Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
9
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PearBear kullanıcısına yanıt
    O garanti bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok,yinede belli olmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı tdu ları yeni jenerasyona remaster yapsalar bile satar nfs ve crew 2 çöpünden iyi satar ama forza belli olmaz. Şu oyundaki zenginlik hazzını hiçbirşey veremiyor ne gta online ne horizon. O galeriye gidip arabayı aldıktan sonra satış temsilcisinin anahtarı vermesi … anlayamazsınız. Forza gibi ilk saaten üstüne farrari lambo fırlatmıyor haliyle başarının keyfine varıyorsun oynadıkça

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu oyun en son ne oldu arkadaşlar ya çıkacaktı ertelendi filan galiba

  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Umudumuz şaban filmi gibi bende bu oyunu merakla bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son Geliştirici Güncellemesinde Unlimited Solar Crown'un 1:1 Hong Kong Adası Özelliklerini Test Edin



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Çeviridir :


    Nacon , Hong Kong'daki konumu hakkında daha fazla bilgi veren en son aylık haber bülteniyle yaklaşan Test Drive Unlimited Solar Crown hakkında daha fazla yeni bilgi sağladı .


    Oyunun geliştirilmesinde daha önce sağlanan bilgilerden zaten bildiğimiz gibi , olayların tümü, sanal dünyada 1:1 ölçeğinde yeniden yaratılan Hong Kong Adası sınırları içinde gerçekleşir. Bu, nihayetinde adaya gerçek dünyada aşina iseniz, oyun dünyasını avucunuzun içi gibi bilmeniz gerektiği anlamına gelir.

    "Solar Club Letter #2", yaklaşık 370 mil yüzeyli yolların yanı sıra biraz daha ilginç arazi içeren 30 mil karelik ada ile bunun neyi gerektireceğini daha fazla araştırıyor.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Yol keşfi, otoyollarda daha fazlasını keşfeden ve bulan oyuncular için ödüllerle birlikte oyunun hayati bir parçası olacak. Bununla birlikte, adanın 14 bölgesi çok farklı manzaralar içerdiğinden, bunlar resmin sadece küçük bir parçası.


    Hong Kong'un bariz kentsel merkezinin yanı sıra TDUSC , Repulse Bay, Shek O'daki güneydoğu kıyı şeridi ve Tai Tam Tuk rezervuarı gibi kırsal alanları yeniden yaratıyor. Adanın en yüksek noktası olan 552 metrelik Victoria Zirvesi veya “Zirve” de yer alıyor ve haber bülteninde buranın “arazi deneyimi için mükemmel” olduğu öne sürülüyor.


    Bununla birlikte, genel coğrafya, yerleşim planı ve yol konumlandırması aynıya yakın ve 1:1 ölçekte olsa da, bu adanın kölece bir sayısallaştırması değil; KT Racing, oynanabilirliği iyileştirmek için bazı gözetimler yaptı.


    Kreatif direktör Alain Jarniou, bazı yolların çok dar olan bazı şehir sokaklarını genişletmek, daha hızlı yollardan bazılarını daha hızlı arabalara uyacak şekilde açmak ve - ekibin WRC oyunlarındaki uzmanlığına atıfta bulunarak - üzerinden gezilebilir yollar yapmak için hafifçe düzenlendiğini belirtiyor. gerçekte sadece yürüyüş parkurları olan bazı rotalar.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Bu, oyunculara belirli yollarda araba kullanma ve yarışma konusunda daha fazla özgürlük ve adanın 14 bölgesinden daha fazlasını keşfetme olanağı sağlayacak. Aslında Jarniou, yollarda mutlaka oyun haritasında işaretlenmemiş bazı gizli sırlar olabileceğini ima ediyor…


    Keşfetmenin yanı sıra, her bölgenin hız tuzaklarından geri dönen "enkazlar" özelliğine kadar kendi oyun zorlukları da vardır. Enkazları bulmak benzersiz parçalar verir ve hepsini bulmak "ikonik arabaların" kilidini açmanıza izin verir.


    Tam dinamik bir günün saati ve hava durumu sistemi de var, ancak bunun tam kapsamı henüz ayrıntılı olarak açıklanmadı. Bununla birlikte haber bülteni, yağmur ve fırtınalı havanın yanı sıra güneş ışığı, günün saati evreleri olduğunu ve oyuncuların üstü açık araçlarda tavanı açıp kapatabileceklerini öne sürüyor.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Haber bülteni ayrıca, diğer oyunculara karşı kafa kafaya çevrimiçi yarışlar ve "anlık meydan okumalar" içeren çok oyunculu moddan da kısaca bahsediyor, ancak gelecekteki bir baskıda bu konuda daha fazla şey duymayı umuyoruz.


    Haber bülteninde ayrıca - ve daha sonra bir açıklama için - arabalarınızın hasar görebileceği ve onları eski haline getirmek için bir benzin istasyonunu ziyaret etmeniz gerekeceği de belirtildi.

