Şimdi Ara

The Secret World'den Illuminati'ye Özel Video (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @Man Down

    Bu sitenin %90'ını illuminati illuminati diye dolaşan ergenler oluşturduğundan böyle eksilenmen doğal,ama ben cümlene tamamen katılıyorum. :D
  • foruma üye olurken yaş sınırı ve IQ testi yaparak almalılar, iğreniyorum resmen bu ergenlerden, lan bizde geçtik o dönemlerden ama böyle bir trol beyinli değildik.
  • Biri zamanında aynı olay olunca "cehalet mutluluktur" yazmıştı.Taktir ediyorum o arkadaşı o lafından dolayı.Çünki yaşı büyük olup akıl yaşı küçük olan adamlar var ortalıkta.Aslında o tarikatın olduğunu biliyor ama içten içe kendine yediremiyor olduğundan birde "ben tükürdüğümü yalamam"(tükürükte balgamlı olunca) zihniyetinden dolayı şimdiki illuminati(Kur'an daki lanetli israiloğulları) nı kabul edemiyor.Bunları açıklayacak biri çıkıncada ergen, yok IQ testi yapılarak alınsın troll falan filan diye şimdinin trendi ve modası olan eleştirilerini yaparak işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.(çünki zamanın kendine dayattığı şeyler yüzünden beynin sürekli sol lobu çalışıp sağ lobunun paslanıp küflenmesinden dolayı kendi öz eleştirilerini üretemiyorlar).Bir nevi zorlarına gidiyor diyelim.

    Ergen olmayan insan o zaman bana bi zahmet açıkla yap oyunlardaki piramit göz ayin vs gibi sahnelerin amacını.Yada tayland'da şuan da son din olarak kabul edilen 3 dinin(budizm hristiyanlık ve islam karışımıymış güyaa) bir araya gelmesiyle oluşan dinin içindeki din adamlarının kafasındaki göz simgesinin , duvardaki her şeyi gören göz'ün , camlarındaki piramit üstündeki gözün ne olduğunu bana mantıklı bir şekilde açıkla ben her şeyi bırak senin dediklerine inanacam haydi hodri meydan?

    Kusura bakmayında arkadaşlar siz hiç bir halt bilmiyorsunuz.Tüketim insanısınız siz.Yani tamam oyun oynayın oynayın'da araştırmada yapın gelin bizle tartışın madem haklısınızya?Bizi bozun cevap veremeyelim size ,lafı çevirip kıvıralım (sizin yaptığınız gibi) ama yooook hali hazırda "illuminati ne yaa bu zamanın modası da bu yeaaaaa" , "Allah'ım bu ergenler beni deli edecek" (bu arada illuminatiyi bugüne kadar araştıran 1 ergen gördüm sadece diğerleride araştırıyorsa helal olsun onlara hiç değilse adamlar araştırıyor!!!) gibi laflar etmek varken ne edeceksin araştırmayı demi?5 kuruşluk bilgisi olmadığı haldede tartışmaya girip cembir cembir çekişen zaten bir bizim millet.Ya arkadaşım biliyorsan gel yaz bilmiyorsan sus otur sadece oku yazılanları bir şey bilmediğin yüzünden diğer bilmeyen adamlarıda yanlış yönlendiriyorsun ve vebal alıyorsun yapma bunu.Bari kendi iyiliğin için bu dediklerimi bir düşün.

    Her illuminati haberine "illuminati yok" "ergenler inanıyor" gibi yorumlar attığın sürece de insanlar senin ergen olduğun düşüncesine girecek.Çünki anca çol çocuk gelir böyle psikolojide atar tutar(bak ergen bile değil dikkatini sündürürüm).Ters psikoloji diye adlandırıyoruz biz bunu.

    Çocuğa bir şey dersin "yapma oğlum etme oğlum" çocuk yapmaya devam eder.

    daha fazla yazmaya gerek yok heralde.Anaaam şimdi eksilere bak sen :D cevap veremiyorya farklı üyeliklerden girip abanır eksilere.




  • Dostum bazıları klişelerle kendini kanıtlamaya çalışan liseliler gibi.nasıl lisede sazan gibi atlayıpta espiri yapmaya çalışan ergenler,konu hakkında bilgisi olmasa dahi benimde yorumum olsunda milletin gözunde populer olayım dıyenler buradada illuminati yok vs vs boş lafları yapıyorlar.biraz araştırın ondan sonra yorum yapın.ki o boş konuşanlar için dünya toz pembe.karınları tok demiyorlar : ulan bi yandan çok zenginler var parayı kırıyorlar bir yandan insanlar açlıktan ölüyor.Haçlı seferlerinde kurulmuş tarikatları araştırsınlar.amerikada çok güçlu liderlerin yaptığı gizli toplantıları ve yapılan bazı ayinleri araştırsınlar.
  • yok yok bazıları ciddern anlamıyor, bunun bilgi ile ya da o bahsettiğiniz tarikatla alakası yok. bu kadar gereksiz kasmanızın sebebi nedir anlamıyorum. ''çünki zamanın kendine dayattığı şeyler yüzünden beynin sürekli sol lobu çalışıp sağ lobunun paslanıp küflenmesinden dolayı kendi öz eleştirilerini üretemiyorlar'' bu nasıl bir yorumdur allah aşkına. haberin öz eleştiri ile falan alakası da yok. yazdıklarınızın hepsi içi boş ve gereksiz cümleleri toplamışsın. aklın sıra sağlam bir eleştiri yaptın, hop biz mal gibi kaldık. bu oyun eğer bundan etkilenecek kadar beyin- sizseniz oynamayın geçin. komedi ya ayinler falan diyorlar. valla sizinle aynı ülkede olduğum için utanıyorum. gidin yararlı şeylerle uğraşın hadi bakayım ''ergenler''.
  • Cehalet mutluluktur.
  • ayrıca deve hendek atlamayı bekliyor senden fayda yok bari deve için bir şey yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.