Şimdi Ara

Test Drive Unlimited Solar Crown [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
15
Favori
9.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anladığım kadarıyla çok geniş kapsamlı bir oyun ve deneyim yaşatmak istiyorlar. Bir nevi metaverse gibi. Bunun için de ne yapacaklar bilemiyorum açıkçası. Yalnız oyuna girince ben TDU havası hissetmedim malesef, daha önce de yazdığım gibi nfs ug2 gibiydi.

  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Yapma ya , bunu duyduğuma üzüldüm doğrusu :( Umarım bizi şaşırtır firma diyeceğim ama çok fazla güven sarsan şeyler yaptılar o yüzden hala heyecan ve beklentim o eski TDU1-2 düzeylerinin yarısı kadar değil...

  • İçime sinmeyen bir şeyler var sanki sürüş deneyimi olmamış gibi geliyor.



    Naconyoutube
    Test Drive Unlimited Solar Crown is a racing game and lifestyle experience on Hong Kong Island, recreated at 1:1 scale. On Hong Kong Island, where dreams become reality, Radiant has created new standards of luxury. This little-known but highly influential organization has invited its members to compete in an extraordinary competition: the Solar Crown. Few know what the group's motives are, but it's clear what they value: prestige, a love of cars, and competition. Test Drive Unlimited Solar Crown will be available in 2024 on PC, Xbox Series X|S and PS5. Wishlist now! ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=04AkO7LJI2A
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Valla bana güzel göründü herşey :) Anlaşılan oyunun tam sürümü çıkana kadar kafalar epeyce karışacak :D Özellikle sesler çok hoş , görsellerde de ciddi iyileşme var. Alfa sürüme bakıp sanki tam sürümü çıkmış oyuna yorum yapar gibi söylenenler ne der bilemedim :) Neyse beklemeye devam, alıştık zaten... Ben bu aralar feci halde TDU2 ile vakit geçiriyorum. Oyunun yapımcı firma tarafından çıkan yamaları dışında hayran yapımı yani unofficial yamalarını kurunca cidden oyunun orjinal ve sıkıntılı halinde ciddi düzelmeler ve iyileştirmeler oluyor. Gerçekten çok daha fazla keyif veriyor şu haliyle ama şu oyunu 2011 yılında yani ilk çıktığı zaman bu ayarda oynasak ne olurdu ey Eden Games...

  • Solar Club Letter #6 - The Competitive Experience



    steamcommunity.com
    Steam :: Test Drive Unlimited Solar Crown :: Solar Club Letter #6 - The Competitive Experience
    https://steamcommunity.com/games/1249970/announcements/detail/3868093077891143824
  • Yapımcı firma tarafından yayınlanan son bilgi mektubunun kısa analizini yapayım . Her ne kadar son yayınlanan video ile ilgili izlenimlerim olumlu olsa bile bilgi içeren son mektupta bahsedilenler yine eski oyunlarda olan şeyler :) Ben hala tamamen yeni bir şey görmemekteyim , ha bu haliyle de oynamaz mıyım Tdu:SC oyununu, elbette şans veririm :) Fakat eski klasiklerden öte bir şey olmadığı takdirde onların tamamen her yönüyle üzerinde bir yapım gelmiş diyemem tabi .

    Gelelim eski oyunlarda olan ve yeni bilgi (!) gibi aktarılanlara. Frim mekaniğinin tdu2 den zaten biliyoruz ve oldukça da keyiflidir , çarpmadan , yanından geçtiğiniz aracı sıyırmak suretiyle hanenize eklenecek minik oyun içi paralar bir süre sonra başarı ile bunu yapmaya devam ettiğiniz takdirde bir yarıştan kazanacağınız rakamlara çıkıp size eğlenceli anlar yaşatırdı, Tdu:SC da da frim var demek çok heyecan uyandırdı mı , en azından benim için uyandırmadı.

