Şimdi Ara

The Witcher (2019 - ) | Netflix (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
54
Favori
151.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zenci elf falan bunları artık sallamıyorum bile ama sadece Yennefer ve Triss'i orjinaline uygun seçseydiniz yetiyormuş be, mümkün değil normal gelmiyor. Dedim alışırım ama 2.sezon bitti, yok. Hiçbir şekilde ne göze güzel geliyor ne de mantığa oturtamıyorsun. Ayrıca ikiside kötü oyuncu(Vesemir'i canlandıran farklı bir boyut), hele Triss tam bir facia. Birde komik olan, Dijkstra gibi çirkin, şişman bir adamı da Graham McTavish canlandırıyor :D Bu kadar kafası karışık cast seçimi görmedim ben.



    Ama en azından iyi kötü Witcher evrenini görmemi sağlayarak oyunu ne kadar özlediğimi farkettirdi dizi. İki seneden fazla olmuştu en son bitireli, tekrar başlıcam bugün o yüzden bunu + olarak yazabilirim diziye dair :))

  • Yukarda arkadaşta bahsetmiş çoğu kişi oyuna bizim gibi yeniden başlıyor anlaşılan, dizi sayesinde :)



    oyun haberleri - merlininkazani.com
    Witcher sezon 2 Witcher 3: Wild Hunt oyuncu sayısında patlama yaratmış
    https://www.merlininkazani.com/witcher-sezon-2-witcher-3-wild-hunt-oyuncu-sayisinda-patlama-yaratmis-haber-119463
  • Eleştirileri çok okumadım, 2.sezonla ilgili genel olarak bazı yerler sıkıcı olsa da ilk sezona göre daha iyiydi.Final güzel bir yerde bitiyor,3. sezondan umutluyum ama iki sene de gelirse gene unuturuz detayları.3. Sezon da biraz daha fazla savaş sahnesi görüceğimizi düşünüyorum umarım yanılmam...

  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    2 bölümde witcherlar neden geralt a hiç benzemiyor biri hariç
  • beyler dizinin ilk sezonunu izledikten sonra Witcher 3 aldım. önce oyuna mı başlayayım yoksa dizinin 2.sezonunu mu izleyeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    kirpi nasıl olduda imparator oldu madem cirinin babasıydı niye cintrayı yaktı
  • ewet witcher i bitirenler hangi diziyi izleyecekler house of dragon ne zaman geliyor

  • Diziyi beğenen pek yok gibi. Kitaptan uyarlama dizilerde mümkün olduğunca kitabın ruhuna uygun değişiklik yapmak gerekiyor. Ben de diziyi birçok açıdan beğenmedim. Ama asıl olarak witcher evrenine uygun olmayan karakterler hadi sjw saçmalığını geçtim witcher duygusuz olmasıyla büyücü güçlü ve göz kamaştırıcı olmasıyla bilinir. Neredeyse bir tane karakteri ile uyumlu ne görünen ne davranan var. Vesemir şaka gibi eskel şaka gibi witcher bazen küçük Emrah gibi dolanıyor ortalıkta. Yennefer bildiğin Türk dizilerindeki ağlak tipler gibi nerede azametli Yennefer nerede dizideki karikatür tipleme. Ciri şımarık bir prenses Rolü kimin canlandırdığından bağımsız olarak kitaba uyumlu davranılsa bu sorunların önemli bir kısmı çözülürdü. Karakterlerin hepsiyle ilgili gen bir problem var ama Cahir e dokunmadan gecemiyecem bu kadar alakasız bu rol için en olmadık cast seçilmiş bildiğin göz kanatan cinsten kitapta savaşçı bahtsız aşık iyiyle kötü arası karayağız bir delikanlı daha ziyade çocuksu bir karakterken dizide tam bir pislik sarı çıyan bir karakter.

    Senaryo ayrı bir sıkıntı ben bu kadar kötü 5. Sınıf bir senaryo görmedim diyebilirim ortada senaryo sorunu olmaması gerekirken resmen işkence edilen bir witcher hikayesi var. Ana hikaye senaryoya uymaz da bu fantastik bir diziden de bir drama çıkmaz 7. Kitaba kadar neredeyse emhyr kim okuyan bile anlamazken burada rolünü bitirdiler.

