Şimdi Ara

Tasarım programları için laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar;
    Sizlerden laptop tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.Benim istediğim bilgisayarın tasarım ve analiz programlarını(catia,ls-dyna,ansa vb.) sorunsuz şekilde çalıştırması lazım.2 model arasında kaldım.Hangisini tavsiye edersiniz.Ayrıca 1500-1800 tl arası başka model önerilerinizide bekliyorum.
    Teşekkürler...

    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=35088

    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030866&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2103&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

    Not: Acer'in monitorunun buyuk olması güzel.. Tasarım için widescreen ekran daha iyi oluyor.. Eğer performans farkı yoksa acer'ı tercih etmeyi düşünüyorum.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafag26 -- 23 Nisan 2009; 10:45:07 >







  • Fikir verecek kimse yok mu?
  • Biri yardım etse iyi olacaktı ama yinede herkese teşekkürler.
  • Dostum sana samsung as02tr tavsıye ederım electroworld de dun gordum fıyatı 1888 ama pısman etmez senı ıstersen R560 cıkarın ıncelemelerı fılan var o sayfaya bır goz atabılırsın 3gb ddr3 ram ve 9600 gt ddr3 ekran kartı tam senlık ekran cozunurlugude yeterlı gelırse kacırma derım


    http://forum.donanimhaber.com/m_26725893/tm.htm
  • Teşekkürler önerin için.Gerçekten fiyat/özellik oranı çok iyi.
  • Tasarim icin kullanacaksan genis ekranli olmasi senin icin daha avatajli olur. Yani bu durumda Acer i tercih etmelisin. Ama buyuk olmasada olur diyorsan Asus sana yetecektir. wolleskaan in onerdigi Samsung larda fena sayilmaz birkac degisik modeline daha bakmalisin. Son birsey daha butun bu urunler arasinda senin linkini verdigin Acer deki ekran karti hepsinden daha guclu bilesin.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gurcellonline

    Tasarim icin kullanacaksan genis ekranli olmasi senin icin daha avatajli olur. Yani bu durumda Acer i tercih etmelisin. Ama buyuk olmasada olur diyorsan Asus sana yetecektir. wolleskaan in onerdigi Samsung larda fena sayilmaz birkac degisik modeline daha bakmalisin. Son birsey daha butun bu urunler arasinda senin linkini verdigin Acer deki ekran karti hepsinden daha guclu bilesin.

    Bende şimdi büyük ekranlı istiyorsan acer diyecektim ki siz yazmışınız, arkadaş gerekli açıklamayı yapmış..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.