Şimdi Ara

TEKNOSA'DA VESTEL 70U9600 70'' 178 EKRAN SMART 4K ULTRA HD TV 17.999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.teknosa.com
    Vestel 70U9600 70'' 178 Ekran Smart 4K Ultra HD TV Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/vestel-70u9600-70-178-ekran-smart-4k-ultra-hd-tv-p-110019926?shopId=teknosa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibrk -- 22 Eylül 2023; 10:41:31 >



  • Onvonun 75 inç televizyonu bile 19999 TL . Vestel daha iyi bir tercih değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umttdgnn kullanıcısına yanıt
    Değil..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umttdgnn kullanıcısına yanıt

    Ben Vestel üretimi Toshiba (ULC63DT gibi bir kodu vardı sanırım) almıştım 70 inç TV. VA panelli, arayüz ve kalite olarak beni memnun etti. Bu serilerde (U) Disney Plus olmuyor onu bilerek alın. Gelecek gibi de durmuyor. Disney ile bizim yerli TV üreticileri arasında bir anlaşmazlık var sanırım. Arçelik grubunda da kendi smartında Disney Plus yok. Androidli model almanız (Vestel'de UA) lazım Disney istiyorsanız.


    Onun dışında güzel tv. bana gelen de ciddi bulutlanma ve ışık sızması yoktu.


    Bu arada ONVO'yu da -fazla- küçümsemeyin. Sunny'den (ATMACA Elektronik ailesi) ayrılan bir kardeş kurdu sanırım. Tavsiye ve inceleme forumlarında ürünlerini açıkça gönderiyor, panel bilgilerini vs paylaşıyorlar ben TV alırken araştırdığım kadarıyla (Arçelik grubunda mesela TV panel bilgileri ve detayları devlet sırrı gibi saklı!) Satış sonrası işini de kotarırlarsa TV'lerde panel ve anakart üreticileri az çok belli. Samsung, LG, Philips, TCL gibi büyük başların dışında az çok herkes belli anakart ve panelleri kullanıyor. Geriye üretim kalitesi, montaj hattının titizliği, yazılım ve satış sonrası kalıyor. Biraz incelemelere falan bakın büyük ekran TV almadan. Elektronik biraz şans, biraz araştırma işi. BİM'e gelen DİJİTSU'lar bile bazı testlerde inceleyenleri şaşırtıyor görüntü ve renk kalitesi ile. Nerden ne çıkacağı belli olmuyor yani.





  • ben magazada görmüştüm görüntü kalitesini beğenmiştim . 65 inç grundiglerde vatanda bazen gece ındırımıne giriyor. onlarla karsılastırma yapılabilir.

  • Bu paraya bulunmaz bida alın gecin ihtiyacı olan varsa. Yalnız kutuyu güzel kontrol edin baya eski üretim bir ürün. Yeniden kutulama flan cıkmasın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir süredir yeni tv arayışındaydım, sabah bu postu gördüm teknosa fiyatları yükseltmiş. 70ua 9630 olan (2023 üretimi) 26.300 tl ye çıkmış. akakce de trendyol 19.989 tl gözüküyordu.baktım satıcı teknosa.sabah bunlar fiyatları teknosa.com fiyatına çekerler düşüncesiyle pek fazla incelemeden ürünü sipariş verdim.

    alternatif tv markalarım tcl toshiba ve onvo idi. tcl pahalı, toshiba a101 ürünü,onvo da şahıs şirketi diye vazgeçtim.umarım doğru kararı vermişimdir.

  • trendyol teknosa mağazası sabah saat 8.30 da zammı yapıştırdı 26.299 tl ye çekti fiyatı.

  • 25 bin olmuş maalesef

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt

    şu an 17.999 tl

  • 2-3 ay önce 14-15 bin cıvarındaydı ama cesaret edip alamadım

  • 7 aydır falan kullanıyorum ekran çok iyi ama medya oynatma özelliği çok kötü birkere altyazı utf8 olmalı gömülü altyazılı film açarsanız ilk 10-15dk altyazı bir ingilizce bir türkçe oluyor videoya kaldığın yerden devam et seçeneği yok ileri geri sarma çağ dışı yön tuşlarıyla sarma olmalıydı yani belleğe birşey atıp izleme durumunuz varsa bi box almak şart. Vestelin bukadar çağ dışı bir medya oynatıcıya sahip olmasını beklemiyordum alırken. Uygulamalarda hiç sorun yok baya hızlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bile alırdım ihtiyaç olmamasına rağmen 70 demek ne demek yaw kaçırmışız cidden. tak arkasına bir kasa bi kablosuz klavye mouse gelsin netflix gitsin youtube film siteleri.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.