Şimdi Ara

The Last of Us Part II BAFTA Oyun Ödülleri'nde 13 Dalda Aday Gösterilerek Rekora İmza Attı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gamepass'e oyuncu düşmanı diyen birinin protein tüketmek önemli demesi gibi çelişkilerle doluydu hayat.hahahahashsha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Gamepass'e oyuncu düşmanı diyen birinin protein tüketmek önemli demesi gibi çelişkilerle doluydu hayat.hahahahashsha

    Sen o sistemin orta-uzun vadede kaliteli oyun mu üreteceğini sanıyorsun, yoksa yabancıların mediocre dediği ortalama, bitmeyen, micro ödeme dayatması içeren, bol devamı olan oyunlar gelmeyecek mi sanıyorsun.


    Tabiki içeriği noktasında ileride kaliteli oyunların köküne kibrit suyu dökeceği için oyuncu düşmanıdır. Bedava olsun, olmazsa bedavadan biraz pahalı olsun, tek kriter budur, bundan gayrısı boştur diyen bir kitleyi besleyip, kanser bir kitle ürettiği için de ayrıca oyuncu düşmanıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca 100 milyonlarca oyuncu topluluğunu getirip "kendi kurduğu saçma kritere" indirgeyip birde "kanser kitle, oyuncu düşmanı" demek bile seninle tartışmanın konuşmanın boşa olduğunu, bu yorumlara cevap vermenin bile büyük bir zaman kaybı olduğu ortada. Zaten hiçbir mecrada o yüzden kaale alınmıyorsunuz.
  • Of hocam napıcan işte herzaman aynı.Sony nin bugüne kadar her ödül aldığı Oyunda aynı tipleri gördük.Uncharted 2 de de bok attılar Gof of War 2018 dede bok attılar birde karşısında RDR2 gibi dev bir rakip varken yaptılar bunu.Hayatları bok atmak üzerine kurulu insanlar bunlar.Bunlarla artık dalga geçmek gerek ben öyle yapıyorum bunlara mantıklı insan gibi cevap vermiyecen Kuduruyorlar işte seneye God of War Ragnarok çıktımıda bu tipleri görücez ölmez sağ kalırsak unutma bunu.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Yahu sen BSC misafiri kimliği altında benim hangi mecrada ne yaptığımı nereden biliyorsun, mesela hangi mecra diye sorayım, yaptığın stalk işinin arkasındaki nefretinin karanlık boyutunu görelim.

    Ayrıca dediklerim zamanında, günümüzde belki yerli platformlarda tartışılmıyor ama yabancı platformlarda bu konu ile ilgili çok şey konuşuldu, konuşuluyor. Senin ufkun ülke sınırlarının dışına taşamıyorsa benim yapacak bir şeyim yok, haydi o zaman geympess😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 3 Mart 2021; 14:49:33 >
  • En son yorum yazan arkadaş şu kendi yazdığı yorumları tarafsız bir şekilde özeleştiri yaparak okusa "ben ne diyorum" der ama onu yapamıyor sanırım. Gow veya herhangi bir başka oyun çıktığında onu sadece senin gibiler oynasın diye çıkmıyor milyonlarca oyuncu oynasın diye çıkıyor, parasını verir oynarsın. Bak bu çok basit denklemi kuramıyor musunuz onu anlayamıyorum? Niye oyun konusunda kendinizi bu kadar özel hissetme ihtiyacı duyduğunuzu anlayamıyorum anlamlandıramıyorum. Burada bir oyuna bir eleştiri yapıldığı zaman bunu neden kendi üzerinize aldığınızı da anlayamıyorum. Çok garibime gidiyor.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Oyuna Metacritic'te açıldığı anda oynamadan 0'ları basan on binlerce insan ne kadar normalse, senin şu mesajın da o kadar normal. Kasma kendini, ciddiye alınmak istiyorsan hesabınla yaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 3 Mart 2021; 20:37:15 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OldReview

    Oyunu metacriticte açıldığı anda oynamadan 0 lari basan on binlerce insan ne kadar normalse, senin şu mesajın da o kadar normal. Kasma kendini, ciddiye alınmak istiyorsan hesabınla yaz.


    diğer exclusive oyunlara neden aynı muamele yapılmıyor? Gow'a mesela? Zorlama 10 puanlarla az biraz yükselttiniz ama tlou2'nin oyuncuların gözünde yeri 5 küsür puanmış işte? :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.