Şimdi Ara

The Last of Us Part II Hikaye Fragmanı (Türkçe Dublaj) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Videodaki dublajı pek beğenmedim, özellikle joel in dublajını yapan zorla konuşuyor sanki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hikayede hiçbir sorun yok. the last of us evreninin ne kadar acımasız olduğunu ilk oyundan gördük. tüm olayların baş kahramanının lehine olmasını isteyen disney ya da hollywood filmlerine bakabilir, tatmin olabilir.
  • Tek kelimeyle muhteşem gözüküyor bu kisa videoda superr.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AyKqT

    PC`de oynayabildiğim bir oyun, Tarzları farklı ayrıca oynadım. Konsol gerek bana sadece onda oynayabileceğim bir oyun. Mesela The Legend of Zelda desen olurdu, oynamadım bir oyun merak ediyorum. Varmı şöyle bildiğin bir oyun Konsola özel güzel.


    The Legend of Zelda breath of the wild diyorsan pc oynanılıyor emülatorle grafikleri de switch den iyi grafikler 4k oynayanlar görmüştüm

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • joel olmuş dede, seslendiren kişi 30 lu yaşlardaki gibi. birde dublaj çok güzel olmuş demiyorlar mı :D
  • Yani arkadaş yazmayayım yazmayayım dedim de şuradaki kanser kitleyi görünce laf söylemeden duramıyorum. Öncelikle insanların bir oyun için bu kadar heyecanlı olması sizi neden rahatsız ediyor? Bu kesimin içinde PS sahipleri olduğu kadar, PS sahibi olmadan sallayanlar da vardır. Siz oyunlara olan heyecanınızı yitirdiyseniz, hiç bir aktivite den, oyundan veya başka eğlence unsurlarından keyif alamıyorsanız buradaki oyunu büyük bir heyecanla bekleyen oyuncuların suçu ne? Eğer hikayesi seni sarmadıysa, seni tatmin etmeyecekse oynamazsın olur biter. Benim vereceğim 429 TL seni neden bu kadar rahatsız ediyor. Sana ne para benim para nereye istersem gömerim. Derdi sana mı kaldı? Oyunu az önce ön sipariş verdim. Üstelikte spoiler yediğim halde, sözde kilit noktası denilen tüm olay örgüsünü bildiğim halde ön sipariş verdim. Çünkü eğer duyduklarım ve okuduklarım doğruysa ki bir kısmı kesin doğru çok sağlam deliller var, gerçekten cesaretinden dolayı Naughty Dog'u tebrik ediyorum. Her baba yiğidin harcı değildir. Oyunu oynama isteğim daha da fazla arttı ve ön sipariş vermeyi düşünmüyorken ön sipariş verdim. Bu arada ben hem PC'de hem konsollarda oyun oynayan birisiyim. Fanboylukla da işim olmaz. Ben oyundan alacağım keyfe bakarım. Tabi bu benim düşüncem bana katılmak zorunda değilsin, ancak insanların oyunlara olan heyecanından ellerinizi kollarınızı çekin. Sarmadıysa git Minecraft oyna veya eğlenebileceğin oyunlara yönel. Burada oynamadığın oyunu kötüleyip, insanların kararlarına saygısızlık etme. Bide oyundaki eşcinsellik mevzusu var. Aşın artık şu zihniyeti. EEE çok övdüğünüz ki bende heyecanla bekliyorum Cyperpunk'da da, cinsel organı özelleştirme yapabilecekmişiz :) Sizin zihniyetinize bakılırsa yıllardır emek harcanan, bu kadar para harcanan oyun cinsel organ büyütme oyunu :) Bu kafa yapısıyla hiç bir şeyden keyif alamazsınız. Gidin tedavi olun lütfen. Biz Haziran'da The Last of Us 2 ile, Temmuz da Ghost of Tsushima ile ve Eylül'de de Cyperpunk ile bu nesile sağlam bir final yapacağız. Biz oyunlardan keyif alan, heyecanlarını koruyan oyuncular olarak, müsadenizle bitirecek çok oyunumuz var.




