Şimdi Ara

TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1319. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: bkerem
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.465
Cevap
805
Favori
1.917.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oaston kullanıcısına yanıt
    Alet 25 kg bagajı öldürür, en fazla 5 -10km götürür

    https://www.youtube.com/watch?si=QZ3L6IayBLhvbWCH&v=hKE0XGjdYz4&feature=youtu.be
  • Tesla Model Y AWD Long Range ile Tesla Model Y RWD Standart Range LFP araçları aynı hava koşulları ve aynı ortamda, aynı lastik ebatları ve hız değerlerinde arka arkaya test etmişler, SR RWD oldukça başarılı bir performans veriyor, izlemenizi tavsiye ederim,

    Twin Motorsyoutube
    Thanks for watching our video, i hope this helped in case you were on the fence about which model to get. If you're planning on buying a Tesla please use our referral link as you will get a discount or awards ( depending on location ) Use my referral link to buy a Tesla and get awards like 3 months of Enhanced Autopilot. https://ts.la/mihai868924 If you've ever wondered what the energy efficiency difference between a Y rwd vs a Y long range ( Dual Motor), we set out to find out exactly that. They are both 2023 Model Ys, the rwd is a June build and the dual motor is a December build. - both on Michelin winter tires - drivers weigh the same weight - driving behind each other - temperature varied from 0c - 3c In the next video we will run them both from 100% to 5% to see what the real world range difference is.
    https://www.youtube.com/watch?v=Der9fXwbQkw&t=422s
  • YusufSönmez VQCBM Y kullanıcısına yanıt

    600 km menzil olanı bizde neden satmıyorlar acaba 150 km ciddi fark ya. kafamı karıştıran hep bu benim

  • cihanair kullanıcısına yanıt

    ÖTV dilimini şu an yakalaması imkansız,yakalayamadığı dilimde de 2.5, 2.6 bandında bir fiyatı olacak, SR ile arasında güncel 700 bin TL'ye yakın fark varken tercih edilmesi muhtemelen Tesla'ya da pek olası gelmiyordur

  • %10 ÖTV limitli ucuz model y gelecek haberleri yayan video kanalları bu Tesla'nın HW4 ve Yeni batarya ile geleceğini söylediler. Öve öve bitiremediler. Sırf bundan dolayı sipariş verenler var. HW4 HW3 olursa çok kafaya takılır mı bilmiyorum oto pilotta fark yaratacaksak kafaya takılır ama %100e hızlı şarj olup daha az yangın riski olan yeni batarya gelmez ise iptaller artar diye düşünüyorum. Sonuçta bu aracı teknoloji meraklıları alıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 2 Mayıs 2024; 11:47:53 >
  • Elon Musk Tesla Supercharger kadrosunun tamamını işten çıkarmış. Umarım bu durum ülkemizde zaten çok ağır aksak ilerleyen SC kurulumlarını etkilemez.



    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023www.ft.com
    Elon Musk fires Tesla’s entire supercharger team
    https://www.ft.com/content/114effb2-1071-4d93-b53d-00a96a0336a2
  • retro61 R kullanıcısına yanıt

    Berlin'den gelen tüm RWD araçlar LFP bataryalı, ancak Catl LFP mi BYD LFP mi o bilinmiyor

  • Beklenen kişilerden beklenen mesajlar gelmeye başladı. Hadi hayırlısı  

  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Sakin mod ‘ta kullanıyoruz😊
  • Full fsd satin almayı düşünen varsa Hw4 önemli tabi, ama ben full fsd almam zaten fiyatı pahalı. Benim için önemli olan menzil keşke 500 km menzili olsaydı, belki motor gücü kisitlandiğı için 15-20 km menzil ilavesi olur. Onun disinda byd lfp batarya oldukça güvenli ve iyi bir batarya.
  • kaankog06 K kullanıcısına yanıt
    Yenisiniz galiba, bu videoyu ezberledik artık. Benim dikkatimi çeken bu videoda LR içinden hiç çekim yapılmamış, LR'nin sürüşte standart modda olduğunu düşünüyorum. Genelde chill mod kullanan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki videodaki hıza göre LR tüketimleri yüksek. Standart modda mmlik pedal hareketleri bile aracı anlık ivmelendiriyor ve tüketimi zıplatıyor. Yorumlarda biri bunu belirtmiş ama örn. sr lrnin arkasında hava tünelinden faydalanmış gibi atılan her sava cevap veren youtuber buna cevap vermemiş nedense..
  • Sakin moddayız hocam. Standart moda bile almıyoruz. @Bimarhane hocamın dediği gibi Sakin Sakin devam   Kısa zaman sonra hepimiz rahat edeceğiz. Şu araçlar bir an evvel teslim edilmeye başlasın acilen.  

  • Baz fiyatta ben bir artış görmedim, yanlışmı baktınız
  • 1.836.952 TL fiyati ic mekan beyaz secilmis hali.

  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum cevabın için, benim wallbox alman malı heidelbergin bir cihazı uygulaması yok. Sabah kullanma kılavuzuna ulaştım. Cihazın içinde amperi ayarlayabileceğin bir switch varmış.

    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

    Kutuyu tekrar açıp switchi 16 ampere getirdim ve sonuç :

    TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023

    Aynı sorunu yaşayanlar olabilir diye buraya yazmak istedim.




  • zevkurt Z kullanıcısına yanıt

    İthalat, üretim ve ihracat yapan bir firma olarak söylüyorum, Türkiye'ye ürün sokmak pek o kadar kolay değil.

  • retro61 R kullanıcısına yanıt

    Son derece katılıyorum.


    Teknolojisi için aldığımız aracın eski teknoloji ile gelmesi son derece zorlayıcı bir durum. Heleki Çin üretimi güncellenmişken.


    Bataryayı bile değiştirmek kolay ama HW4.0 için Elon Musk kendisi upgrade'in son derece zor olduğunu söyledi, altyapısı çok farklı ve ömrü tabii ki daha uzun olacaktır. HW3.0 ömrünü tamamlamış bir platform.

  • kaissersoza21 K kullanıcısına yanıt

    Otopilot araçla beraber ücretsiz gelen bir özellik ve aracın görüş kabiliyetleri hem gündüz hem gece çok daha yüksek HW4.0 ile.

  • 
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.