Şimdi Ara

Teknik Serviste iş günü hesabı nasıl yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bend ehp compaq f505ea vardı Wireless kayboldu servise verdim. serviste 30 iş günü hesabını nasıl yapıyorlar. Birkaç yerde okudum cumartesini ekleyin diyolar bazıları eklemeyin diyorlar bayram tatillerini de ekliyormuyuz?

    Mesela ben sevise 6 Aralıkta gönderdim. 30 iş günü ne zaman dolar (Araya bayram ve yılbaşı girdi)



  • cumartesi sayılıyomuş iş gününden burda gönderenler öyle diyor bende gönderdim daha 5 iş günü oluyor.
  • Arkadaşlar bu konu gerçekten sinir bozucu tabi bilgisayarı teknik serviste olanlar için.Resmen duvara çizik atıyorum günlerin geçmesi ve para iadesi için dua ediyorum. Ben önce avukat bir arkadaşa sormuştum cevap olarak tam hatırlamıyorum ama cumartesi iş günüdür demişti sonra hesaplarımı ona göre yaptım ohh be falan demeye başlamıştım. Ama sorun o ki cumartesi iş günü değilmiş, eniştem devlet dairesinde çalışıyor ve bulunduğu yerde tüketici haklarının odası da var eniştem gitmiş sormuş onlarda iş günleri 5 gündür demişler yani cumartesi yok haliyle pazar da. Hesap ederken resmi tatilleri saymıyacaksınız (yılbaşı da dahil 1 gün ) haberiniz olsun. bende 14.12.2007 de verdim benq s41 dizüstü bilgisayarını bekliyorum umaraım yapamazlar da para iadesi hakkımı kullanırım. hebelup arkadaşım 6 aralık ta vermişsin yani kurban bayramı ve yılbaşını çıkarırsak ( cumartesi ve pazar da hariç ) bugün itibaryle 21 iş günü olmuş doğru saydıysam sen gene say istersen hade iyi beklemeler




  • Arkadaşlar öyle söylenilenlere bakmayın HP'de cumartesileri iş günüdür kesinlikle ben 31. iş gününde para iadesi istedim eğer cumartesileri saymasaydım 31 değil 25. iş günü felan olacaktı yani sayılıyor kesinlikle HP'de bir çok arkadaşta da böyle hatta müşteri hizmetlerini bile arayıp sordum siz cumartesileride katın hesabınıza kesinlikle şüpheniz olmasın tecrübeyle sabittir doğruluğu. Birde 30. gün aramayın ben 31. günde aradım ona rağmen bile 3 saatte yaptılar benim dizüstüyü ama almadım tabi ki çünkü 30 iş günü geçmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.