    Gelelim kazanç olaylarına . Bir şeyler kazanmak için sadece yarış yapmak zorunda olmadığınız bir seri Tdu bildiğiniz üzere , misal ikinci oyunda hurda araçlar vardı , bulunduğumuz adanın kıyıda köşede kalmış yerlerine iliştirilmiş bu hurdaları toplayarak yeni araç elde ediyorduk , Tdu:SC da da var bu olay.

    Yolda giden araca selektör yapmak ve o an yarışma olayı zaten ilk Tdu oyunundan beri olan bir şey . İkinci oyunda da haliyle vardı e solar crown da da var :) Bir tek klan diye iki grup oluşturmuşlar ve seçim yapma imkanı vermişler, ilginç olabilir tabi bu mesela. Ama bunun dışında ben öyle vay be neler olmuş diyeceğim bir 'yenilik' görmedim ne yazık ki . Beklediğimiz şeyin günümüz grafik ve ses teknolojisinden faydalanıp bunlar dışında dişe dokunan bir özelliği bulunmayan bir yapım olmasından dolayı endişem var ama söylediğim gibi bile olsa alıp oynayacağım orası muhakkak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunun yakın bir tarihte çıkamayacak olduğunu düşünen sadece benmiyim ? Serinin bütün oyunlarını oynadım fakat solarcrown biraz güvensiz gibi duruyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • can0696 C kullanıcısına yanıt

    Yok merak etmeyin tek siz değilsiniz :) Buradaki bir çok Test Drive seven oyuncu da benzer bir şey düşünüyor zaten. Ama tüm seriye baktığımız zaman zaten Test Drive markasının şöyle bir talihsiz durumu vardı, yapımcı devamlı değişince oyunların genel yapısı ve kalitesi çok fazla değişkenlik gösterirdi.


    Örneğin benim en sevdiğim Test Drive yapımlarından ikisini Distinctive Software yapmıştır. Yani ilk iki oyun desek daha doğru olur. 1998 yılına kadar TD oyunlarının yayıncılığını yapan Accolade firması da sadece üçüncü oyunu hem yapmış hem de dağıtımını üstlenmiş. Üçüncü oyunu ne yazık ki o dönemki kullandığım pc nin gücünden ötürü oynayamamıştım, arkadaşlarımda deneyim edip ağzımın suyunu akıtan bir yapımdı üçüncü oyunda. Çok geç deneyim etmiş olsam da epeyce uzun zaman geçirmişimdir üçüncü oyun ile.


    Pitbull Syndicate firmasının 4-5-6. Test Drive oyunlarının yapımcılığını üstlendiği dönemi de severim ama o dönemi NFS nin hegemonyası geçerli olduğu için bu üç TD oyunu ne yazık ki aşırı bir ilgi görmedi. Hatta bu üçlüdeki en sevilen oyun muhtemelen 4. oyundur. Arcade salonlarında da epeyce sükse yaptığı için hem pc hem playstation kullanıcılarının da deneyim ettiği ve arcade salonlarında da görüp aşina olduğumuz bir oyun idi 4. oyun. Fakat sonradan gelen 5 ve 6 çok tutan yapımlar olamadı ne yazık ki...


    2002 ve 2004 yılında gelen oyunlar için en kötü Test Drive oyunları diyebilirim rahatlıkla :( Sonrasını zaten buradaki herkes biliyordur zaten. 2006 itibariyle şahlanma ve serinin belki de en iyi oyunu diyebileceğimiz Test Drive Unlimited ile başlayan ve ikinci TDU oyununda da belli başarılar gösteren iki oyunluk başarılı dönemi. Tabi hatalar olmadı mı elbette oldu ve Eden Games'in başı epey ağrıdı bu sorunlar yüzünden, Atari'nin de başarısız yönetimi sonucu seri ne yazık ki bir anda terk edildi, ta ki Nacon'un Test Drive oyununun isim haklarını almasına kadar.


