Şimdi Ara

TD:Unlimited 2 - PC vs X360 vs PS3 Karşılaştırması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • xbox daha önde görünüyo ama yakın zamanda ps3 öne gecer cunku daha donanımlı bi cihaz ;D
  • xbox360 pc ve ps3 ten daha güzel duruyor bunu görmemek için kör olmak lazım
  • Arkadaşlar kabul edin artık , multiplatform oyunların çoğu Xbox360 ta daha iyi görünüyor...

    Exclusive oyunlara birşey diyemem tabi :D
  • Valla özellikle bir önceki yorum. Nasıl bir yorumdur yahu. Neymiş kör olmak lazımmış. Evet kör olmak lazım.

    XBox ta renkler acayip kasılmış. Kontrast diye bir şey var.

    İlk kare ile başlayalım.

    Öncelikle PS3 diye verilen resim aslında PC. Aynı anda aynı yerde aynı hızda ve bu da yetmezmiş gibi bit bit aynı resim ile görüntü almak aynı platformda bile olacak iş değil. Burada tamamen bit haritası aynı olan iki resim var. Ve ton ayarlamasına göre ilk karede PS3 diye verilen PC dir.

    Daha sonra ise gölgelendirme ve efektlere geliyoruz. PS3 resmi olmadığı için onu katmıyoruz. XBox a bakacak olursak da rezalet diyebiliriz. Ne hız ile gelen bulanıklaşma var ne de gerçek renkler.

    Öncelikle gölgeler darbe almış.Ferrari logosuna göre saat 1 yönündeki çalıya bakın. Gölge sanki uzaydaymış gibi. Gölge olan yer simsiyah.

    Diğer darbe ise plaka kısmında gayet açık diye düşünüyorum. Yorumlara bakınca nasıl böyle yorumlar geliyor hayret.

    Ayrıca araba yansımaları bir diğer gol. XBox




  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3l1kanli

    quote:

    Promozom


    hiç DİRT2,GRİD oynamadığın belli codmasters bence şuanki en iyi arcade yarış oyunu yapan ekip.ayrıca yeni nfs hp i gördük o kadar iyi yorumaları yok.criterion eskiden iyiydi.oynamayan varsa da dirt 2 yi kesinlikle tavsiye ederim


    hahahaha.güldürdün beni yine.bak deli kanlı arkadaşım;eğer dirt2 ve grid e arcade diyorsan;gran turismo ve forza da arcade.
    bizim arcade'den kastımız sürüş dinamikleri gerçekçi olmayacak.her türlü hile vs. serbest olacak(draft vs.)
    ayrıca dirt2 yi oynamaya ne gerek var acep;dirt 3 çıkıyor ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promozom -- 13 Şubat 2011; 16:55:39 >




  • Bırakın şimdi grafik kıyaslamasını! Şu an test drive 2 de online bi rezillik yaşanıyor. Bu durum hakınnda bilgi verin bizlere. Oyunu almayı düşüneler grafiklere göre değilde forumlara baksınlar.Oyunda bir çok güzel fikir olmasına karşın şuan kaos var. Kesinlikle güncelemeler beklenmeli satın almak için. Zaten şuan oyun oynanamıyor. Alanlarda DLC ler için kesinlikler beklesin. Forumun birinde duydum hackerlar online moda etki edip hava durumunu filan değiştiriyormuş.
  • Umudum vardı. Hayal kırıklığı oldu. Indirdim, kurdum ve sildim.
  • BSC Misafiri kimse iyi FLOOD yapmış zoruna gitmiş herhalde :))
  • pc de AA sorunu bariz belli ediyor kendini ama bence en doğal renkleri yine pc vermiş. xbox da renkler fazla ciyak ps3 de ise çok donuk. yine en doğalı pc gibi ama oyun pc de çok sorunlu şuan ve acil yama bekleniyor.
  • Bence saçma olmuş. Kontrast ayarları farklı ama aynı olsaydı hepsi 100% olarak aynı grafiği sunmuş. Bunun nedeni de multi platform olması.
  • Bence saçma olmuş. Contrast oranları farklı
  • pc=xbox360>ps3
  • ps3 sahiplerinin ps3 tekiler daha güzel yada Xbox360 daha iyi gibi ama oynarken fark edilmez demesi doğal.Bal gibide fark ediyor; arkadaşa gittiğimizde denediydik yanlış hatırlamıyorsam mafia 2 oyunuydu test için kullandığımız.Arkadaşta her iki konsol var bu sayede hem xbox ta hemde ps3 te oynadık.Xboxtan ps3'e geçince kalitenin düştüğü ve renklerin solduğu direk göze çarpıyor.PS3 ile 1, 1.5 saat oynayıp ona alışınca tekrar Xbox360'a geçildiğinde ise oyunun genel atmosferine bir canlılık bir gerçeklik geliyordu.Çok iyi hatırlıyorum.
  • hayatımda böyle rezalet bir yarış oyunu görmedim
  • şu anda xbox önde gibi görünüyo ama ps3 kısa zamanda öne gecer çünkü daha donanımlı bi alet bu arada ps3 ümde var xbox m da yani tarafsızım denebılır :D
  • Xbox 360 1. PC 2. PS3 3.
  • allah aşkına bu oyunda xbox ya da pc daha iyi grafikli olsa ne olur :D
  • Encuni

    Yorum bana ise ( Uzun olan yazı. Diğerleri ile alakam yok. ) açıkçası gerçekler acıdır.

    Şurada o kadar yorum var. Bir Allah ın kulu da ilk iki resmin de PC den alındığını görmemiş. İlk iki resim tamamen aynı ya. :D Bunu göremeyen ondan sonra yorum yapıyor.

    Hala da XBox diyorlar bir de "daha gerçekçi", ya asıl ona gülüyorum. Ayrıntıdan detaydan renk gerçekliği ve kontrast tan bihaber bir görüntüye gelen yoruma bak. Yuhhhh.

    Bu bir dizideki bir repliği hatırlattı. Evsahibi tasarımcıya diyor buraya böyle plastik yapma çiçekler olsun diyor. Tasarımcı; efendim ben gerçek çiçek düşünmüştüm niye plastik olsun dediniz. Ya ne biliyim plastik çiçekler böyle daha gerçekçi daha canlı duruyor. :D

    Bu da o hesap. Abartılmış renklere canlı diyor bizim millet.Evde LCD TV ye bağladım ben de bilgisayarı. Daha doğrusu bir 23" bir de 32" LCD var. Neyse. Biri geliyor ya oğlum bunun rengi çok soluk kazık yemişsin falan. ( Ayarları kısarım renk skalasına göre ) Kontrastı açarım oooooooo s




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.