    Yine de açıklanması gereken bir şey, oyunun çıkış tarihi. TDUSC başlangıçta 22 Eylül 2022 olarak planlanmıştı , ardından 2023'e geri çekildi ve sekiz nesil konsol desteği düştü. Umarım Mayıs ayının üçüncü haber bülteninde bir tarih ipucu alırız.



    Blog : https://www.gtplanet.net/tdusc-hong-kong-island-reveal-20230414/





  • Son durum ne? Nezaman çıkar bu oyun?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt
    Çıkış tarihi şu an belli değil. Bu ay oyun etkinliği var duyururlar muhtemelen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunun Steam sayfasında Türkçe dil mevcut. Görünen o ki oyun Türkçe olarak çıkış yapacak. Güzel haber.


    -


    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Haziran 2023; 15:18:10 >
  • Aynen hocam DB'de de öyle görünüyor. :)



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    https://steamdb.info/app/1249970/

  • Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇETest Drive Unlimited Solar Crowntwitter
    “Are you ready to meet Vivian? #TDUSC”
    https://twitter.com/testdrive/status/1676576744298389505
  • Test Drive Unlimited Solar Crown | An invitation from Vivian Hugues



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENaconyoutube
    As an exclusive member of the Solar Club and via its representative Vivian Hughes, Radiant is delighted to invite you to watch a video featuring the first Solar Crown driver selections on Wednesday, 12 July 2023, at 19:00 CEST. The Solar Crown organization has invited some of its most prestigious members to Hong Kong Island to drive their first laps in the competition. To find out which member stands out from the crowd and which clan they are loyal to, don't miss the event! #TDUSC #TDUConnect Interested in TDUSC? Follow our socials: https://twitter.com/testdrive https://www.facebook.com/testdrivesc https://discord.gg/testdrive ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=AEp1CgQXp14
  • Test Drive Unlimited Solar Crown - TDU Connect 12 Temmuz'da başlıyor


    Yeni gameplay ve bilgiler geliyor.



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

    Nacon, Test Drive Unlimited Solar Crown ile ilgili yeni görüntü ve bilgileri paylaşacağı TDU Connect'i 12 Temmuz saat 10:00 PT / 1:00 p.m. ET'de düzenleyecek. Programı YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.


    KT Racing kreatif direktörü Alain Jarniou'nun sunacağı 30 dakikalık program "unutulmaz görüntüler ve bazı gerçek sürprizler" vaat ediyor.


    İşte Nacon aracılığıyla oyun hakkında kısa bir genel bakış:


    Hong Kong Adası'nın 1:1 ölçekli bir canlandırmasında, etkili Radiant tarafından düzenlenen olağanüstü bir yarışma olan Solar Crown'a katılın. Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo ve daha birçok prestijli markanın olağanüstü yarış arabalarının direksiyonunda, adanın çeşitli ortamlarını keşfetmekte veya Hong Kong Adası'ndaki en popüler yarışlara katılmakta özgürsünüz. Tüm sıkı çalışmanızın ödülü ve ilhamınızın bir yansıması olan ahırınızdaki arabaların ötesinde, yaşam tarzınızı uygun gördüğünüz şekilde özelleştirebilirsiniz: klanınızı, Sharp veya Street'i seçin ve etkilemek için giyinin, kalabalığın arasından sıyrılın ve klanınızı savunun. Test Drive Unlimited Solar Crown, orijinal eserlerin DNA'sını korurken, oyunculara her zaman hayal ettikleri hayatı yansıtan lüks, olağanüstü arabalar ve rekabet sunmak için çok oyunculu yarış oyununa modern ve güncellenmiş bir vizyon getiriyor.




    Kaynak : https://www.gematsu.com/2023/07/test-drive-unlimited-solar-crown-tdu-connect-set-for-july-12





  • Test Drive Unlimited : Solar Crown | #TDUConnect



    Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇENaconyoutube
    While Radiant is making the final preparations for the competition, the big day is almost here. There are only a few hours left before you can discover more about the Solar Crown, the first participants and how it works. Interested in TDUSC? Follow our socials: https://twitter.com/testdrive https://www.facebook.com/testdrivesc https://discord.gg/testdrive ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=9nxMNoZ-wVc
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Beğenmedim,asfalt çok yapay,genel görüntü yapay,drive club gibi bile olamıycak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Gösterdikleri Alpha sürümündenmiş hocam. Daha göstermedikleri tonlarca şey olduğunu söylemişler. İlerleyen zamanlarda daha geniş bir Derinlemesine bakış olacakmış. :)

    Oynarken fps düşüşleri bolca görünüyordu. UG2 vibe'ı aldım bazı sahnelerde hoşuma gitti. Ama genel itibari ile ele almak lazım. Çıkışında belli olacaktır az buçuk nasıl bir yapıya büründükleri.

  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    En kötü forza kadar olmalı bu oyun yoksa benim için traş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

    Benim bu oyundan beklentimde o yönde hocam ama Forza içinde alternatif olarak "The Crew : Motorfest" çıkacak gibi. :)

  • Test Drive Unlimited Solar Crown [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Onun videolarıda iyi değil bence oturaklı simulasyon tadında oyun zor çıkıcak ps ye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.