Şimdi Ara

Tecno uçuşa geçti, net gelir ikiye katlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tecno uçuşa geçti, net gelir ikiye katlandı
    Ülkemizde de agresif bir satış stratejisi izleyen Çinli Transsion alt markası Tecno şöhret basamaklarını birer birer tırmanıyor. Marka yılın üçüncü çeyreğinde rekor ürün satışı yaparken net gelirini de ikiye katladı.



    Tecno atağa kalktı



    Açıklanan raporlara göre yılın üçüncü çeyreğinde Tecno markası toplamda 12 milyon akıllı telefon sattı ve yıl bazında yüzde 62 artış yaşadı. Geçen yıl firma 7.4 milyon adet satış yapmıştı. Global pazarda yüzde 4 paya ulaşan marka dokuzuncu sıraya yerleşti. Sadece 3 yılda Pazar payını üçe katladı.



    Ayrıca Bkz.Tecno Phantom V2 Fold geliyor



    Markanın gelirleri 215 milyon dolar ile yüzde 39 artış gösterirken net geliri ise 19 milyon dolar ile yüzde 190 artış yaşadı. Markanın kâr marjı ise yüzde 25.2 oldu. Tecno Camon ve Phantom serileri bu dönemde satışları yüzde 53 arttırdı.



    Tecno markasının büyümesi Transsion şirketini de doğrudan etkiliyor. Infinix markasını da barındıran Transsion yılın üçüncü çeyreğinde gelirlerini yüzde 36 arttırdı. Infinix markası da bu dönemde büyümeye katkı sağladı.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/12/05/tecno-q3-2023-financial-reports/







  • Uygun fiyata cihaz satıyorlar,ülkemizin büyük çoğunluğuna hitap eden ürünleri var.

    Tebrikler Tecno büyüdüğün için.

  • Yakında gelsin fiyatı ikiye katlanan tecno telefonlar.

  • Tecno nun biraz daha pismesi gerekli neden;
    1.Amiral gemisi x2 phantom da isinma sorunu var..

    2.Guncelleme sorunlari hallolmali en az 2 yil buyuk guncelleme garantisi vermeli
    3.Yedek parca bol olmali
    4.Uygun indirimler yapilmali
    5.Malzeme kalitesi vb duzelmeli

    bunun icin 1/2 yil var,bekleyip gorelim .Yani ozetle pissin biraz daha gorelim,yayginlassin suan icin bilindik markalara devam....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 6 Aralık 2023; 8:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizdeki vestel vergisini kaçak getirerek aşıyor şaomi gibi ıraka gelen teller incelenmeli gerçi onlara da kaçak geliyordur yani çin her türlü kazanıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önü açık bir firma

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yinede samsung gibi markadalardan şaşmamak lazım. Yazılım , güncelleme vs olarak iyi değil tecno. örn. arkadaşımda tecno pova4 var ,eğer ekran ışığı %100 değil ise telefon ekran ışığını her uygulama girişinde kafasına göre kısıyor , adaptif ışık kapalı olmasına rağmen. o da full ışıkta kullanıyor telefonu.

  • Tecno V fold 40 bin tl. O fiyata Samsung s23 ultra alinir. Bu kadar pahali mi olur ya. Ben yurtdisindayim burdaki fiyati 18 bin TL ye denk geliyor. Guzel bir telefon ama 40 bin tl etmez bu telefon. Tecno camon 20 7500 tl. Allah yardim etsin Turk milletine. 7-8 bin liralik telefonlara 2 kati fiyat oduyorlar. Ben dandik telefon diye cocuklarima bile almadim bu telefonu.

  • Tecno phantom X2 pro kullanıyorum, babamada camon 18p almıştım, gerçekten güzel cihazlar, phantom serisi ayrı bir güzel, pek dez avantaj göremedim, güncellemeleri de başarılı ve arayüz çok stabil, hız olarak hiçbir sorun Yok, sadece sony exmor gibi, carlz zeis veya leica kameralara geçiş yapsa , anlaşma yapsa ve şu ipx su toz geçirmeme gibi sertifikaları da alsa bir okadar daha satar bence , isminden fazlaca söz ettirir, almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir, telefon ısınma ve batarya konusunda da harika, hiç ısınma,donma olmadı ve bataryası uzun süreli kullanımda da ilk günkü gibi.

  • Uygun fiyatı, takılmayan yüksek ramlı telefonlar. Xiaomi de böyle başladı işe sonra büyüdü. Bence fiyata göre uygun.

    Bence bizim Türk markaları cidden problemli. Vergi yok birşey yok sen bundan ucuza satman gerekiyor. Cidden vestelde müdür falan olsam herkesi işten atatım biraz yerli malı Türkü malın yapın yaaa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.