Şimdi Ara

The Space Between Us (2017) | Bu Dünyanın Dışında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Space Between Us (2017) | Bu Dünyanın Dışında
    http://www.imdb.com/title/tt3922818

    Özellikle son 2-3 yıldır uzay filmleri bilim kurgu anlamında çokça ilerleme kaydetti. Eski uzay filmlerinde kurgulanan bir çok şey insanoğlu tarafından gerçekleştiriliyor. Günümüzün filmleri için de bu önümüzdeki 10 yıllarda böyle olacak eminim.

    Bu film senaryo itibariyle aynı zamanda dram da içeriyor. sinemalar.com'daki özet şu şekilde;


    Mars'ta insan kolonisi kurmak üzere yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan birinin hamile olduğu kalkıştan kısa bir süre sonra anlaşılmıştır. Hamile astronot Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirip ölür. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot (Asa Butterfield) 16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını şahsen tanımış, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan ancak son derece zeki ve araştırmacı bir genç olmuştur.
    Dünyaya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Ayrıca yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı anlaşılır. Ancak Gardner, NASA tarafından kendisine tahsis edilen yerden kaçar. İnternette yazışarak tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek insan olan Tulsa (Britt Robertson) adlı genç kız ile dünyayı ve yıllarca kendisinde varolduğunu bile bilmediği duyguları keşfetmek üzere bir yolculuğa başlar.


    Böyle hikayeler yakında yaşanmaz mı dersiniz? İnsanoğlu uzaya çıkma yolunda son hızda araştırmalarına devam ediyor. Uzay tarımı dahil bir çok şey araştırılıyor. Bu filmi merakla bekliyorum. Klasik dünyayı uzaylılardan kurtarma ya da uzaya gitme başarısı gösterme filmi değil. Uzaya gidildiğinde insan uygarlığın başına gelebilecek bir senaryo içeriyor.

    Avrupa'da Şubat ayında gösterime girdi. Bizde gösterim tarihi 17 Mart 2017[code][/code]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 13 Mart 2017; 23:45:42 >







  • farklı hikayesi var. güzel bir film çıkabilir.
  • Film, bugün itibariyle ülkemizde vizyona girdi.

  • filme gittim. çok beğendim diyemem ama ilgi çekici konusu sebebiyle keyif aldım. filmin ilk yarım saatine dayanabilirseniz sonrası ilgi çekici bana göre. bu filmdeki senaryoyu insanlık 100-150 yıl sonra yaşayabilir.
  • pek beğendim diyemem. sıkıcıydı açıkçası. ya da artık romantik filmler tat vermiyor bana.
  • Romantizme asıl anlatması gerekenden fazla zaman ayıran filmlerden nefret ederim. Konusu fena değil, farklı bir şekilde işlense çok iyi bir film olabilirmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok vasat film izlediğime pişman oldum her şey o kadar yüzeysel geçilmiş ki tam bir ergen filmi olmuş 10/4 uzak durun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sara sara izledim. başrol oğlanı da pek sevmiyorum zaten. çok dandik bir film olmuş.



    3/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 25 Mayıs 2017; 14:38:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.