Şimdi Ara

‘The Last of Us: Part II AAA Oyunları Yeniden Tanımlayacak’ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • RDR2'nin yaptıklarını gördükten sonra, bu koridor tarzı oyunun yapacakları 3A oyunları yeniden tanımlayacakmış falan güzel abartılmış. Önce bi downgrade yemeden çıksın da.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapsody_izmir

    Hacı bu nedir ya!?
  • Bunlarda iyice uçtu. Yaptığınız hiç bir oyun benim için ne bir Mass Effect ne de bir Skyrim'in yanından dahi geçemez. Ayakları yere basarak konuşsalar keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri uncharted a vasat der biri tlou yu beğenmez bitanesi aralardan çıkıp kendini göstermeye çalışır diğeri eş cinselliğe yoğunlaşacaklar der ki ne kadar yanıldığınızın farkında bile değilsiniz çok tuhaf zevksiz karakterlersiniz gerçekten.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Uncharted 4'e vasat diyeni gördükten sonra yorumları okumayı bıraktım :)
  • Bu konuda iddialı olmaları, referanslarından kaynaklanıyor. Dünya oyun piyasası, bu IP ye hak ettiği değeri veriyor. Bize sadece deneyim etmek düşüyor. Çıksın herkes kendi adına değerlendirme yapar. İlk oyun benim için, tüm zamanların en iyi oyunlarından.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya gençler ps4 slim aldım oyunları 1080p monitörde oynuyorum çok iyi bir fiyata aldım 900 lira gibi. Sizce bu oyun için Pro' ya gerek var mı yok 1080p de slim yeterli mi? Pro m vardı ama TLOU 2 duyurulmadan 1 hafta önce satma gafletinde bulundum ne yazık ki. İşin komiği pro yu alma sebebim TLOU nun çıkma ihtimaliydi ama baktım adamlar duyurmuyor PS5 e çıkacak herhalde deyip sattım. Şimdi Slim sahibiyim gerek var mı sizce pro ya 1080p de oynamak için ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Antikaruh

    Tam bir Playstation sever, hatta bu nesilde gerçekten hafızama kazıyabileceğim oyunlar oynayabildiysem bunu Playstation markasına borçlu bilen ben; maalesef söylendiği kadarını bulamadım şu oyundan.

    Bir kaç çarpıcı sahnesi dışında bu kadar abartılacak nesi var hala göremedim. PS3'ün son demlerinde çıkarak downgrade'in kitabını yazmıştı mesela, kimse konuşmadı. Gösterdikleri videolar hep scriptti, hala bir ders çıkarmamışlar gibi duruyor.

    1 sefer oynadıktan sonra, lineer oluşundan ötürü bir daha oynanası yok. Ama beni en çok soğutan Elli ile oynanan bölümlerdi. 14 yaşında kız ile 90-100 kiloluk adamları boğuyorduk falan. Yazıktır günahtır yani.

    Burada ise tamamen o kız ile oynayacağız, fark 19 yaşında olması. Bu beni inanılmaz derecede soğutuyor oyundan. Çünkü, çok çetin bir dünyası var. Ve 19 yaşındaki bir kızın bu kadar rambo kesilmesi (videolarda dinozor kadar heriflerle kafa kafaya kapışıyor) beni hemen o dünyanın dışına itiyor. Oyun olduğunu biliyoruz, ancak kendi içinde yarattığı atmosfere inanmak çok çok önemli bu tür durumlarda.

    Lara Croft'u bile sorgularken, böyle bir oyunun, böyle güzelim görsellerin 19 yaşındaki bir kıza kurban gidecek olmasına üzülüyorum. Hele ki birde herkesin korktuğu gibi SJW işlerine bulaşırlarsa, 2 ara sahnede bir lezbiyen draması yaratırlarsa, güzelim seriyi çöp edebilirler.