    Tabi burada sorun şu ki Nacon'a ne kadar güvenebiliriz, şu ana kadar bana öyle ahım şahım bir güven aşılamadı , görüyorum ki buradaki TD sevenler içinde durum benzer seviyede ve hala tedirgin bekleyişimiz sürüyor. Ben güncel modlar ve çeşitli iyileştirmeler ile arcade/sim karışımı olan yapım açlığımı hala TDU serisi ile gideriyorum . Elbette buradaki sim kısmı ardace kısmından çok daha ufak bir bölümü kapsıyor, ama asla NFS vb ile kıyaslanmayacak fizikler ve eğlenceli sürüş dinamikleri ile bu türdeki bana göre en iyi yapımlar arasında ve hala kendini feci şekilde oynatıyor TDU1 ve 2. Özellikle TDU2 için yapılan iyileştirmeler ve ufak bazı modlar ile yapımcı Eden Games'in zamanında yapmadığı veyahut yapamadığı bazı şeylerin şu an düzelmiş olmasıyla birlikte oyundan daha fazla keyif alınması harika bir şey. Kısacası TDU Solar Crown iyi çıkmaz ise benim için çok sürpriz olmayacak ve ne bu durumda ne oynayacağım da belli zaten :D


    EDİT: İmla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 6 Ocak 2024; 11:23:56 >




  • Ne dersiniz güzel bi haber gelir mi?



    Naconyoutube
    Mark your calendars and join us at #NaconConnect 2024! 📅 February 29th, 7pm CET/10am PT 📺 nacon.me/YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=MViSPipEitA
  • sasuta kullanıcısına yanıt

    Yani artık heyecan falan da bırakmadılar bende:( ayda bir bilgi vereceğiz dediler son bilgi içeren mektuptan bu yana iki aydan fazla zaman geçti. Çıkacak dedikleri tarihi iki kere ertelediler , yani oyunun kötü biçimde piyasaya sürülmesi için her şey oldu kısacası, hala bir ümit güzel bir şey çıkar umarım demekten başka bir şey gelmiyor elimden ... Bakalım etkinlikte ne göreceğiz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayına çok az kaldı, aşağıdaki linkten yayını seyredebilirsiniz. Bakalım TDU:SC ile ilgili kayda değer neler göreceğiz?


    Naconyoutube
    Join us live on Feb 29 at 7pm CET on YouTube Premiere. Exciting news! 🎉 Nacon Connect returns for its 2024 edition! Get ready for updates on our 2024 projects, plus a few surprises! Don't miss out 🖥️🍿 ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?v=nCimgvjivL4
  • GS Maçına denk geliyor pek izleneceğini sanmam. Maç sonrası bi göz atarım.

  • Ne yazık ki yine hayal kırıklığı, en azından benim için ...
    Oyun detayları ile ilgili son mektup yayınlandı bu arada,
    https://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/4173218293858269842

    Video da ise tamamen off-road sürüşü gösterildi ve sonunda bir hurda araç eski model kaplumbağa bulundu ve video sona erdi. Ne bir çıkış tarihi ne de kayda değer başka bir şey .

    Son yıllarda çoğu oyunda görülen internet bağlantısı mecburiyetinin olacağı da açıklandı . Yani benim için tam olarak herşey hayal kırıklığı idi ne yazık ki . Yine de elbet bekliyorum oyunun çıkışını ama heyecan metre dibi gördü ne yalan söyleyeyim. Tdu1 ve özellikle yeni güncellemeler sonrası 2.oyunu oynamaya devam ediyorum büyük keyifle .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Naconyoutube
    📰 Read more about exploration, release date, and much more: discover our Winter Update with new details on the future of Test Drive Unlimited Solar Crown: https://store.steampowered.com/news/app/1249970/view/4173218293858269842 🏝️ Explore, alone or with friends, and discover the riches Hong Kong Island has to offer. Test Drive Unlimited Solar Crown is a racing game and lifestyle experience on Hong Kong Island, recreated at 1:1 scale. On Hong Kong Island, where dreams become reality, Radiant has created new standards of luxury. This little-known but highly influential organization has invited its members to compete in an extraordinary competition: the Solar Crown. Few know what the group's motives are, but it's clear what they value: prestige, a love of cars, and competition. Test Drive Unlimited Solar Crown will be available in 2024 on PC, PS5 & Xbox Series X|S. ------------------------------- For news about our other games and products, you can also follow us on: Facebook ► https://www.facebook.com/NaconGaming Instagram ► https://www.instagram.com/NaconGaming Twitter ► https://twitter.com/Nacon
    https://www.youtube.com/watch?si=SRxwSYkXFiC0_bpv&v=PuhXQF090Ck&feature=youtu.be
  • Videoda benim dikkatimi çeken en önemli noktu şu oldu, hood camerası oldukça gerçekçi geldi ama dış kameraya (Dron vs) geçildiğinde fizikler pek tatmin etmedi.