  • ulan ne tarihin oyunu ?

    tarihi oyun için bilgisayar zekası ile benim hükmetmem gereken bir oyun ... yani sonunu ben belirliycem.

    ama bugüne kadar piyasada böyle bir oyun yok.

    adamların verdiği hikayeye göre ya a ya b ...


    fazla uçmayın yani. 10 yılın oyunuymuş. bildiğin belirlenmiş rolleri animasyonları tekrar sen oynuyorsun. bukadar. hikaysei zaten patladı.

    fazla hayal kuruyorsunuz. I am legendi ben bilgisayar efektine çekeyim oyna ... aynı hikaye kurtu köprü üstünde diğer zombi dobermanlar ısıracak, sen kızıp içecek ve intahat için limana gidecek ve orada latin karı ile karşılaşacaksın ve sonr kadın seni evine götürecek o sırada zombiler seni takip edecek ve bodrumda sıkıştıracak.

    bak ecek acak lı senaryoyu oyun yapıcam ... sende buna baş yapıt game of decade diyeceksin ...

    yani kusura bakma eğer adamı kurtarabilseydim mesela o serbestlik/özgürlük ve 10 yılın oyunu olurdu. ama hikaye neyse yani adamlar sana çizdiği çizgiden oynuyorsun. birde 10 yılın oyunu

    oyun güzel ama abartmayın yahu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 6 Mayıs 2020; 21:33:41 >




  • dublajlar iyi olmamış baska birileri olabilridi ama sony merkeze ses analizi göndermişlerdir bunlar uygun görmüşler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Yani arkadaş yazmayayım yazmayayım dedim de şuradaki kanser kitleyi görünce laf söylemeden duramıyorum. Öncelikle insanların bir oyun için bu kadar heyecanlı olması sizi neden rahatsız ediyor? Bu kesimin içinde PS sahipleri olduğu kadar, PS sahibi olmadan sallayanlar da vardır. Siz oyunlara olan heyecanınızı yitirdiyseniz, hiç bir aktivite den, oyundan veya başka eğlence unsurlarından keyif alamıyorsanız buradaki oyunu büyük bir heyecanla bekleyen oyuncuların suçu ne? Eğer hikayesi seni sarmadıysa, seni tatmin etmeyecekse oynamazsın olur biter. Benim vereceğim 429 TL seni neden bu kadar rahatsız ediyor. Sana ne para benim para nereye istersem gömerim. Derdi sana mı kaldı? Oyunu az önce ön sipariş verdim. Üstelikte spoiler yediğim halde, sözde kilit noktası denilen tüm olay örgüsünü bildiğim halde ön sipariş verdim. Çünkü eğer duyduklarım ve okuduklarım doğruysa ki bir kısmı kesin doğru çok sağlam deliller var, gerçekten cesaretinden dolayı Naughty Dog'u tebrik ediyorum. Her baba yiğidin harcı değildir. Oyunu oynama isteğim daha da fazla arttı ve ön sipariş vermeyi düşünmüyorken ön sipariş verdim. Bu arada ben hem PC'de hem konsollarda oyun oynayan birisiyim. Fanboylukla da işim olmaz. Ben oyundan alacağım keyfe bakarım. Tabi bu benim düşüncem bana katılmak zorunda değilsin, ancak insanların oyunlara olan heyecanından ellerinizi kollarınızı çekin. Sarmadıysa git Minecraft oyna veya eğlenebileceğin oyunlara yönel. Burada oynamadığın oyunu kötüleyip, insanların kararlarına saygısızlık etme. Bide oyundaki eşcinsellik mevzusu var. Aşın artık şu zihniyeti. EEE çok övdüğünüz ki bende heyecanla bekliyorum Cyperpunk'da da, cinsel organı özelleştirme yapabilecekmişiz :) Sizin zihniyetinize bakılırsa yıllardır emek harcanan, bu kadar para harcanan oyun cinsel organ büyütme oyunu :) Bu kafa yapısıyla hiç bir şeyden keyif alamazsınız. Gidin tedavi olun lütfen. Biz Haziran'da The Last of Us 2 ile, Temmuz da Ghost of Tsushima ile ve Eylül'de de Cyperpunk ile bu nesile sağlam bir final yapacağız. Biz oyunlardan keyif alan, heyecanlarını koruyan oyuncular olarak, müsadenizle bitirecek çok oyunumuz var.


