmasına ama bi türlü kabül etmek istemiyorlar.Oyuna kötü diyen yok ama oyun için iyi para harcayan binlerle insan var.Bu linkte anlatılıyor niye 'downgrade' kararı aldıklarını:
    http://whatifgaming.com/developer-insider-the-witcher-3-was-downgraded-from-2013-list-of-all-features-taken-out-why
  • Bence de downgrade yemiş baksanıza. Uncharted 4 Bloodborne ve God of War'da böyle şeyler olmayacak <3. Çok yaşa Sony en azından bize yalan söylemiyorsun <3 Her verdiğim kuruşa değen bir alet yapmışlar ama adamlar port etmeyi becerememişler
  • Ben şuncu arkdaşları anlamış değilim oyun önemli grafikleri ne yapayım ama sonra adam gelir başka bir oyun olunca mevzu grafikleri kısmışlar diye bağırır durur. Sanırım buna tam anlamıyla fanlık diyorlar. Artık öyle oldu ki oyun çıkıp incelenmeden almamak gerekiyor. Şu şovlara ne gerek var. Zaten iyi görünüyor oyun.

    Ne yazık ki tüm suçlu konsollar değil herkesin evinde bu oyunu doğru düzgün oynatacak sistem mevcut değil yani konsollara b... atmak işin biraz kolayına kaçmak hatta hedef saptırmaktır.
  • allah askına bi kafanızı çalıştırın da bi düşünün siz aşşağıdaki görselleri ps4 te hangi openworld oyununda gördünüz? yetmio işte donanım yetmio anlasanıza oyun çıktığında pc ultra ile bu görseller tekrar karşılaştırılmalı sonra anlarız neyin ne olduğunu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunun GOG sürümü nete düşeli 1.5 gün oluyor...mllet indirip başladı bile oyuna
  • 5-6 haber sonraki witcher 3 dünyası gezildi adlı videoya bakarsanız gayet de temiz görüntü var ayrıca youtube tarafından sıkıştırılan video olmasına rağmen hiç de bu ekran görüntülerindeki gibi leş bir görüntü yok. bunları tartışana kadar videoyu izleyin merkanız gitsin işte

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaş şu görselleri hangi PS4-PC oyununda gördünüz de ''Yok downgrade yedi,Watch_Dogs'a döndü'' gibi yorumlar yapabiliyorsunuz?
    Kaldı ki şu koca DH-BSC topluluğu içinde toplasan 50 kişiyi geçmez oyunu Ultra ayarda oynayacak kişi,hala PS4'ün sunduğu şu muhteşem görsellere laf atıyor bazı tatlı su PC oyuncuları.
    CD Projekt'in optimizasyon konusunda maalesef daha önce pek iyi işler başaramadığını bilerek oyunun PS4 sürümünü tercih edeceğim ben de.Ucuza PC versiyonunu edinmeyi isterdim ama minimum HD7870 isteyen oyunun optimizasyonundan hayır gelmez.(AC:Unity ve Dead Rising 3'ün selamı var).
    Bu downgrade muhabbeti de yeni nesilde başladı,millet bik bik ötüyor her AAA oyun çıkışında yok downgrade mi yedi yok tesellation'ı mı kapattılar? Arkadaşım bak orada kapı gibi direk konsollardan alınmış gameplay'ler var,kör değilsen anlarsın oyun harika duruyor,elinin altında monster-PC varsa daha da iyi görsellerle de oynayabileceksin,hala nedir bu oyunu gereksiz yerme çabası.Şu devirde kaç oyun bu kadar beklentiyi karşılayabilecek düzeyde çıkıyor?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Trailer deki görüntüler ile ps4 versiyonunu karşılaştırmak saçma. Eminim pcdeki ultra ayarlarda çok çok daha iyi görüntü verecektir. Sony ps3 zamanında çok üstün bir donanımla giriş yapmıştı konsol $600 civarında bir fiyatla çıkış yaptı ama kimse bu kadar para vermek istemedi mecburen zararına sattılar ve firmanın açıklamalarına göre ps2'den kazandıkları paranın fazlasını ps3 üzerinde kaybetmişler. Durum böyle olunca ps4 için düşük bütçeli bir donanım tercih ettiler satışlar başarılı gidiyor ama ileride ciddi sıkıntılar yaratacak belkide erken donanım değişikliğine gidebilirler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartanx

    allah askına bi kafanızı çalıştırın da bi düşünün siz aşşağıdaki görselleri ps4 te hangi openworld oyununda gördünüz? yetmio işte donanım yetmio anlasanıza oyun çıktığında pc ultra ile bu görseller tekrar karşılaştırılmalı sonra anlarız neyin ne olduğunu


    Bayılıyorum bu tayfanın cehalet kokan yorumlarına ya
  • Ubisoft mu la bu downgrade yesin CD Project asla yapmaz öyle bir hata yapmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Consol için yeni bir şey değilki bu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tutamadım kendimi yine ps4 pc den 4 outgrade fazla çıkmıştı hani bunuda geçtim bu otoriteler bu açıklamayı yapaken 4k yı nereye goturduler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir oyunu grafiği için oynamam, bilhassa RPG oyunlarını.