    Yazacak çok şey varda ah diyorum ah...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Kitaplari okuyupta diziyi begenmek pek mumkun degil. En basit ornegiyle Kaer Morhen mi Harlem mi o bile belli degil. Netflix olunca boyle oluyor maalesef...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon ilk sezona göre daha derli toplu olmuş diziye yapılan eleştiriler biraz abartılı ama yine de öyle uçan kaçan bir dizi değil 7/10'luk ortalama bir şey klasik izle geç dizisi bi game of thrones tarzı üstüne kafa yorup sayfalarca konuşulacak bir durumu yok

  • 2. Sezonun kitaplarla tek alakası çok genel hatları. Onun dışında olaylar ya alakası yok ya da çarpıtılmış. Normal izleyici için güzel dizi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt

    Oyunun diziyle ya da kitaplarla direkt bir alakası yok diye biliyorum, cd projekt kendi kurgusunu oyunlaştırdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Oyunlar kitapların bittiği yerden devam ediyor. Hikayeyi kendi kurgularıyla sürdürüyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk sezona göre daha tutarlı ve izlemesi basitti. Zaten ilk sezondaki o zaman atlamaları olayını hangi mantıkla yaptıklarını hiç anlamadım oyunları ve kitapları okumamış insanlar için takip etmesi çok zordu. Yine sevmediğim noktalar var ama ilk sezon kadar kötü de değil izlenip geçilir.


    3. sezonun çok çok iyi olması lazım artık insanlar o kadar sene bekleyip karşılığını alamayınca memnun kalmıyor doğal olarak.

  • Kitabı okuyanların beğenmemesi normal.

    Resmen için etmişler.

    Daha 5.bölümden yazıyorum.

    Elinde 7 tane dolu dolu kitap var, sen kendin saçma sapan sahneler yazıp çekiyorsun, kardeşim kitaptan çeksene sahneleri.

    Bir de yukarıda okudum Emyr'in kim olduğunu söylemişler, şaka gibi.

    Gerçi Cahir'i daha şimdiden ortaya çıkartıp göstermelerinden ne yapacaklarını kestirmek gerekirmiş.


    Abi o nasıl Yennefer ya?

  • nedense ilk sezon daha bağlayıcı gibiydi akıyordu ama bu 2. sezonda çok kopukluk yaşadım dikkatim dağıldı...

  • Hadi herşeyi geçtim de abi bütün sezon boyunca Yennefer'ı gören herkes "off bacım sen nasıl bir afetsin ya, bacımm bir vuruş kaç kuruş, güzelligiyle beni büyüledin sen insan olamazsın!" tarzı konuşup konuşup duruyorlar. Olum siz kendinizi delilige vmi vuruyorsunuz hayırdır yani?

    @Emperor Karl Franz


    Tekrar diyorum hayatımda binlerce dizi film izledim ama cast seçimi ile bu kadar berbat edilen bir yapım görmedim ben. Vesemir'i oynayan dedenin orda ne işi var bence kendi de bilmiyor. Adamı getirmişler sete bak dalgana demişler sanırım. Her çıktıgı sahnede " abi dedeye sahip çıkalım dedeyi üzmeyelim " edasıyla izledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Ocak 2022; 3:37:0 >
  • Anche kullanıcısına yanıt

    oyunlar kitaplardan sonrasında geçiyor.

  • Vesemir rolüne witcher 3'teki oyun karakterinin animasyonunu koysalar daha az sırıtırdı.







  • Açıkçası Triss'i ilk sezon beğenmemiştim ama ikinci sezonda oyuncu iyi iş çıkarmış bence. Triss'in o tatlı kız havasını iyi veriyor. Oyundaki Triss'le karşılaştırılınca güzellik bakımından geri kalsa da oyunculuğu beğendim. Bir de burn butcher burn bir tek bana mı çok iyi geldi? Adam şarkıyı çok içten söylüyor. Jaskier'in ilk sezondaki olaylarda hissetiklerini çok iyi yansıtmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyM4594 -- 27 Ocak 2022; 1:25:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.