    Hocam çok saçma bir yorum olmuş oyunu beğenmeyebilirsin ona kimse bir şey diyemez zevk meselesi ama dersen ki ufacık kız 100 kiloluk adamları boğuyor o zaman olmayan bir şeyi söylemiş oluyorsun. İlk oyunda Ellie ile oynadığımız bölümlerde dikkat ettiysen tek bıçak darbesiyle kimseyi indiremiyordu kız, Joel ile tekte aldığımız adamları Ellie ile defalarca bıçak darbesiyle indiriyordu. Yeni oyunun videolarında keza yine öyle kız yaralanıyor yerlere düşüyor dayak yiyor zar zor savuruyor elindeki palayı adamlara defalarca vuruyor vesaire.Yani animasyon çeşitliliği ile adamlar yönettiğin karakterin güçsüzlüğünü çok güzel gösteriyorlar. Sen ilk oyuna abartı tekrar oynanmaz demişsin ama benim içinde şu zamana kadar oynadığım en iyi oyundur RDR ile kafa kafaya gider benim gözümde. Ki ikiside hikaye anlatımı olarak efsane oyunlar. Bu IP benim gözümde playstation ı playstation yapan IP' dir. Hiçbir filmin veya oyunun devamını bu oyunu beklediğim kadar beklemedim. Oyunlara sadece oyun olarak bakılmamasını karakterlerin inandırıcılığının ne denli önemli olduğunu oyun yapımcılarına gösteren oyundur. Ki bu oyundan sonra dikkat ettiysen oyun dünyası çok farklı bi yere evrildi hikaye anlatımında.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Zarbo257 kullanıcısına yanıt
    Oyun zaten ps4 de 1080p çalışacak pro da ise 2k.Ayrıca çıkış tarihi açıklandığında oyun standart ps4 baz alınarak geliştirildi açıklaması yapıldı.Hatta proda sadece çözünürlük farkı olacak dendi.Kısacası aralarında fark olmayacak derecede her 2 konsoldada iyi gözükecek.Uncharted 4 akıcılığı bekleyebilirsiniz,fps konusunda da sıkıntı olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 15 Şubat 2020; 0:43:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla orası benim için hiç önemli değil istediğim tek şey İlk oyun kadar akıcı ve süper olması. İlk oyunu öve öve bitiremiyorum Bir oyun bukadar herşeyiyle tutarlı olabilir. Hikaye,Grafik,Müzik,Seslendirme herşeyiyle dört dörlük. Genelde ben birşeyin 2. ve 3. Oyunundan oldukca korkarım çünkü yapımcılar gaza gelip oyunun içine edebiliyor. Tabi bu konuda ND güveniyorum inşallah ilk oyun gibi bomba etkisi yaratmayı başarabilirler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonynin oyun dünyasina cok güzel katkilari var üstelik ülkemizde yerelleştirmede yapiyorlar türkçe dublaj olmasi film gibi deneyim yaşatacaktir fiyatlar pahali ama hangisi ucuzki naughdog oyunalri kalitesi taryişilmaz indirimdeyken kutulu alip arşive koymak lazim saygilar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Uncharted 4'e vasat diyeni gördükten sonra yorumları okumayı bıraktım :)


    Serinin en zayıf oyunlarını saysak rahatlıkla ilk ikiye girir. O denli gaza gelip oynamaya başladığım saatlar geçtikçe de tüm modumu kaybettiğim bir oyundur. Nasıl bu kadar sıkıcı yapmaya becerebilmişler şaşırmıştım. Çok güzel grafikler teknik tarafı süper oyun ama gel gör başka problemleri var. O metacritic ortalaması oyunun hakettiği puandan kesinlikle daha yüksek.
  • 20. yüzyıldan kalma demeçler vermeye devam.. gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak, yeniden tanımlayacağız, en iyisi biziz. ama ne abi neyden bahsediyon dediğinde cevap yok. ergenlerin gazını almak için güzel bir yöntem.
  • Homofobikler yine türemiş tabii. Arkadaşlar sakin. Yüzyıldır sinemada, onlarca yıldır da oyun sektöründe sıfır temsiliyeti bulunan eşcinsel karakterler yok sayıldığında neden yok dediniz mi, şimdi gelmiş varlıklarını sorguluyorsunuz? Yavaş yavaş alışıyorsunuz işte sizden başka kişilerin de yaşadığına.
  • Böyle haberlerde ya yoruma kapalı olmalı ya da aşırılıkçılık içeren yorumlar silinmeli.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.