Şimdi Ara

Tesla, işten çıkarmalara hız kesmeden devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla, işten çıkarmalara hız kesmeden devam ediyor
    Tesla, bu ay içerisinde küresel işgücünün yüzde 10’undan fazlasını veya en az 14.000 çalışanını işten çıkarmaya başlamıştı. Bu dev işten çıkarma adımının üzerinden sadece iki hafta geçmişken Elon Musk önderliğindeki şirket, yeni bir işten çıkarma dalgasına başlıyor. Aktarılanlara göre firma, üst düzey yöneticiler ve Supercharger ekibinin çoğunluğu da dahil olmak üzere yüzlerce kişiyi işten çıkarıyor.



    Tesla’da yeni işten çıkarma dalgası



    Tesla’daki yeni işten çıkarma dalgası CEO Elon Musk’ın bir süre önce çalışanlara gönderdiği şirket için e-postaya dayanıyor. Musk, gönderdiği e-postada, Tesla'nın kesintiler konusunda kesinlikle katı olmasını istediğini ve yeterli performans göstermeyen yöneticilerin altında çalışan personelin de işsiz kalacağını söyledi. Bu yeni işten çıkarmaların tam ölçeği şimdilik belirsiz ancak bunun yüzlerce olması bekleniyor.



    Bu işten çıkarmalardan doğrudan Tesla'nın Supercharger bölümünün başındaki Rebecca Tinucci ve yeni ürünler birimini yöneten Daniel Ho’nun etkilendiği belirtiliyor. Bu yöneticilerin altındaki 500’den fazla çalışanla da yolların ayrıldığı bildiriliyor. Tesla’daki işten çıkarmalar ilk gündeme geldiğinde sizlere işgücünün yüzde 20’sine kadar bir etki oluşabileceğini aktarmıştık. Tesla bunu doğrulamasa da bildiriminde yüzde 10’dan fazla ibaresini kullanmıştı.



    Ayrıca Bkz.Araç otopilotta iken uyuyan Tesla sürücüsü 40 km sonra polis tarafından durduruldu!



    Rebecca Tinucci, şirkette geçirdiği altı yıl boyunca Tesla'nın Supercharger ağının yaygınlaştırılmasından ve diğer şirketlerin Tesla tarafından geliştirilen Kuzey Amerika Şarj Standardını (NACS) benimsemesinden sorumluydu. Model S, 3 ve Y araçları için program yöneticisi olarak görev yapan Daniel Ho da on yıllık Tesla yolcuğunun sonuna gelmiş bulunuyor. Bunlarla birlikte şirketin eski politika ve iş geliştirme başkanı Rohan Patel’in altındaki ekibin büyük kısmı da işten çıkarılıyor.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/4/30/24145133/tesla-layoffs-supercharger-team-elon-musk-hard-core







  • Tesla ne kadar hızlı yükseldiyse o kadar hızlı batacak. Her çıkışın bir inişi vardır her inişinde bir çıkışı vardır. Vaktiniz varken içten yanmalı araçların değerini bilin ileride çok arayacaksınız içten yanmalı araçları. Elektriklilerin balon olduğu bir kez daha tescillendi bu yüzden markalar içten yanmalı araçlar üretmeye tam gaz devam etmektedir kullanıcılar da içten yanmalıların değerini vakti varken bilsinler Tesla batma yolunda ilerliyor. Böyle kalitesiz ve absürt otomobiller üretirse batması çok normal bir durumdur

  • yalnız tesla değil, ceyranlı araba işi patlayacak az kaldı

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    boş yapmışsın. ufak bi geri çekilme dönemi sadece

  • Yorumlar boş olmuş Tesla her zaman verimlilik üzerine oynayan bir şirkettir Toyota kadar çalışanı olmasına rağmen 10 da 1 i kadar araba üretiyor sadece Elon Musk'da bu durumu düzeltiyor verimliliği arttırıyor robotik üretime önem veriyor. Elektrikli araç patlayacak diyenlerin nerdeyse totalde Trilyon dolara ulaşan yatırımlardan bir haberler sanırım...

  • Elemanları topladı, kullandı, işi bitti ve bye bye. Nedense bana ahlaksızca geliyor. Muska güvenen inanan genç beyinler hayatlarının dersini alıyor. İki yıllık işi bir yılda yaptır, sonrada bu performansı herzaman devam ettirmesini iste, olmadığında yolla, çok kurnazca.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tesla'nın hisseleri düşüyor, dünyanın en değerli otomobil markası ünvanını Alman devi Mercedes'e kaptırmış durumda yangınlar, Elon Musk'ın yerli yersiz açıklamaları da markaya zarar veriyor hala bunun farkında değilsiniz Tesla batacak. Elektrikli otomobiller tamamen şişirilmiş bir balondur bu yüzden otomobil markaları elektrikli projelerini askıya almış duurmda

  • İçten yanmalı candır gerisi heyacandır elektrikli boştur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.