Şimdi Ara

Tanesi 180 TL olan Schwalbe lastiğin 2 tanesini 180 TL ye aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
9.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yanlış okumadınız. Geçen hafta Sirkeci'ye gidip Schwalbe Marathon Plus 26x1.75 dış lastik sordum. Normalde en ucuzunu 110 TL civarı bulmuştum(Yurt dışı). Bende eğer tanesi 125 TL ye kadar ise yinede alırım diye düşündüm. Tek tek bisikletçilere sormaya başladım. Aldığım fiyat karşısında cidden şaşırdım. 60 Euro fiyat biçtiler bir dış lastiğe. Bu 180 TL den fazla ediyordu. Ben hemen sorup çıkıyordum. Eve geldiğimde rastgele artık donanımhaber miydi yoksa bisikletforum muydu tam hatırlayamadım fakat bir e-bay linki buldum.Görünce şaşırdım çünkü hesaplayınca çifti 180 TL ye geliyordu. Başta tedirgin oldum fakat satıcının 100.000 den fazla satışı vardı ve bu içimi ferathlattı. Hemen sipariş verdim. Ertesi sabah yollanmıştı siparişim fakat takipsiz yollandığı için inşallah gümrüğe takılmazda diye söylendim. Çünkü gümrüğe takılırsa gümrük kağıdı 7-8 gün sonra geliyordu. Neyse ve bugün mutlu sona kavuştum. Lastikler geldi ve sadece 13 martta sipariş verdim ve bugün 19 mart. Gerçekten çok mutlu oldum. Resmen yarı fiyatına aldım. Alacak arkadaşlara kesin tavsiyemdir. Hiç süpheniz olmasın. İstediğiniz kalınlığıda seçebiliyorsunuz.Fahiş fiyatlı satıcılara göz yummayın arkadaşlar.Daha lastikleri deneyemedim inşallah bir sıkıntıları yoktur.

    Buyrun buda linki
    http://www.ebay.com/itm/130923770983?var=430154681610&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649



     Tanesi 180 TL olan Schwalbe lastiğin 2 tanesini 180 TL ye aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goku2 -- 19 Mart 2014; 11:23:15 >







  • Yen tekerleklerinizi güle güle kullanın.

    Avantajınız, satıcının İngiltere'den gönderim yapmasından kaynaklanıyor. Uzak Doğu'dan yapılan bir satış olsaydı, tekerlekleriniz henüz ülke dışına çıkmamış olurdu.
  • Hayırlı olsun! Ben de düşünüyorum almayı. Ödemeyi kredi kartıyla mı yaptınız? Daha önce bu tür bir alışveriş yapmadığım için biraz yardıma ihtiyacım var sanırım.
  • hayırlı olsun bise soracam yurtdısı alısverıslerınde kac dolardan veya kac eurodan sonra vergı sartı var ?

    Yurtdısından almakla cok iyi etmıssınız , dolar yukselmeden once 150 lıraya getırten vardı cıftını . Bende de schwalbe greenguard var 1.75 .


    simdi baktımda 75 euroymus degısmedıyse .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 19 Mart 2014; 14:23:49 >
  • Cidden iyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun.
  • Ben de şimdi gaza gelip aynı satıcıdan aldım lastikleri. Sipariş verdiğim lastiklerin ölçüleri 26 X 2.00. İlk kez yurt dışından bir sipariş veriyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. Sipariş aşamalarını buradan paylaşacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRO319

    hayırlı olsun bise soracam yurtdısı alısverıslerınde kac dolardan veya kac eurodan sonra vergı sartı var ?

    Yurtdısından almakla cok iyi etmıssınız , dolar yukselmeden once 150 lıraya getırten vardı cıftını . Bende de schwalbe greenguard var 1.75 .


    simdi baktımda 75 euroymus degısmedıyse .

    Bir ara sınır yükselecek diyorlardı ne oldu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce tanesi 12 liradan bisikletçiden lastik aldım ve çok koymuştu 24 lira vermek.
    Hayatı sorguluyorum şuan.
  • sen 12 lira verdiğin lastiği 500-1000 km anca kullanabilecekken adam çiftine 180 lira verdiği lastiği 15.000-20.000 km kullanabilecek ve üstüne patlak riski de hatrı sayılır derecede azalacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebuzaradan

    Ben de şimdi gaza gelip aynı satıcıdan aldım lastikleri. Sipariş verdiğim lastiklerin ölçüleri 26 X 2.00. İlk kez yurt dışından bir sipariş veriyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. Sipariş aşamalarını buradan paylaşacağım.

