Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Devasa Dünya Haritası Kendini Gösterdi! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Millet sevdiği oyunu yüceltirken sevmediğini gömme peşinde anlamış değilim. Şu GotY olur 'şu şu oyunlar varken bu da oyun mu' gibi şeyler acizlikten başka bir şey değil. Seviyorsan oynarsın, o oyunun GotY almasına gerek yoktur sevmiyorsan da sevene saygı duyarsın bu kadar basit.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun gümbür gümbür geliyor
  • NE OYUN AMA işalla bukadar övmeye balon cıkmaz ondan korkuyom gta5 ve wicther 3
    için sistem topladım ona yanarım :(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hala yok bloodborne şöyle bu da şöyle diyen oyun bilginleri! var. karşılaştırdıkları oyunların her mekaniği farklı hala o şöyleyse bu şöyledir. işte rpg bu o değil vs vs. witcher gibi açık dünya oyunu ile souls oyunlarını bir tutup karşılaştırma yapan adama ne yazıcan işte, Allah kurtarsın.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    hala yok bloodborne şöyle bu da şöyle diyen oyun bilginleri! var. karşılaştırdıkları oyunların her mekaniği farklı hala o şöyleyse bu şöyledir. işte rpg bu o değil vs vs. witcher gibi açık dünya oyunu ile souls oyunlarını bir tutup karşılaştırma yapan adama ne yazıcan işte, Allah kurtarsın.


    Oturma organınla okursan arkadaşım, olayı Bloodborne'u övmek uğruna Witcher'ı yerin dibine sokan bir arkadaşın başlattığını da anlayamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 11 Nisan 2015; 23:14:09 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yeni nesil çıkarken hayal ettiğim oyunları açık dünyada oynucağımız ama öyle böyle değil yani oyunda istanbuldan arabaya amerikaya kadar orda kutuplara uçakla tüm dünyayı gerçek yerleşim yerleriyle sunan açık dünya oyunlar çıkacak ve biz ohaa bee devrim yaşıyoruz diyecez diye bekledim tabi büyük bir hayal kırıklığı 100 çözünürlük 2 kaplama arttırıp sattılar neyseki bu oyun biraz olsa teselli vericek türkçe yaması çıkınca oda

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Turist55<br><br>mgs v, bloodborne gibi ağır taşlar varken kimse bu oyunu goty yapmaz kapasitesi belli bir oyun witcher</blockquote><br><br>Ahahhahaha yavaş.<br><br>Bloodborne'un RPG dinamikleri, bu oyunun yanında kum kadar kalır. Tamam iyi güzel oyun da Borderlands'te ne kadar RPG öğesi varsa, Bloodborne'da da o kadar var. Hardcore RPG demezler mi bi de... He canım buram buram.<br><br>Witcher ile karşılaştırmam bile, role playing tarihine hakaret olur.<br><br>Ayrıca hatırlatırım, GOTY olmak için ilk kriter iyi bir senaryodur. Kaç kişi Bloodborne'u ve From Software oyunlarını hikayesi için oynuyor? Hype olayının dibindesiniz yemin ediyorum.<br><br>Ha MGS dersen, ceket iliklerim.


    Tartışmanın devamını okumadım sadece alıntıladıklarımı okudum da bi not düşeyim dedim.Bence biz Bloodborne ve Souls serisine rpg dediğimiz sürece bu anlamsız tartışma devam edecek.Biz bunlara Souls tarzı diyelim zaten bu gidişle taklit oyunlar da çoğalacak gibi.From Software aslında günümüzde kaybolmuş denilebilecek olan Hack & Slash tarızını Tps'ye çok başarılı bir şekilde uyarladı.Atmosferleri de sağlam olunca kaliteli oyunlar çıktı ortaya.

    Ayrıca hikaye konusunda bana kalırsa Souls serisi Half Life ile aynı kaderi yaşamakta bana göre.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ayrıca Wayward abi sen yetkili birisine benziyorsun.Yaklaşık 6 aydır adam akıllı takip edemiyorum oyun alemini.Sen veya bi başkası özet geçebilirse çok güzel olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.