Şimdi Ara

The Walking Dead: Istiklal Street ## Saçma sapan bir csb !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Walking Dead: İstiklal Caddesi

    Çıktım Tünel'den yürüyordum Demirören'e doğru. Sokak müzisyenlerinin birbirine karışan sesleri ve binlerce zombi karşılıyordu beni İstiklal Caddesi'nde. Tünelden çıkar çıkmaz tam zombinin biriyle çarpışırken kendimi sağa çektim son anda. İlk zombiyi de böylelikle atlatmış oldum. Artık bir sonraki karşılaşacağım tehlikelere daha da hazırlıklıydım. Sırtımdaki pompalı tüfeği çıkarmaya gerek yok şimdilik. Yüzlerce zombinin arasından da sıyrıldıktan sonra bir anda karşıma önde elinde bir flamayla arkasındaki yaklaşık 50 tane sarışın mavi gözlü zombi ordusunun komutanlığını yapan biri çıktı. Üstüme üstüme geliyorlardı. Ellerindeki haritaya bakıyorlar sanırım yeni bir av peşinde bu sarışın zombi arkadaşlar. Neyse onları da kurnazlığım sayesinde atlattıktan sonra yürümeye devam ettim. Birden üstüme Mini cooperlı sirenli zombiler geliyordu. Üstüme üstüme geliyorlardı. Onları da bir şekilde atlattım ve artık Demirören'in önündeydim. İçeri tuvalete girip pompalı tüfeğimi ve bilumum el bombası havai fişeğimi kenara koyup işedikten sonra elimi yüzümü yıkayıp çıktım yine zombilerin arasına.

    Taksim Meydanı tarafından binlerce zombi üstüme doğru geliyordu. Yönümü değiştirerek yeniden Tünel yönüne yürümeye başladım. St. Antuan Kilisesi'ne güç bela attım kendimi. Kilisedeki zombiler daha sakindi. Saldırmak yerine dua ediyorlardı. Evet yanlış duymadınız: ZOMBİLER DUA EDİYORDU. Bir zombi neden dua eder ki? ... Çıktım kiliseden. Slogan atan bir grup zombi karşıma çıktı. Hep bir ağızdan "Zombiye uzanan eller kırılsın!", "Yaşasın zombilerin kardeşliği!" gibi sloganlar atıyorlardı. Sonra karşı taraftan başka bir zombi gurubu ellerinde satırlar ve çivili soparla slogan atan gruba doğru geldi ve saldırmaya başladı. Hemen kenara geçip bu eşsiz olayı seyretmeye koyuldum. Karşıt görüşlü zombiler kavga ediyordu. Bir anda iki adet TOMA ve yüzlerce çevik kuvvet belirdi. TOMAlar tazyikli kutsal su sıkıyordu zombilerin üstüne.Kitle kaçışırken bir kısmı çevik kuvvet tarafından yakalanıp gözaltına alınıyordu. İlginçtir ki eli satırlı gruptan tek gözaltı olmazken öbür grubun çoğu gözaltına alınmıştı. Arada kaynamamak için oradan hızla uzaklaştım.

    Başladığımız yere gelmiştim: Tünel'e. Tünel'in o eşsiz serinliğinde yere çömelip dinlenmeye koyuldum. Aklım hala gözaltına alınan zombilerdeydi. Neyse...


    Bilerek saçmaladım hikayeyi yazarken. Ona göre yorumlamanızı isterim







  • yukarı
  • aşağı
  • yukarı
  • Sağa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk zombiyi de böylelikle atlatmış oldum dan sonrasını okumadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.