Şimdi Ara

The Last of Us Part II 19 Haziran'da Çıkacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sonucda oyun spoiler olayini fazla abartmayin sonunu bilmiyorsaniz jadaya takmayin yavaş yavaş atmosferin tadini cikarin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orjinalden alıntı: Berkayselcuk

    60 doların karşılığını verirsin eğer çok istersen. 400 lira kabul edilebilir bir fiyat. Ha 400 lira için minnettar olur muyum, olmam. 400 lira çok da öyle özel fiyatlandırma değil.


    Vay anaaam.. Siz konuyu hiç anlamamışsınız bide üstüne nimetmiş gibi övüyorsunuz. Tamam hocam demedim var sayın, siz haklısınız.
    Sen anlamamışsın dostum bi daha oku. Ama tamamını oku. İyi oku. 600 lira konuşulan bir oyuna 400 lira, 60 doların karşılığı 420 lira olan bir zamanda bu ülkede gayet anlaşılabilir. O mesajın devamını zaten anlayacağın düşüncesiyle silmiştim. Bu mesajda yazayım. Böyle bir kriz yaşayan bir ülkede, sony bir çok ülkeye özel fiyat çekerken, aynı şekilde bu ülkede başka firmalar da bunu yaparken 60 dolar istersen ben sana aferin teşekkürler demem. Bir ülkeye gelip ofis açmışsan o ülkenin ekonomisine göre hareket edersin. 60 dolara ben gidip abd psn den de alırım bu oyunu. Tr de sony ofisi olmasının bi anlamı yok bu durumda. Ha ama yıllarca bekleyen adam da 60 dolardan tüm dünyayla aynı fiyattan alıyor diye de sen paranın değerini bilmiyorsun demem. Dediği gibi adamın, her oyun bunu haketmiyor, bu oyun ilk oyunuyla öyle sıradan bir oyun olmadığını da gösteriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence nasıl olsa dizisini yapıcaz ekmeyi oradan yeriz deyip oyunu harcamışlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun sızdı rezil olmayalım satışlarda diye hemen yakın bir tarih belirlemişler, tarihler çakışmasın diye bu sefer de Tsushima'yı ertelemişler.
    Bahaneye bak, corona hafiflemiş artık sevkiyat daha sıkıntısızmış.
  • stun kullanıcısına yanıt
    Santa Monica’dan ne çıksa oynanır para verilir. Bir pc oyuncusu olarak kıskandığım tek seri GoW.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çantalı kolleksiyon sürümün ön siparişe açılmasını bekliyorum hala.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hikayeyi okudum. Ilerlemiş şekli can sıkıcı gibi duruyor. Bu haliyle Days Gone'ın hikayesi bundan daha güzel duruyor resmen.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Oyun sızdı rezil olmayalım satışlarda diye hemen yakın bir tarih belirlemişler, tarihler çakışmasın diye bu sefer de Tsushima'yı ertelemişler. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
    Bahaneye bak, corona hafiflemiş artık sevkiyat daha sıkıntısızmış. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_ohmygod.gif" align="middle" border="0" alt="">


    İşte gel de bunu fanboylara anlat. Az sabretseler çok daha ucuza alacaklar ama.. Neyse, bize ne babaları düşünsün :) Ya da kendi paraları, istedikleri gibi saçsınlar. Mart mevzusundan sonra TR PSN ile işim kalmadı zaten. İsterlerse standart sürümü 799TL yapsınlar..




  • Ben bekliyorum 599 lira verilecek oyundegil 100 düşerse alırız acelemiz yok kaçmıyor ya oyun hep olacak raflarda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.