Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • dark souls 2 varken bu oyuna para yatırılmaz bide soyguna çıkmış bunlar sanki her hafta maça kombine alıyoruz
  • Ben incelemeyi beğendim. Oyuna ve evrenine yabancı biri olmama rağmen izlettirdi. Yalnız birkaç eleştirim var. Terminolojik kelimelerin telafuzuna daha fazla dikkat edilmeli. Benim gibi mevzuya yabancı kişilerin de videou izleyebileceği göz önüne alınmalı. Şahsen o kelimelerin çoğunu anlamakta zorlandım. Bir de videonun başında, sinematiğin girdiği yerde, dış ses çok kısık kalmış. O da kurguyu yapan kişinin hatası.
  • Bir arkadaş vuruş hissi zayıf demiş. The Banished Cells oynarken boss fight'larda yapılan her vuruşta boss sarsılırken nasıl vuruş hissi zayıf oluyor merak ettim? Oyunu oynayarak mı bu kanıya vardınız? Oynamadıysanız ben oynadım ve vuruş hissini çok iyi verdiklerini söyleyebilirim.

    İkinci arkadaş daha da enteresan. Dark Souls 2 ile karşılaştırma saçmalığında bulunmuş. Bana biri anlatsın. Dark Souls 2 ne zaman MMORPG olarak yapıldı da haberimiz yok? Tamam Dark Souls 2 harika bir oyun olabilir fakat ben Dark Souls 2 alayım diye TESO'yu bırakmam. Kaldı ki ikisi arasında seçim yapacak olsam hiç düşünmem TESO derim. Birini alıp aylarca oynama şansım var. Bir diğerini aylık oyna bitir modeli. Çok saçma olmuş yorumunuz açıkçası.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • o dövüş sistemi nedir öyle ya...
  • Dövüş sistemi gerçekten karışık ve benim gibi 10-15 kişilik grup haliyle oynayanlar için pvpde gayet iyi olanak sağlıyor ilk önce oyunun dungeon sistemi gerçekten basit henüz pve içinde ölmedik 50 level olduk pvp güzel ancak beril hanımın dediği gibi 30-45 dakikada beklediğimiz zamanlar oluyor ve bütün grup olarak assasin oynadığımız için tek gezen sazanları avlamak çok eğlenceli oluyor oyunun en büyük iki eksiği dövüş sistemi ve zor olmayan dungeonlar hiç ölmeden pve bitirmek kadar saçma bir şey olabilir mi bu oyunda oldu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    Demek hiç ölmeden PvE bitirdin.......


    [sizer=red]The Elder Scrolls Online Video İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 18 Nisan 2014; 18:39:06 >
  • wllah dark souls 1 'i en az 750 saat oynadım hiçde sıkılmadım ondaki pvp sistemi de kıyaslıyabilecek bir oyun yok bana kalırsa
  • dark souls'un mmo olarak yapılmasına gerek yok kardeşim dark souls serisini elder scrolls serisi ile karşılaştırsak yine dark souls ezici bi üstünlükle başarıyı yakalar kimileri oyun yapar kimileri ticaret bethesada'nın yaptığı da ticaretten öteye gidememesidir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    dark souls'un mmo olarak yapılmasına gerek yok kardeşim dark souls serisini elder scrolls serisi ile karşılaştırsak yine dark souls ezici bi üstünlükle başarıyı yakalar kimileri oyun yapar kimileri ticaret bethesada'nın yaptığı da ticaretten öteye gidememesidir..

    Evet ESO pek de iyi değil ama SKYRIM çok iyi bir oyundu.Oblivion'da zaten belki de en iyi RPG'dir.Dark Souls'a kötü diyen yok.O zaten efsanevi.Ama daha iyileri var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Başarılı inceleme için teşekkür ederim Mrs Beril..
  • Yeni inceleme ne zaman gelir acaba?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • ses çok iyi.akıcı hırıltısız ince göndermeleride yerli yerinde ve zekice..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.