Şimdi Ara

The Last of Us Part II PS5 60FPS Yaması Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilen bilir 360-PS3 zamanından beri her iki konsolu kullansam da Xbox taraftarıyım. Xbox’u sabaha kadar övebilirim. Ama şu The Last of Us serisi için de Ps alma imkanım varsa alırım. Ps5 alamadım. Ama alan arkadaşlar için gerçekten muhteşem haber. Xbox tarafına en büyük tokatı şu oyun ve God of War. Başka bir şey değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünyanın en iyi oyunu NOKTA!

  • @encuni sana birşey diyen oldu mu? yok. oyun hakkındaki fikrimi yazdım, en doğal hakkım. eğer bu seni rahatsız ettiyse sıkıntı var demektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Himurajutsu

    Dünyanın en iyi oyunu NOKTA!


    dünyanın en ortalama, balon oğlu balon oyunu NOKTA!
  • Dünyanın en çok YILIN OYUNU ödülü alan oyunu. (300 den fazla) hazımsızlık çekenlere soda dağıtın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Xbox ve pc tarafına en büyük tokatı sadece god of War ve tlou değil onların yanında spider man ve uncharted tokatlari da mevcut yeni tokatlar da yükleniyor yolda. Hele socom serisini geri getirirlerse o tokat olmaktan çıkar uçan tekme falan olur
  • Hani Lan Ray Tracing falan, Dümdüz 60 fps yaması atmışlar sadece..Demek ki bu oyunun hiçbir zaman yeni nesil versiyonu olmamış..Sadece PS4 için yapılmış..
  • Bu senaryonun neyini bu kadar övüyorsunuz yaa, Çok ortalama bir senaryoydu..Hatta oyunun teknik kalitesine yakışmayan bir senaryo..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Indomitablee

    Bilen bilir 360-PS3 zamanından beri her iki konsolu kullansam da Xbox taraftarıyım. Xbox’u sabaha kadar övebilirim. Ama şu The Last of Us serisi için de Ps alma imkanım varsa alırım. Ps5 alamadım. Ama alan arkadaşlar için gerçekten muhteşem haber. Xbox tarafına en büyük tokatı şu oyun ve God of War. Başka bir şey değil.


    tahmin ettiğin kadar iyi bir oyun değil. hatta çoğu ps oyunu içinde durum böyle.
  • Metacritic tarihinde ilk defa bir oyun incelemeleri serbest bırakıldığı anda henüz oynamadan onbinlerce kişi tarafından, yapılan sızıntılar nedeni ile oyuna kızgın olanlar ile Xbox fanlari tarafından onbinlerce sıfır puan verildi. Hatta bu olaydan sonra metacritic oyun değerlendirme sisteminde değişiklikler yaptı.

    Her iki oyunu oynamış biri olarak, oyunu eleştirenlerin mesnetsiz ve boş bir şekilde elestirdiklerini düşünüyorum. Bu eleştirileri yapanlar ya oyunu anlamadıkları için eleştiriyor ya da nefret kusmak için. Profesyonel editörlerden aldığı notların ortalaması belli, aldığı GOTY sayısı belli, bu alanda efsanevi bir rekor kırdı.

    Sözün özü sevgili BSC Misafiri arkadaşlar, ne kadar olumsuz şeyler yazsanız da boş, kendinizi parçalasanız yine boş. Hadi diyelim elinize bir şey geçecek oldu adınız, cisminiz, sıfatınız belli değil ya, bu olumsuz şeyleri kendi kimliğiniz ile yazabilecek cesarete sahip olamadığınız için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 19 Mayıs 2021; 22:6:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • The Last of Us Part II PS5 60FPS Yaması Yayınlandı

    Playstation oyunları oyün dünyasının zirvesidir. Bu listede kanıtı

    Hadi bakim muz toplayın xboylar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Himurajutsu

    Dünyanın en iyi oyunu NOKTA!

    Dünyanın en iyi oyunu bence Streetfigter.

    Kimine göre Mario kimine göre crysis...........


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son foruma oyun çıktıktan 1,5 hafta önce oyunu bitirdikten sonra bakmıştım yorumlar ne diye. Üstünden kaç ay geçmiş hala XBOX vs PS kavgası yapılıyor hahahahaha inanılmaz insanlarsınız

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Himurajutsu

    Dünyanın en iyi oyunu NOKTA!


    Aynen kanka dunyanin en iyi oyunu omuzdan bakan sektore devrimsel hic bir sey katmayan zombi shooter. Hikayeside last jedidan hallice. Bazi insanlara cok aciyorum. MGS 1de sniper wolfun oldugu sahne butun last of us serisinin hikayesinden daha fazla etki yaratiyor karakterlerin suratlari 8 poligon. Cidden yazik bu dunyaya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt

    Mükemmel bir oyun, insan oynamaya doyamıyor. Normalde bi oyunu tekrar oynamayı hiç sevmem ama bunu en az 3 sefer daha bitiririm. Başyapıt.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki oynadığım en iyi oyun, en çok etkilendiğim oyunlardan biri. Last of Us 2 ilki kadar etki yaratmasa da çok beğendim. Ps5 aldığımda tekrar oynarım kesinlikle, hikaye çok kişiseldi bence. Ben oyunun ortalarında YETER YETER BIKTIM SENDEN dedim oyuna. Bittiğinde ise Vay be tam istediğim gibi oldu dedim. Kendinden nefret ettirip tekrar sevdirmesi çok etkiledi beni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem5466 -- 19 Mayıs 2021; 23:9:24 >
  • şu sony fanları birbirlerine artı basmıyorlar mı ne kadar komikler :D çocukluktan çıkamamışlar hala yazık
  • Sony yine reklam peşinde Duyanda ps5e 4k 60fps oyun yaptı sanıcak altı üstü eski nesil oyuna 60fps yama attı ps4 de oynadım bitti güzel oyun abartmaya gerek yok neymiş mühendisler konsolu inceliyormuş ilerde daha 3-5 oyuna yama atabilirlermiş sonucta rx 570 ayarında konsol ne numarası olacak heryerini incelese neyazar mühendisler yapaydın 13trfp konsol taş gibide 4k 60 fps oyun oynardık mis gibi neyse genede oynamak isteyen arkadaşlar için sevindirici haber umarım devamı gelirde 3-5oyun 60 fps oynarız
  • 1 senedir ağlamalara doyamadılar. Dünyanın en çok ödül alan bir başyapıttır The Last of Us Part II.


    Öyle muz toplamaya, karınca kovalama oyuncuklarına benzemez.The Last of Us Part II PS5 60FPS Yaması Yayınlandı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.