Şimdi Ara

Tera Europe Server + Launcher Hatası Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tera-europe ve ilişkili olan çoğu web sitesine giremiyorum. Bunun yanı sıra launcherı açtığımda ABORT : Pointer is null hatası veriyor . Her türlü çözüm yollarını denedim forumlardaki , yenilerine de açığım . Ben farklı Türkiye'nin farklı illerinden birkaç arkadaşıma da denettirdim aynı şekilde web sitesi ve oyuna erişemiyor. Yaklaşık 3 gündür oluyor bu hata. Bizden başka böyle bir hata alıp yada böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulabilen varsa lütfen yardımcı olsun. Oyuna girebilen varsa onlarda yazarsa sevinirim. Her türlü yardıma açığız. Proxy gibi şeyler kullandığımızda web sitesine girebiliyoruz. Sizce neden böyle oluyor ?



  • aynı hata bendede var kardeşim bkz:
    arkadaşlar oyunu 3 haftadır sorunsuz oynuyorum ama şimdi louncer i tıklıyorum ama hiçbirşey gelmiyor hemen biraz sonra bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım ?abort pointer is null (. webbrowser.cpp/244)

    bir arkadaş yazmış cevaplarıda bu :

    internet sağlayıcısını arayıp sorunla ilgili yardım alabilirsiniz yurt genelinde bir bakım çalışması var
  • Ben yaklaşık 3 gündür arıyorum zaten. Yaptıkları hiçbirşey yok kendilerinden kaynaklı olmadığı söylüyolar. Bu daha çok terayla ilgili bir sorunmuş gibi geldi bana. Bazı yerlerde var bazı yerlerde yok . Farklı internet sağlayıcısını kullanan arkadaşlarıma denettirdim. Hepsinde aynı sonuç tabiki bunun yanında girebilenlerde mevcut. Hayatımda gördüğüm en saçma sorun :D
  • ktunnel le girmeye çalışınca site açılıyor ama çok garip :/
  • ayrıca metin2 tr nin siteside açılmıyor ama sadece gameforge siteleri açılmıyor :/
  • Metin2 Ye Girmiyor Sebebi [ BÜTÜN AMEFORGE & GAMEFORGE Oyunları Çökertildi]]

    googleda bu tag ı ara oyunlar çökmüş diyorlar
  • dediğim gibi Türkiye'den girebilen insanlar var. Bir de attığın tag çok eski zamanlı , yeni bir başlık göremedim . Direk gameforge sisteminde bir sorun olsaydı hiç kimse oyuna giriş yapamazdı. Şuan oyunu oynuyan arkadaşlarım bulunmakta. Belli başlı yerlerde yok sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.