Şimdi Ara

The Division'ın Dark Zone'dan Alınma Oynanış Videosu Gösterildi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İşiniz gücünüz oyun içerisinde downgrade var mı yok mu bunu yakalamak olmuş.oyunun dinamiklerine değinen bile olmamış hobiniz mi anlamıyorum ubisoftu kötülemek. grafikler yeterli vuruş hissini tam olarak alamadım ama atmosfer harika. bu tarzda oyun geliştirmek ne kadar zor bunu az çok oyun mantığı yakın olan ps2 grafik ve animasyonlarına sahip dayz,h1z1 gibi oyunlara bakıp rahatça anlayabilirsiniz.

    Ubisoft'un geliştirdiği oyunlardan haz etmeyen insanlar ayrıca bu tarz konulara yazmazlarsa sevinirim her Ubisoft haberinin altında''yapamazlar,edemezler,batırırlar,rezil ederler'' yorumları görmekten bıktım.

    Grow Home
    FarCry 3
    Child of Light
    South Park: The Stick of Truth
    Valiant Hearts: The Great War
    Call of Juarez
    Rayman Legends,Rayman Origin
    Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

    bu oyunların hiç biri 10 yıl önce çıkmadı şu 1-4 sene içerisinde çıkan oyunlar ve hepsini ağzımın suları aka aka oynadım.1 ip yi her sene çıkarıyor diye biri de downgrade ile geldi diye her ubisoft konusunda sizin downgrade downgrade laflarınızı okumak zorunda mıyız sizce.




  • İlk videosu böyle olsaydı kimse itiraz etmezdi.. Fakat insnılmaz bir görsellikten sıradan bir görselliğe dönünce konuşulan şey grafikler oluyor haliyle..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar yabancı forumlardan birinde tartıştığım iki ubi fanının iddiasına göre oyunun single player kısmı bize e3 2013'de gösterildiği gibiymiş. Multiplayer kısmında optimizasyonu sağlamak ve 60 fps verebilmek için bir downgrade söz konusuymuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyi grafikleri herkes ister ama bence yeni nesil denince akla grafikler degil yeni oynanis dinamikleri gelmeli. Atmosfer hos gozukuyor. Downgrade yedigi halde grafikler kotu degil bence. Beklemedeyiz...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten çok güzel fakat downgrade yemiş hemde baya bi oyunu ilk gösterdiklerinde oyun böyle değildi fakat çalışanlar oyunu sil baştan tekrar inşa ettiklerini söylediler downgrade yemesi benim için sıkıntı değil şuan ki grafikleri gayet güzel tek sorun bu oyunun hikayesi olmaması o yüzden çok üzülüyorum bu oyuna...
  • Yalnız grafik mrafik umurumda değil de, oynanış çok güzele benziyor. Yani herkes böyle oynar mı bilmiyorum ama, başka oyuncularla yardımlaşmak ve ya tuzağa düşürülmek/düşürmek çok güzel ve zevkli bir oynanış sunuyor. Umarım gerçekten böyle open world bir şekilde rahat rahat gezinebileceğimiz bir oyun olur.

    Ayrıca merak ettiğim bir kısımda var ki, o da karakter yaratma kısmı. Yani karakterimizi kendimiz yaratabiliyor muyuz, yoksa hali hazırda olan karakterlerden mi seçeceğiz. Aynı zamanda farklı giysiler olacak mı? Genellikle Ubisoft oyunlarında takım giysiler oluyor, yani ceketi ayrı, pantolonu ayrı giyemiyoruz. Umarım böyle yapmazlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Beyler bu oyunda diğerleri gibi downgrade yemek zorunda .. Sunumda gösterileni artık nolur beklemeyelim arkadaşlar.. Çünkü ne o grafiklerde orta seviye ve altı oyun oynayabilir nede oyunun genişliği kapladığı yer az olur..

    Bence keyiften yapmıyorlar; sadece sunumda bizi etkilemek istiyorlar hepsi bu .. Downgrade olayı bence artık abartılmamalı; eğer downgrade olmasa; witcher 3 gibi açık dünya oyunlar olamazdı ..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bence downgrade olmak zorunda değil. Crysis ilk çıktığı zaman kimin pc si adam gibi çalıştırdı o oyunu ?. Sonra ne yaptık kuzu kuzu gittik yeni pc topladık. Onlar o kaliteyi versin gerisini biz düşünürüz. Ubi downgrade den vazgeçmeli.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.