Şimdi Ara

Tecil bozdurma ve askerlik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim.

    2015-2016 yılı sonunda 4 yıllık üniversiteden mezun oldum. Mezuniyet belgem yeni çıktığı için önümüzdeki hafta içi almaya gideceğim. Önümde bir şekilde kararlar vardı ve bu kararı vermeden önce askerliği aradan çıkarmak istedim. Bütün askere giden arkadaşlar saatlerce anılarını anlatırken sizlere soracağım soruları sorduğumda "git, şubede söylerler" gibi cevaplar aldım. Merak ettiğim konular şunlar;

    - Celp dönemlerine baktığımda nüfusa kayıtlı olduğum ilçe 2016 için Şubat ayı, 2017 içinse Mayıs ayını gösteriyor. Öncelikle Mayıs ayına kadar bekleyeceğimi düşünmüyorum. Saçma olur ama yine de sormuş olayım. 2016 Kasım celbiyle gitmek için tecili bozmakta geç mi kaldım yoksa hala şansım devam ediyor mu? (En geç 15 Temmuz'a kadar askerlik şubesine gidip tecili bozdurmak için başvuracağım.)

    - Askerlik şubesine gittiğimde, resmi sitede yazan evraklar dışında bir evrak 'uğraştırmak adına istenebilir mi?' yoksa yazan evraklar yeterli midir?

    - Bir arkadaşım da sağlık raporu isteyecekler. Gidip sağlık ocağından alıp geleceksin gibi bir şey söyledi. Doğrudur sanırım?

    Şimdilik merak ettiğim konular bunlar, sizler cevap verdikçe benim de aklıma diğer merak ettiklerim gelir sanırım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.