Şimdi Ara

The End Of The F***ing World (2017 - ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
6
Favori
6.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • düzeltme yapalım o zaman. offişıl açıklama yok evet ama bazı kaynaklar onaylandıgını söylüyor:

    http://seriable.com/end-fing-world-renewed-season-2-channel-4-netflix/

    https://renewcanceltv.com/end-fing-world-renewed-season-2-channel-4-netflix/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tom.waits

    9.3/10. Çok sağlam diziydi.



    Şu zenci polis olmasaydı daha güzel olurdu. Favori sahnem ise malum olaydan sonra Alyssa'nın üstkatta dalmış olan James'e bakıp "what the f*** is he doing" demesiydi.



    Ama niye ikinci sezon geliyor anlamadım. Bir sezonluk planlanmış bir dizi çok tuttu diye uzatacaklar gibime geliyor. Dizinin bir amacı kalmayacak eğer uzatırlarsa. Zaten ingilizler doğru dürüst dizi yapmayı bilmiyorlar bunu da batıracaklar gibi.

    İngilizler dizi yapmayı bilmiyorlar mı
  • netflix ten çıkan her diziye dilenen bir kitle oluştu ne yazık ki, hiçbir amacı olmayan bomboş ergen dizisi. sırf kısa diye bitirdim ne oldu da neyin devamını çekecekler bekliyorlar şaka gibi. neymiş akıcı,herkes aynı şeyi yazıyor çünkü savunulacak tek dal bulamıyorlar 20dk dizi 2 sahne geçince bitiyor bölüm, zaten 20dk olup bayan dizi var mı arkadaş, sezon 10 bölüm bile değil
  • Bu çocuklar üşümüyor mu ?
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Evet bilmiyorlar. İki senede 6-8 bölüm dizi yapmaya kalkıyorlar onu da batırıyorlar çoğu zaman. Birkaç kaliteli dizisi var geri kalan çöp.



    Mesela Boardwalk Empire gibi bir ingiliz dizisi gösterebilir misin bana? Peaky Blinders mı Boardwalk'a alternatif olacak? Veya Mad Men, The Wire, Sopranos'daki gibi kusursuz bir senaryonun olduğu İngiliz dizisi var mı? Bütün ingiliz dizilerini topla bu dizilerdeki senaryoyu bulamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dizi.

    Kız çok iyi what the f... diyor.
  • yeni başladım, şarkıyı merak edenler için






    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplamda 160 Dklık bir film gibi.Ben çok beğendim.
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bu dizi güzeldi de Netflix kitlesine katılıyorum. Millet Netflix'te ne görse abartıyor, en çöp diziler bile şaheser gibi muamele görüyor. Netflix'in orijinal dizileri birkaç tanesi hariç cidden çok kalitesiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldi bı oturuşta bitirdim de 2. sezonun gelmesi saçma olur bence. Öyle bir dizi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziyi Channel 4'de yayınlandıktan sonra fark etmiştim Kasım ayında.Ana karakter James,(Aynı zamanda IT'i de aynı zamanlarda izlemiştim.) şu anda oyunculuk kursuna gitme sebebim sanırım. Hem Alyssa, hem de James yaşından küçük gösteriyor.(Ben de öyleyim, bilmiyorum belki bu biraz bağ kurmamı sağlamıştır, 20 yaşına gireceğim bir kaç ay sonra fakat ne zaman bir çevirmede durdurulsam inandıramıyorum kendimi maksimum 14-15 diyorlar.

    Sonuç olarak, umarım bir şekilde bir yerlere gelebilirim, vesile oldu bu dizi.




  • james kaç yaşında diye baktım benimle aynı gün aynı yıl doğmuş. ben de bunun gibi küçük gösteriyorum
  • God Yagami kullanıcısına yanıt
    Ben halimden memnunum açıkçası, küçük göstermek güzel birşey; fakat beni oyunculuk konusunda isteklendirmesinin yanı sıra, çok etkiledi.Bilmiyorum belki de James karakteri ile çok benzer hissediyorum bazen, bundandır.Keşke okulda yemek yerken birisi de benle bu şekilde konuşmaya başlasa.
  • Bana biraz sıkıcı geldi ama sıra dışı karakter ve olay örgüsüne sahip olmasıyla ara vermeden izletti kendisini.7/10
  • müzikleri güzeldi farklı bir dizi olmuş beğendim bir gecede izledim. Devamı olursa nasıl bir konu olur bilmiyorum ama 8 bölüm olarak bıraksalar daha iyi olur gibi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    Netflix orijinal dizileri yapmaktan ziyade tutulmuş dizileri kendi bünyesinde toplayan bir yapı. Bence kendi yapmış, yapmamış pek mühim değil. Eğer netflix olmasaydı birçok kişi, kendi orijinal yapıtlarının yanısıra ispanyol, fransız ve muhtelif ülkelerde yapılmış ama lokal kalmış dizilere ulaşamazdı.

    Netflix kitlesinden bize ne boşver gitsin. Sen ben netflixte o kitle ile birlikte dizi izliyoruz diye netflixin kalitesine zeval gelmiyor.
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Kitleden ziyade mesele şu, Netflix original dizisiyse kaliteli dizidir yargısı. Yani sadece bu forumdaki dizi konularını gezsen hemen ilk girişte Netflix dizisiyse tamam, efsane geliyor gönder gelsin mantığında birçok kişi görürsün.



    Netflix'i iki-üç senedir devamlı olmasa da kullanıyorum. Onlarca dizi seyretmişimdir. Hiç de öyle her dizisi kaliteli gibi bir durum yok ortada. Yani millet sadece House Of Cards, Black Mirror ilk sezonları falan izliyor, başlıyor şöyle efsane böyle efsane. Hbo, Fx, Amc'de izlediğim popüler dizilere yaklaşan bir dizi bilmiyorum şahsen ben Netflix'te.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    HBO ve FX'e katılıyorum ama bence AMC'den çok çok önde Netflix.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün Netflix yapımlarını toplasan bir Better Call Saul etmez bence. Mad Men, Breaking Bad, birazda Hell On Wheels falan Netflix'in bütün(en efsane olarak gösterilenler dahil) dizilerinden çok daha kaliteli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 31 Ocak 2018; 13:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tom.waits T kullanıcısına yanıt
    AMC 'de adam akılı BBad ve B CALL SAUL var bildiğim.

    Direkt izlemeden efsane diyen kişi zaten pek akıllı biri değildir. Size göre güzel olan bir dizi bana göre güzelde gelmeyebilir bu göreceli bir şey.

    Ben scarface'e çok bayılırım mesela ama baba serisini o kadar beğenmem. Bu tamamen görüş. İzlemeden vay efendim efsane demek çok salakça.

    Siz vikigsi beğenmeyebilirsiniz ben çok beğenebilirim.

    Birazda psikolojik bir şey.

    Ama netflix çok iyi diziler çıkartıyor demekte bence yanlış.

    Adam gibi 5 dizisi var yok zaten.

    Eskiden FOX iyiydi o da PB'den sonra bozuldu. Katılıyorum ama FX ve HBO ile kıyaslanamaz özellikle HBO ile hiçbir yayın şirketi kıyaslamam. THE WIRE yeter tek başına. GOT'u konsept olarak beğenmesemde tarihin gelmiş geçmiş en yüksek bütçeli dizisi bildiğim oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 31 Ocak 2018; 13:39:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.