    Harita olarak muazzam olacağı kesin ama benim en çok merak ettim nokta sürüş dinamikleri ve araç karakteristikleri. Bakalım nasıl olacak.

  • Oyun belli ki Motorfest gibi Forza Horizon klonu olmaktan öteye gidemeyecek gibi.

    TDU2 gibi belirli içerikler falan koymazlarsa tabi. Gösterdikleri videolar hep böyle.

    Gidip eski tosbağa bulma kısmı bile FH arak... Ulan yapmayın ya, bu kadar mısınız yani?


    Grafik, sürüş, şu bu belki güzel olur da, elimde FH4-5 varken, hadi Motorfest'i de ekledim diyelim, TDUSC'yi niye ekleyeyim? Ha puanları falan olumlu olursa yine alır eklerim de, aynı oyunu 4.defa oynuyor hissiyatı yaratacak.


    Neyse, bekliyoruz bakalım yine de.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Yanlız daha ortada forza horizon yokken hurda araç toplama olayı Tdu 2 de vardı. Yani bu mekanik aslında forza tarafından Tdu dan alınmıştır. Daha bir çok açık dünya elementi, MMO racing konsepti vs hep Tdu ile biz oyuncuların hayatına girdi . Büyük , kocaman bir adada serbestçe sürüş imkanı vermesi bile kendinden sonraki oyunlara İlham oldu o yüzden şu an eğlenerek oynadığınız bir çok yarış oyununun mekaniği Tdu dan ilham alınarak yeniden önümüze geliyor .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt

    Tamam işte demek istediğim tam da bu ama tersten söyledim.


    TDU1-2'yi camları açma, galeriden gidip araç alma vesaire gibi o zamana kadar yapılmamış mekanikleri var diye hoşumuza giderek oynadık.

    FH, Crew vs gibi örnekler bunu "taklit edip" yaptı ama özellikle Horizon güzel başarmışken bu işi, şimdi "yeni oyun yapıyoruz, geri dönüyoruz" derken, seni taklit edenin çok benzer bi kopyasını yapıyor görünmek kötü değil mi?


    İnşallah daha "değişik" bir şeyler eklerler de, başarısız bi "klon" olmaktan kurtulur.

  • İlk Driver oyunları ya da ilk Crew'deki gibi senaryolu açık dünya yarış oyunları gelmeli artık. Bu festival içeriklerinden şahsen baya sıkıldım. Özellikle FH yüzünden. Crew de gitti kendi tarzını bırakıp onu taklit etti. İlk Crew'in sürüş dinamikleri berbat da olsa senaryo ilerlemesi sayesinde keyifle oynamıştım. FH 1 ve 2'yi de keyifle bitirdim ama sonraki oyunların hepsini yarım bıraktım. Çok yavan ve amaçsız geliyor artık. Bu TDU da öyle olacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Millet youtubeda ilk 1 saati oynayıp heyo süper diye oyunu pazarlıyor. İlk 1 saatten sonra amaçsız bomboş bir oyun kalıyor ortaya.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.