Şimdi Ara

The Division PC grafik değerlendirme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gölge ve ışık oyunları görsel olarak fark yapıyor.Açık dünya tipinde bir oyunda atmosfer çok önemli,skyrim'e benzetiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikotrex

    980ti var var olmasına da oyun yok. Oyun 170 lira e sonuçta bir mmorpg.. Yani ek paketsiz pek işe yaramaz ilerleyen süreçte.. Season pass ile birlikte 300 tl civarı herhalde? Ne oldu bu oyun fiyatlarına son 2 senede! Eskiden season pass ile birlikte 170 e alınıyordu. Daha da öncesinde season pass diye birşeyde yoktu ya.. Gerçi o zamanlarda expansion packlere para veriyorduk. Nitekim çok pahalı!


    Oyunlar pahalı değil, ülkemiz fakir! Dolar kuru bazında bakarsan oyunların aslında zamlanmadığını bizim fakirleştiğimizi rahatlıkla görebilirsin. iphone 3 ila 6 arasında ilk çıkış fiyatına dolar bazında bakarsak fark yok denilebilir. Ama tl ye vurunca o zamanla bu zaman arasında dağlar var..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 001ATB

    quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    Arkadaşlar bu oyunu PC için en ucuz ve güvenilir nereden alabilirim. Fiyat olarak ve site ismi olarak yazacak arkadaşlara şimdiden dua edeceğim :)


    voidu.com dan en ucuza alabilirsin.Oyunun gold sürümü steam da 230.00 TL voidu da 189.00 TL

    Ekran kartı parası resmen. En güzeli video izlemek hem beleş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus laptopla ( i7 4720hq gtx 950m 12 gb ram) ile betayı bazı ayarlar high bazıları medium da 40 fps civarı aldım arada 34-35 e düştüğü oluyordu o kadar nadir o da. Bence optimizasyonu gayet iyiydi oyunun betada öyleydi en azından.
  • Son kısımda msi afterburner açık olsaydı fena olmazdı bekledim ama sözel olarak 30fps altına indiğini söylediniz. İşlemci kullanımı-vram ne kadar kullanıyor bakardık. Emeğinize sağlık video montajı da güzel olmuş.

  • Grafikler bir kenara. Bu oyunda düşmanların bukadar zor ölmesi hoşuma gitmedi.Sırf bu yüzden oyunu almadım..Nerdeyse bütün şarjörü boşaltıyorsun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: stalker(1979)

    Arkadaşlar bu oyunu PC için en ucuz ve güvenilir nereden alabilirim. Fiyat olarak ve site ismi olarak yazacak arkadaşlara şimdiden dua edeceğim :)

    Far cry primal ile The division olan uplay hesabını 150 liraya bırakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dumanlı sahnelerin kartı yorduğunu tecrübe ettim.

  • Oyunu açarsın ama gram zevk alamazsın. Betada oynarken i5 6500 işlemcim vardı, işlemci darboğaz yaptığı için high ayarlarda bile 60 fps den 59 fps e düşünce aşırı bir kasma yaşatıyordu. Oyun aşırı derecede işlemci gücü kullanıyor, işlemci darboğaz yaptığı için normalde farketmemen gereken fps düşüşlerini bile çok net fark ediyorsun ve can sıkıyor. Mevcut sürümde durum nasıldır tam olarak bilmiyorum zira sırf bu oyun için i5 6500 işlemcimi satıp i7 4790k ya geçiş yaptım.



    @AC_Hawker
    Oyunun içerisindeki benchmark a bakarsan son çatışma sahnesindeki dumanlı kısma geldiğinde 10 fps civarı bir düşüş yaşatıyor. Kombat içerisinde de anlık sorunlar yaşattı bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 23 Mart 2016; 10:45:23 >
  • arkadaşlar radeon hd 6870 ekran kartı bu oyunu açar mı. 8gb ram, amd phenom ii x6 işlemci var

  • 6600k Zotac Gtc970 High ayarlarda sabit 60 FPS alıyorum ultra denemedim high yeterli herkesin deneyim etmesi gereken bir oyun bence herkese tavsiye ederim.
  • Hiç ekran kartı işlemci vs vs masrafını ayrı ayrı yapmadım ps4 aldım kafa rahat :)

  • Oyunu 980 ti kartımla ultra ayarlarda sabit 60 fps ile oynuyorm. ancak gel görki nvdia pcss ve hfts gibi gölgelendirme teknolojilerini açtığımda oyun resmen sürünüyor. anlayamadığım, senin en güçlü kartlarından biri olan hatta neredeyse en güçlü kartın bu teknolojileri çalıştırırken performans kaybedecekse bu salak teknolojileri neden oyunlara adapte etmeye çalşıyorsun. gta 5 te de aynıydı, bu oyunda da durum aynı.
  • Ben de dun half life 2 kurdum. Onu oynuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu sadace hayallerimde oynayabildiğim için fps sorunu filan çekmiyorum hiç . Benim külüstür kaldıraydıda oynayabilseydim şu oyunu.

  • berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar Haklısınız adamlardaki dusunce en guclu kart dahi herseyi acinca 60 fps vermesinki isin sonu gelmesin slı falan diye titan vb kartlarla ultracı kesimine kart aldirtmak olayi isin ticaretindeler kullaniciyi dusunen falan yok 3000 liralik en tepe kartin ustelik anlasmali oldugun oyunda senin adapte ettigin iki kil tüy efekte surunuyor elindeki enson teknoloji acamiyosa koyma kardesim ozaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.