    Downgrade yiyip yememesi de beni etkilemez, keyfimi baltalamaz.

    Ancakkkk!

    Sen ürünü ilk başta gösterdiğin gibi piyasaya sürmüyorsan çıkıp adam gibi açıklama yapacaksın.

    "Konsollar o görüntüyü kaldıramadı, downgrade ettik" desen kimse sana laf etmez. Hatta PC'ye çok daha iyi halde çıkarsan bile hiçbir konsol oyuncusunun gidip PC'de oynayacağını zannetmiyorum. Ya da aynı çıkartsan bile hiçbir PC oyuncusunun downgrade'e o kadar da kızacağını yine zannetmiyorum.

    Ama "Ultra ayarlarda görün"
    "5-6 gün bekleyin"
    "Beklentilerinizi karşılayacak" gibi yuvarlak laflar edersen milletin laf etme hakkı doğar.

    Şahsen ben gayet keyif alarak PC'de oynayacağım. Downgrade olmuş olmamış kafama takmam. Tek istediğim adam gibi, ekran kartı markası kayırmadan optimizasyon yapılsın.Tabi bir de ürünü satın aldığım firma dansöz moduna girmesin.

    Herkese iyi oyunlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Millet anlamıyor ki ... Oyunu deli gibi bekleyenlerdenim. 2 sürüm birden alıyorum (ps4 ve pc için).

    İncelemelerde PS4'ün donanımına göre oyun zaten muazzam görünüyor denmiş (ki bence de öyle)

    Geçenlerde ilk defa Xbox görsellerini gösterdiler millet ayakta alkışladı, bildiğin neredeyse ekran kartı olmayan sistemde harika bir iş çıkarmışlar.

    Bu haberde, bu konu ile ilgili yurt dışında çıkan yaygalarada ve bu haberin altında ki bazı spesifik yorumlarda insanlar aslında firmanın açıklamalarına kızıyor. Üstelik bizzat görselleri yapan mühendis durumun vahametini dile getirirken, şu pazarlama sözcüleri "bekleyin" , "dehşet verici" , "dünyanız değişecek", "şimdiki sistemlerinizi çöpe atın" , "ultra'yı görün" , "phsyx'i görün" gibi sorulan her soruya istenen cevabı verip kıvırmaları ve neticesinde bir şey alamamamız bizleri üzen nokta.

    Yani çok basit bir şekilde deki "2013'te bildiğin CGI oyun hazırladık, ne genel olarak gfx dünyası nede pazar payını belirleyen cihazlar beklediğimiz donanımla çıkmadı dolayısı ile gücümüz, paramız buna yetti ve daha optimize bir oyunla karşınıza çıktık... Biz istermiydik böyle olsun, herkesin alabileceği en iyi deneyimi en iyi görselliği vermek isterdik ama gerçekler bunlar". (konuşması sızdırılan mühendisin söylediği de bunlardı aslında)

    Elini öpüp helal olsun be demeyene uçan tekme atsınlar. Oyunun çizdiği üçgen sayısı bildiğin, poligonları kaplamaları her şeyi uçmuş, bundan 2-3 hafta önce yapılan basın gününde üç sürümüde görenler pc'de karakter modellemelerinin ve otların bir tık öteye atıldığını çözünürlük avantajının eğer monitörünüz varsa lehinize olduğu söylendi.

    Millet bastıra bastıra 2013 grafikleri diyor, onlarda bekleyin diyor. Millet "ağaçlar doğal değil" diyor ," onu çoktan hallettik" diyorlar, adamın üstündeki kar kaplaması rezalet duruyor "siz daha videoyu izlerken düzelttik" diyorlar , suya damlayan kan niye yok diyorlar "o bugtu düzelttik diyorlar" ... Ortada çok garip bir durum var.

    Bence bu adamların bağımsızlığı ve bütçelerinin sınırı, bu tarz büyük bir işe kalkışmaları bu açıklamaları yapma sebepleri. Ne çarpsak kârdır diyorlar. Zaten konsollarda beklentiyi yakaladık o 2013 grafikleri ile %8-%9'luk bir kesime hitap ediyorduk onlarda forumlarda tartışır durur diyorlar. Ahanda şu an olduğu gibi.

    Lafa bak "beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağını görün". Buzdolabı aldığında -10'a kadar soğutmasını beklerken -5'e kadar soğutunca firmayı aradığında "işini görüyor mu görmüyor mu" denmesi ile aynı şey la bu

    Son olarak:




    https://www.youtube.com/watch?v=9GW7G18keRI&feature=youtu.be




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 14 Mayıs 2015; 1:06:24 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.