    asıl sen gidip bir an önce tedavi ol. hiçkimse senin zevkine veya oyuna duyduğun heyecana laf etmiyor. sırf sen heyecan duyuyorsun diye bizde heyecan duyacağız diye birşey yok. burada eleştirdiğimiz kısım, bu oyunun neresiyle, nesiyle dünyanın en iyi oyunu olacağını iddia ediyorsunuz idi. sen bunu soruyoruz diye, oyunlara duyduğumuz heyecanı kaybettiğimi iddia ediyorsan burada sorunu olan kişi ben değil sen olmuş oluyorsun. nereden biliyorsun benim oyunlarla ilişkimi ? hergün oyun oynarım ve heyecanımda hala eskisi gibidir. kafana göre sallıyorsun, tanımadığın bilmediğin kişiler hakkında. git paranı nereye harcıyorsan harca, sana karışan yok. bizim paramız, çok daha fazla hakeden yapımlara gidecek. bu arkadaşlara para veripte bir sonraki yapımda gay joel görmek istemiyorum zira.




  • Okadar spoiler yememek için bir yerlere tıklamadık ps türkiye facebook sayfasında saolsunlar haysiyetsiz insanlar sayesinde oyunun sonunu öğrenmiş olduk zevk alıyorlar birde yanımda olsalar ben zevk alsam
  • İlk oyun efsaneydi beni duygulandıran nadir oyunlardandır spoiler vermicem ilk oyunu oynayanlar tüylerini diken diken eden o sahneleri bilirler. :) Bu oyunu da kesinlikle dört gözle bekliyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adamlar o kadar Spoiler yedi ki, Youtube'da yorumları kapatmışlar,
    Şu oyunun hikayesini sızdıran insanların emeğine çok büyük ayıp etmiş.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Adamlar o kadar Spoiler yedi ki, Youtube'da yorumları kapatmışlar,
    Şu oyunun hikayesini sızdıran insanların emeğine çok büyük ayıp etmiş.


    O insanlar sayesinde oyunu Haziran 2020'de PS4 ya da Pro da oynayacaksın. Bu açından düşün derim..
  • Dublaj tek kelimeyle harika duruyor bayıldim kendi dilinde oynamanin keyfi bambaşka umarim diger firmalarda zamanla örnek alırlar kesinlikle efsabe ustelik dublajli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Efsane geliyor tek kelimeyle bu bide GoT PS4 için müthiş kapanış olacak. Kaliteye bak sanki dizi film havası var. Sony olmasa böyle bir oyun gelmezdi çünkü bunu Naughty Dog çalışanı söylemişti Sony'nin firmaya sunduğu kaynak ve zaman böyle bir kaliteye erişmeyi sağlıyor. Aynısı Rockstar içinde geçerli herifler çok büyük para ve çalışmayla böyle bir oyunu geliştirebiliyorlar. Helal olsun böyle oyunlar parasını hakediyor işte. 10 tane abidik kubidik oyun alacağına yılda 2,3 tane böyle oyun alsan yeter.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • şu oyunun çeyreği kalitesinde oyun göremedi xbox konsolu 7 koca senede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten bu oyunda emeği gecen herkese helal olsun oyunlarda alt yazı bile koyulmadığı dönemde adamlar dublaj yapıyor türk oyunculara değer veriyorlar sony seni seviyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.