    İlk önce hepinize teşekkür ediyorum Allah sizede almayı nasip etsin.

    @nebuzaradan

    Hocam keşke 26x1.75 olanı alsaydınız çünkü bu lastikler zaten içerdiği özel madde sayesinde yeteri kadar ağırlığı var şimdi birde 26x2.0 olunca daha ağır oldu. Neyse almışsınız artık haftaya elinize ulaşır büyük ihtimalle.

    Bu arada gümrük sınırı 150 Euroya yükseltildi diye biliyorum en son fakat yinede siz araştırın.
  • Sınırın yükseltildiği falan yok, vergiden muaf yasal limit 75 Euro. 75 Euro üzeri tutardaki tüm işlemler vergiye tabi durumda.
    Geçenlerde birisi bisikletforum'da böyle dedi, hatta televizyon haberlerinde gördüğünü falan da iddaa etti ama bu muhabbete inanıp alışveriş yapan bir kaç kişinin bayağı bir başı ağrıdı.
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    Lastik çapı konusunda çok düşündüm. Dağ bisikletinde 1.75 sanki ince gibi duruyor, bu yüzden 2.00 tercih ettim. Ağırlık konusunda haklısınız tabii. Bugün yeni mail gönderip siparişin yola çıktığını bildirdiler. Dediğiniz gibi, sanırım bir haftaya kadar elimde olur. Yeni lastikleri kullanırken sizi de bol bol anarım Bu arada, deneme şansınız oldu mu lastikleri? Biraz yorum yaparsanız biz de sipariş gelene kadar hevesle okuyalım
  • @nebuzaradan maalesef hocam lastikler şu an yanımda değil İstanbul'daki evimde bulunuyor. Haftaya gidersem yanıma alıp takarım büyük ihtimalle. Zaten lastiği youtube aramalarına yazarsanız çok detaylı incelemeler mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Call of Cthulhu

    sen 12 lira verdiğin lastiği 500-1000 km anca kullanabilecekken adam çiftine 180 lira verdiği lastiği 15.000-20.000 km kullanabilecek ve üstüne patlak riski de hatrı sayılır derecede azalacak.

    15-20 bin olsa bu para verilmez. Bu lastikler ile 50 bin yapılıyor. Bisikletim şehir bisikleti olsa idi parasına bakmaz bunlardan alırdım bir tane. Kesinlikle parası size keyif,konfor ve sağlamlık olarak geri veriyor.
  • Alıp kullanan başka arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?Ben de almayı düşünüyorum.Tekerlerin orjinalliği belli mi mesela?Ayrıca gümrüğe takılma şansı var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bisiklette alivio ruble varmış, (rublede model no yazmıyordu diye bilmiyordum) fiyatına bakayım dedim 86 lira felan, yurtdışı fiyatına baktım 40 lira.
    Türkiye'de bisiklet parçaları gerçekten aşırı pahalıya satılıyor.
    Aynı şekilde lastikler de öyle.
  • http://www.evanscycles.com/products/schwalbe/marathon-plus-tour-26-smartguard-wired-tourer-tyre-reflex-ec046124

    bende 2 ay önce bu siteden araştırıp almıştım. Siteden 2 kez 75 euro sınırını dikkate alarak alışverişim oldu ürünler sorunsuz elime uaştı. Lastiklerle yaklaşık 600km yol yaptım hiç bir patlama olmadı. salcano astro 40 bisikletim üzerinde continental race king 2.2 vardı sürekli patlıyordu verdiğiniz paraya gerçekten değer türkiyedeki fiyatları gerçekten çok yüksek yurtdışından almak baya avantajlı oluyor

    26'' 1.75 görüntüsü
     Tanesi 180 TL olan Schwalbe lastiğin 2 tanesini 180 TL ye aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velovis_ -- 25 Mart 2014; 12:44:47 >




  • 7 gün oldu, halen ses soluk yok. Umarım acaba bir aksilik mi oldu diye paniklememe gerek yoktur
  • 2008'den beri marathon xr modelini kullanıyorum 42.000 km yol yaptım şu ana kadar , çok memnunum.Schwalbe gerçekten çok iyi bir marka, güzel günlerde kullanman dileğiyle.
  • 15. gün ve halen gelmedi. Yarın PTT'ye uğrayıp soracağım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.