Şimdi Ara

Teknosada cardfinans 750 tl üzeri alışverişlere 75 tl parapuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kampanya Geçerlilik Tarihi:
    09 Mayıs 2015 Cumartesi - 18 Mayıs 2015 Pazartesi

    9-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında kampanyaya kayıt olup; CardFinans bireysel kredi kartınızla veya Kampanya Paketi’ne dahil Fix Card’ınızlawww.teknosa.com'dan toplamda yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinize 28 Mayıs – 28 Haziran arasında geçerli 75 TL değerinde ParaPuan! Katılmak için alışverişinizden önce TEKNOSA yazıp 2273'e gönderin.

    Kampanya Koşulları:

    Kampanya sadecewww.teknosa.com online alışveriş sitesinden yapılacak harcamalarda geçerli olup, Teknosa mağazaları kampanyaya dahil değildir.
    ParaPuan kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin 9-18 Mayıs 2015 arasında alışveriş yapmadan önce "TEKNOSA" yazıp, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 2273'e SMS göndererek kayıt olmaları gerekmektedir.
    Alınacak kampanya katılım teyit mesajında ParaPuanların yükleneceği kredi kartı bilgisi verilecek, bu teyit mesajının alınmasının ardından kampanyaya katılım sağlanacaktır.
    Tüm CardFinans bireysel kredi kartları veya kampanya paketine dahil Fix Card’lar ile yapılacak harcamalarda kampanyadan faydalanılabilecektir.

    Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilmektedir.
    Finansbank ticari kredi kartları, sanal kartlar, banka kartları, kampanya Paketi’ne dahil olmayan Fix Card’lar ile yapılan alışverişler, ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler ParaPuan kampanyasına dahil değildir.
    Bireysel kredi kartı sahipleri ParaPuan kampanyasından müşteri bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla bir defa kampanyadan yararlanabilecek ve en fazla 75 TL değerinde ParaPuan kazanabileceklerdir.
    Bireysel Ek kartlar ile yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan asıl karta yüklenecektir.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iadesinde, yüklenen ParaPuan’lar geri alınacak; ParaPuan’lar harcanmış ise, ilgili tutar ParaPuan yüklenen karta TL borcu olarak yansıtılacaktır.
    Kazanılan ParaPuan’lar 28 Mayıs 2015’te bankanın belirlediği karta yüklenecek; kullanılmayan ParaPuanlar 29 Haziran 2015’te geri alınacaktır.
    Kazanılan ParaPuanlar, değerli ParaPuan olarak kullanılamayacaktır.
    Fix Card “Kampanya Paketi” ücreti vergi dahil aylık 5 TL'dir ve her ay Fix Card'ınızdan tahsil edilir. Fix Card kampanya paketine dahil olmak ve bilgi için 08502220900’u arayabilirsiniz.
    Teknosa’nın tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi Teknosa’dan alınabilir. Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    Kampanya kapsamında Teknosa’dan satın alınan ürünlerle ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler Teknosa’nın 444 55 99 numaralı şikayet hattına iletebilir.







  • Yattı mı paralar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.